Pokoj a vše ostatní

1.2K 65 5
                                    

Cas p.o.v:

Fuj, takto smrdí. Pomyslím si svoji první myšlenku z rána. Otevřela jsem oči a uviděla... Černo. Zvedla jsem hlavu a uviděla polštář. Zase jsem spala na obličeji. Uff. Určitě by to strašně bolelo kdybych spala na zádech. Sedla jsem  si na tu strašně tvrdou postel a začala přemýšlet. Po těch dračího si nic nepamatuju. Z mého usilovné ho přemýšlení mě vytrhl zvuk klepání. „Dále! " Příjde malá přitloustlá paní s hnědými Vlašim a oči. Poznala jsem žeu je to sestra. Podobné oblečení jako sestry z našeho království. „ jsem moc ráda že jste se probudila slečno" Řekne sestra
Zarazím se. „ co se stalo? " To se toho tak moc nestalo ne? Aspoň doufám.
„ no... Když jste spala levitelovala jste na lůžkem a zlatě jste zářila." Vykulím na ní oči.To jakože JÁ ta co se vždycky bála skočit i z té nejmenší výživy tak levitelovala nad postelí jo? To je nějaký divný. „Každopádně měla byste se jít ubytovat na pokoj." řekne, a já nečekám a jdu si pro svoje kufry v rohu místnosti. „ jo, a byla tady vaše kamarádka. Jste s ní na pokoji, mám jí zavolat? " Jen kývnu. Jakmile odejde podívám se na nejmenší kufr. Mám v něm všechny jak cenný, tak křehký věci. Jako třeba keramickou sochu draka, nebo korunku do vlasů ( nemyslím korunku princezny), prostě všechno pro mě cenného. A ano, mám toho plný kufr. Prohlížím si  svůj náhrdelník který se dědí po generace budoucích panovníků. Je tam drak, nejen to, je tam dračí král. Což mi přpomíná legendu o dračím nástupci, prý... Rozhraní se dveře, a já rychle vše uklidím. Někdo mě že zadu obejme, musím uznat že všichni mají cit pro to, aby mi neublížily. „Jsem tak ráda že jsi v pořádku. " Řekne podle hlasu Kate. „jasně že jsem v pořádku. " Odpovím jí a pustí se. „
Tak jdeme na pokoj? " Zeptá se, a pomáhá mi s kufry „ jasný" Moji odpověď asi neslyšela, protože už byla pryč. Rychle jsem ji doběhla, a vydala se chodbou k pokojům. Cestou jsme si ještě povídaly o blbostech, jako je třeba barevný stromy a spojení s drakem. Když sem se smála její historce o tom jak zakopla, a spadla do chlívku pro slepice, tak jsem do někoho narazila a spadla na zem. „ pardón. To je jsem nechtěla. " Řekla jsem a zvedla se. Pomohla na nohy i té zmalované holce na zemi. Jakmile jsem ji pomohla se zvednout, tak začala řvát. „Ty jsi taková kráva blbá! " Řekne a už se napřahuje aby mi dala facku, ale... Já ji tu ruku zastavila, a chytla ji za ní. „ co si to dovoluješ? " Chtěla mě kopnout, ale... Tu nohu jsem jí chytla. Vypadala jako talíř od kečupu. „ hele, ona vypadá jako koza, Kříżená s krokodýlem, křížený s netopýrem. Řekne jeden kluk z její party. „ ajo, ona patří do chlívku. " Řekne holka z party. „ nechte ji! " Křik na Kate. „ jo, tak koza si nám našla kamarádku. Chyťte jí! " Křik ne z malovaná královna. To už se naseru.

Third person p.o.v:

Dívka, která má pouto s drakem použila svoji magii, aby je dostala pryč od své kamarádky. Různé vzory👇

Nejdřív je odhodila vzduchem

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Nejdřív je odhodila vzduchem. Když se chtěli zvednout a použít svoji magii tak vyletěla do vzduchu a udělala iluzi sama sebe v několika násobném provedení. Jakmile byly všichni nepřátelé poraženi, dívka přestala zářit, a snesla se dolů. Vysílání padla na zem do náručí své kamarádky.

†††

Cas p.o.v:

Probudila jsem se, ale né na ošetřovně. Ležela jsem na boku a na nějaký posteli. Vypadalo to jako v pokoji holky. Byly tady dvě postele, tak sem usoudila že tohle je pokoj ve kterém následující roky budu bydlet. Vstala jsem a procházela si pokoj. Dvě postele, dvě velké skříně, poličky, jedna místnost s koupelnou. Byl tam záchod, vana, sprcha, umyvadlo, a takový ty serepetičky do koupelny. Jakmile jsem vyšla, někdo na mě skočil, a obejmul. Štěstí že sem se udržela, jinak by to bolelo. „Děkuji! Zachránila mě před partou Mii! " Řekne ve spěchu, jako kdyby hořelo „ ale prosimtě, to za nic nestálo, stejně si z toho nic moc nepamatuji" Řeknu, a chci ji odstrčit, né že by to bylo nepříjemný, to né, ale nemůžu dejchat. Ona mě místo toho ještě víc obejmula „ Kate stop, nemůžu dejchat" Ona se odtáhne, a soucitem pohledem se na mě podívá. Po chvíle se rozesměje. Já to taky o moc dýl nevydržím, a zasměju se. „Tak... Jak se ti líbilo naše království? " Ukáže za sebe na pokoj „ jo... Je to hezký. Mnohem hezčí než můj bývalí pokoj. " Řeknu. Myslím si, že teď už ani ne pomyslí nad tím, že jsem princezna.
„Taky nám donesli rozvrh, a učebnice. " Řekne, a vydá se ke stolu mezi postelemi. Fakt tam ležel rozvrh hodin, a učebnice. Rozvrh nevypadal nějak nezvládnutelně, takže tenhle rok budu v klidu. Aspoň doufám. „ jaký máš rozvrh? " Zeptala se Kate. „ tak se pojď podívat" Řeknu, a ušklíbl mu se. Rychle ke mě přicupitá, a vezme můj rozvrh. Nakouknu přes její rameno, a co nevidím? Máme stejný hodiny. Jestliže ovládám všechny živli, tak bych s ní taky na ty hodiny mohla být. „Super. Máme stejný hodiny" Řekne Kate, a radostí vběhne na chodbu. „ hele je super že jsi deš vybírat šťastí na chodbu, ale vrať mě ten rozvrh! " Křiknu na ní, a rozběhnou se. Někdo by si řekl, jaký blázni tady běhají? Já ten rozvrh fakt potřebuju. Ona by mě ho nevrátila. „Chjo. Kate vrať mě ten rozvrh" Řeknu jí úplně vysílání „ tak si mě chyť" Křikne zpátky, a vnímá na zahradu. Počkat. Tam bych měla praktickou výhodu. Mohla bych ji buď přeletět. Nebo ji zastavit pomocí větru. Ušklíbnou se. Jen počkej! Vběhnu na zahradu, a musím říct že je  velice prostorná. Kate tam běhá u nějakých keřů. Teď je čas na mě. Schovám se za jeden keř dostatečně daleko od ní. Nechám sebou proudit magii. Začnu lehce pohybovat prsty. Vytvářím menší vítr, a pak BUM. Nechám Kate odfouknout směrem ke mě. Vítězně se na ni podívám. „ tak, a je můj" Řeknu si pro sebe, a kráčím ke škole. V pokoji si sednu na svoji postel, a snažím se k sobě dostat svůj kufr na konci místnosti. Jde to docela dobře. Z kufru si vytáhnu pyžamo, a jdu do koupelny. Cítím že mě někdo sleduje, ale nechám to být. V koupelně se osprchuju, udělám hygienu, a převníknu. V pokoji se rozbalí na postel obličejem na polštář a usnu.

Unknown p.o.v:

Když sem šel na pokoj slyšel jsem někoho běžet za mnou. Věděl jsem že to není Mia. Má specifickou chůzi. Otočil jsem se, a viděl nějakou holku. Asi byla z prváku, protože jsem ji tady ještě neviděl. Pak jsem slyšel ten nejvíc melodický hlas „ Chjo. Kate vrať mě ten rozvrh" Řekne ona úplně udejchaná.  „ tak si mě chyť" Řekne Kate a vběhne ne zahradu. Použiju svou moc, a promění se ve stín. Jdu ke zdi, protože zas tak dobře to neumím. Pak přiběhla. Vypadala ještě líp, než sem si myslel. Sice měla rohy, křídla a ocas, ale to všechno jí přidávalo na kráse. I ta vteřina mi připadala kratší. Běžela na zahradu. Šel jsem za ní. Nakonec se schovala za křoví. Zavřela oči, a cítil jsem magii. Zvedl se vítr, a pak BUM Kate byla odhozena vlnou větru až před keř. Ta neznámá si od Kate vzala rozvrh a šla ke škole. Zase jsem ji pronásledoval, protože je divný, že by se s živlem větru dostala na školu pro dračí živli. Na jejím pokoji si sedla na postel. Pomocí vzduchu si přitáhla kufr. Vyndala roztomilé pyžamo, a šla do koupelny. Cestou sem si všiml, že má na levé ruce tetování základních, a na pravé dračích živlů. Proto se sem asi dostala. Jestliže je tak mocná můžu na ní dát v naše království odměnu. Chci z ní udělat svoji královnu. Po chvíli se vrátila a kecla na svou postel, a usnula. Koukal jsem na její roztomilý obličej z vykoukajících dlouhhých vlasů. Pak jsem taky odešel na kutě. Samozřejmě do svého královského pokoje.

Dračí elementOù les histoires vivent. Découvrez maintenant