rozzaření

1.5K 88 3
                                    

Další den večer:
Jsem strašně nervózní. Za chvilku mě zavolají. Doufám že budu mít v sobě aspoň nějaký živel. Jakmile uslyším klepání, vím, že už mám jít. Kráčím chodbou která mě příjde strašně krátká. Jeden krok za druhým. Ještě kousek. „Vážení dámy a pánové. Sešli jsme se tu aby jsme vyvolali nevyvolané živli. " Zazní potlesk „prosím Cassidy, aby předstoupila před vejce dračího krále, a s pečetila tak svůj osud" Bubny se rozezní. Před vejcem se podívám na rodinu. Mají povzbudivé výrazy. Pohled otočím na vejce. Zavřu oči a dotknu se ho. Obrovská vlna čehosi mnou projede a já otevřu oči. Všude je tma. Nic víc, nic míň. Najednou slyším mohutné kroky.
Předemnou se objeví drak. Velký, s obrovskými Tlapami, a obrovským ocasem. Na hlavě má vysoké zlaté rohy. Na nose něco zlatého co připomíná nosorožce. A stejně zlaté oči jako já, divný. Má jiné barvy než normální dark. Temě modrou, temně fialovou, azurovou s odlesky zlaté. Když je u mě, tak mi položí čumák k hrudníku. Ten trochu zlatě zazáří. Začnu ho hladit po jemných šupinách. Cítím nával vzduchu. Podívám se na jeho již rozevřená křídla. Čumákem mi ukáže na jeho levé křídlo. Příjdu k němu. Vidím tam černé znaky. Strašně mě to láká se jich  dotknout. Na nic nečekám a dotknu se prvního. Začně rudě zářit. Poznám znak ohně. Přejezdu prstem přes další. Temně modrá- Voda. Další je stříbrný- vzduch. Drak zatáhne toto křídlo. Ukáže na pravé. Dojdu k němu a dotknu se prvího nepoznaného znaku. Oběví se tam tři sitě žlutě zářící čárky- Světlo. Další je temně zářící prsten- temnota. Korálově zářící tečky jsou iluze. Šedý větší zářící tvar je stín.
Světle žlutě zářící je Blesk. Bíle zářící tečky značí sníh. Poměnkově zářící trojúhelníky značí led. Jeho ocas mě vyzdvihne do výšky, a posadí na jeho záda. Oběmi dlaněmi se jich dotknu. Obrovská záře mě celou pohltí. Objevím na zemi před vejcem dračího krále. Podívám se do zrcadla udělaného pro tyto účely. Zděšením uskočím. Mám stejné rohy jako ten drak, i ten na nose. Pod svýma zlatýma očima má pár Šupin stejných jako ten drak. V puse cítím tesáky. To však není jediné divné co cítím. Na zádech mám dračí křídla! Roztáhla jsem je a mají nejmíň tři metry jedno. Vedle mě je vy zdvižený dlouhý ocas. Zkouším s ním pohnout, a no to jde! Na konci velká zlatá ploutvička na plachtění. Na vrchu má zlaté zahnuté jehlice. Ty jehlice vedou dál. Šáhnu si nad zadek, a jedu až ke krku. Ty jehlice tam jsou taky. Další věc kterou upoutá můj zájem jsou zlatě zářící ruce. Po chvilce přestanou. Málem dostanu infarkt. Mám na rukách všechny znaky živlů.
Na levé jsou normální živli, a na druhé jsou dračí živli. Když se nějakého dotknu, tak začne svítit jako znaky na křídlech draka. Až teď mě to dojde. Já sem hybrid toho obrovského draka!! Podívám se na rodinu. Otec je zamyšlený. Sestry a matka jsou zároveň vyděšení a v úžasu. Chvíli je ještě pozoruji, ale pak začnu zářit a upadnu do temnoty.

Dračí elementWhere stories live. Discover now