magické znaky

849 47 0
                                    

„Teď se naučíš magii stvárněnou do určitých tvarů, seskládaných určitou kombinací, na určité ploše. Říká se tomu umění znakové magie, neboli magické znaky. " Řekne Princeps, a sedne si. „V lidské podobě musíš znaky kreslit do vzduchu. V dračí podobě si stačí určitý znak představit. " Řekne Princeps, a tentokrát si sednu já. „Nejdříve se musíš naučit základní znaky, na těžší znakové soustavy se budeš muset učit z et magicae libro, neboli z knihy magie. " Řekne, a vytáhne OBROVSKOU, jakože fakt OBROVSKOU knihu. Podámi ji, a mě spadne. Je těžká jako kráva. Princeps se mému pokusu o udržení knihy jenom zasměje, a začne něco mumlal. Rázem je ta kniha o dost lehčí. „Je to kniha, která funguje na princip "dominus", což znamená, že má jenom jednoho vlastníka. Dříve jsem byla vlastníkem já, a teď budeš vlastníkem ty" Řekne přívětivě. „Takže teď mám knihu, kterou když někdo bude chtít ukrást, tak bude těžká, aby ji neuzvedl? " Zeptám se. Princeps se tomu jenom zasměje, a řekne. „Zabezpečení existuje víc než toto. Můžeš si ji za čarovat jinak. Každý má totiž svoji volbu. Panovník předemnou ji měl neviditelnou. " Řekne Princeps. Otevřu knížku na první straně. Je tam kapitola o základech. Jsou tam nakreslené různé znaky, tvary, a čáry. „Nejdříve si vyzkoušíš základní plochy" Řekne Princeps. „Stačí si představit svítící plochu, je jedno jakou, a je jedno jakou barvou. Pak si na ploše představ tvar, znovu je jedno jaký, a jedno jakou barvou. Nakonec si představ různé nepopsatelné tvary stvárněnou do určité kombinace, u tohohle zkus tak, aby to ladili s plochou, a s tvarem. " Řekne Princeps. „Zkus to" Řekne znova. Zavřu oči, a představuju si před sebou plochu. Vznikne z toho zlatě zářící tvar plochy. Pak vznikl tvar, který se umístil na plochu. Nakonec vznikla nějaká kombinace. 👇( představte si že to zlatě září)

 👇( představte si že to zlatě září)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Po chvíli jsem otevřela oči. Ten znak tam byl. Svůj pohled jsem stočila na Princeps. Měla zaražený pohled. Po chvíli ho uvolnila. „To je skvělé, že dokážeš takovýhle znak. Je to znak času. Nejtěžší kombinace. Proto blahopřeji, že jsi dokázala takovýhle znak. " Řekne Princeps, a podívá se na oblohu. „Už bych měla jít. Mám důležitou schůzku. " Řekne, a zvedne se. „Zbytek dne si tady můžeš zkoušet znaky až do úrovně šestnáct. " Řekne, a odejde. Něco na tom bude. Otevřu knížku na stránce obsahu.

Základy znaků magie 1-50
První úroveň /50-100
Druhá úroveň /100-150
Třetí úroveň /150-200
Čtvrtá úroveň /200-250
Pátá úroveň /250-300
Šestá úroveň /300-350
Sedmá úroveň /350-400
Osmá úroveň /400-450
Devátá úroveň /450-500
Desátá úroveň /500-550
Jedenáctá úroveň /550-600
Dvanáctá úroveň /600-650
Třináctá úroveň /650-700
Čtrnáctá úroveň /700-750
Patnáctá úroveň /750-800
Šestnáctá úroveň /800-85

To bude ještě zábava. By mě zajímalo za jak dlouho se to mám naučit. Nalistovala jsem stránku číslo jedna.

Základy magie vysvětlují všichni šamani, a vyučení draci. Po stvárněném znaku, Vás zařadí do určité úrovně. Základy jsou však důležité. Proto si ukážeme základy znakové magie. Ke každému písmenu je určen tvar. Když chcete vyčarovat minu, musíte se zamyslet. První písmeno je vždy plocha. Druhé je vždy tvar. Poslední jsou vždy kombinace. Tyto zákony jsou dány až do šestnácté úrovně, tam jsou úplně jiná pravidla.
Někteří se do šestnácté úrovně vůbec nedostanou. Zbytek zase nebude moct vyčarovat nejtěžší znak, a to je znak času. Je velice kombinovaný, a někteří nezvládnou dát tolik energie.

Dračí elementWhere stories live. Discover now