B17

427 53 1
                                    

Nadia 6 kapıyı açmış ve Loong Kralı'nı şoka sokmuştu. Ayrıca kapının ardında kendi kalesine doğru ilerleyen Onbin kişilik ordu vardı ama içi rahattı. Çünkü Loong Krallığının bayrağını ve zırhlarını kuşanmışlardı.

"En öndeki 6 kişi kim? ve neden Grandükümün yanındalar."

Nadia
"Kapıdan geçebilirsiniz."

Kral Loong
"6 kapıdan şu koca orduyu geçireceğini söyleme bana ölmek mi istiyorsun? Enerjin bunu kaldırmaz."

Nadia gülümsemiş
"O zaman benim enerjimi yanlış değerlendirmişsin." derken Onbin kişilik ordu çoktan kapıdan geçmeye başlamış ve Nadia'nın yanından geçerken boyunlarını eğiyorlardı.

Bu askerler için bir utançtı 1 kişiyi yenemedikleri için Krallarına bakamıyor ama o 1 kişi gerçekten güçlü olduğu için de saygıdan ona doğrudan bakmıyorlardı.

En son olarak en önde olan 6 kişi en son kapıdan geçmişti. Hemen arkalarından Alvin geçmiş
"Krallığa hoş geldiniz Kara Gül Krallığının misafirleri. Sayın Kral Loong İmparator'un bana verdiği toprakları almakta başarısız oldum."

Kral Loong her seferinde şaşırmadan edemiyordu.
"Yani o topraklara yeni bir Krallık kuruldu öyle mi? O krallık da Kara Gül öyle mi?"

Alvin
"Aynen öyle ve bu 6 kapıyı açan Kralın bizzat koruması, Kara Gül askerlerinin Generali ve Krallığın Grandükü Nadia'dır. Şu anda Kara Gül Krallığının Elçisi olarak buradadır."

Kral Loong Nadia'ya bakmış
"Kaç gündür yolda olmalısın, size iyi bir yer ayarlayalım."

Nadia
"Gerek yok Kral Loong sadece yarım saattir yoldayım. Krallığıma geri dönmem gerek bizim sözlerimizi Alvin'in eksiksiz söyleyeceğine eminim." demiş ve kapıdan geçince 6 kapı da kapanmıştı.

Kral Loong da Alvine bakmış
"Neyse artık o kadar yolu bir kaç saniyede gelecektir. Şaşırmayı bıraktım artık. Ee Alvin hadi kaleme gidelim ve bana getirdiğin haberleri ayrıca şu Kara Gül Kralını anlat. Buradaki 6 kişiyi de senin evinde ağırla. Benim kalemde rahat edebileceklerini sanmıyorum."

Alvin
"Emredersiniz Kralım." demişti

****

Riley, Paula, Wendy, Gerard, Damian ve Emily, Alvin'in evine girmişlerdi kocamandı daha doğrusu köşk demek daha doğru olurdu. Ayrıca o kökü çevresini saran kocaman da bahçesi vardı.

Alvin
"Burada kendi evinizdeymiş gibi rahat edin. Açsanız söyleyin, yorgunsanız söyleyin. Onun haricinde 2 yere girmeniz yasak, ilki benim odam ikincisi kilitli kapıların ardı. Onun dışında istediğinizi yapmakta özgürsünüz. Yakında size iyi bir köşk alacağım. Orada daha rahat edeceğinize eminim." demiş ve Kral Loong ile görüşmek için ayrılmıştı.

Wendy
"Burada gerçekten çok fazla güçlü kişi var."

Emily
"Gerçekten de öyle hizmetçiler bile bizden güçlü."

Gerard
"Hele Kral Loong'a ne demeli giyindiği altın zırhın içinde bilinçli olmasa da baskıcı bir aura yayıyordu. Bakışları gerçekten çok keskindi her şeyi görüyormuş gibiydi."

Paula sakin ve çok düşünen biriydi
"İşte bu sebeple Kral Raiden bizi buraya gönderdi. Biz Kral Loong'un o istemeden de olsa saldığı baskıcı auraya dayanabildik. Yani aurasını bastırmak için Kral Raiden gibi yüzüğe ihtiyaç duymuyor yani aurası ve gücü Kral Raiden ile kıyaslanamaz düzeyde."

Emily
"Kral Raiden tabi ki çok daha güçlü. Ama söylemek istediğini anlamadım.

Paula
"Şöyle ki eğer biz Kral Raidenden eğitim alacak olsaydık illa ki gücünü göstermesi gerekecekti. Biz daha onun sıradan insan hissinde bile bakışları altında eziliyoruz. Yani bize eğitim vereceği zaman yüzde 1 bile olsa gücünü göstermek zorunda yani daha eğitime başlamadan ölmüş oluruz onu demeye çalışıyorum."

Wendy
"Gerçekten de öyle, onunla silah talimi vs. yapamayacağımız anlamına geliyor. Bu nedenle en iyi eğitimi onun gözünde normal kişilerden almamız gerekiyor. Bizim gözümüzde ulaşması zor olan kişilerden."

****

Kral Loong tahtında oturuyorken Alvin de ayakta tam karşısındaydı.

Kral Loong
"Anlat bakalım Kara Gül ile ilgili tecrübelerini."

Alvin
"Anlatayım Kralım. Öncelikle bir süredir Kara Gül Krallığını izliyorduk. İmparatordan habersizce birden bire kurulan bu Krallık için İmparator benim orayı almam gerektiğini söyledi. Kara Gül Krallığının İnşaası tamamlanınca ilerleyecektik ama sürekli gelip giden beyaz saçlı bir genç vardı. Kapı kullanıcısı."

Kral Loong
"Kimmiş o kapı kullanıcısı? Nadia siyah saçlıydı."

Alvin devam etmiş
"O beyaz saçlı genci merak ettik ve araştırmaya karar verdik, lakin hiçbir şey elde edemedik sanki başka bir yerden gelmiş veya gökten birden düşmüş gibi hiçbir bilgiye ulaşamadık. Her ne kadar kapı kullanıcısı olsa da hiçbir güç sızıntısı olmadığı için bizde onun güçsüz olduğunu düşündük."

Kral Loong
"Düşündük dediğine göre senin kadar güçlü biri çıktı değil mi?"

Alvin
"Bende o konuşma yapacağı zaman onu bayağı küçümsedim ve dilenci dedim. Ama o benim bu hakaretlerimi göz ardı etti ve beni övdü. Oysaki ben onun yüzde elli gücüne bile dayanamadım ve neredeyse beyaz ışığı görüyordum. Yani benden daha güçlü."

Kral Loong birden ayağa kalkmış ve Alvin'i incelemeye başlamıştı fiziksel hasarı var mı diye
"Sen onunla dövüşe mi girdin? Ama hiç fiziksel hasar göremiyorum."

Alvin
"İyi ki fiziksel dövüşe girmedim Kralım... iyiki.... Eğer girmiş olsaydım neler olurdu hiç bilmiyorum. Sadece aurasını yüzde 50 açığa çıkarmasıyla beyaz ışığı gördüm. Nefes almakta zorlandım sanki denizde bir varlık beni daha da derine çekiyormuş gibi hissettim. Böylesine baskıcı bir aura hiç görmedim."

Kral Loong yalnızca NE diyebilmişti. İçinden
"Yalnızca aurayla en iyi adamımı bu hale getirmek ve bunun gerçek gücün yüzde 25i olduğu anlamına geliyor. Bu durumda Alvin bir dövüşe girseydi o zaman karşımda Alvin'in cesedine bakıyor olurdum. İmparatorla bu konuyu konuşmam gerek."

Alvin devam etmiş
"Kral Loong ayrıca Kara Gül Kralından bir hediye var." demiş ve küçük altın kesesini Kral Loong'a uzatmış ve o da almış içine bakmasıyla gözleri fal taşı gibi açılmıştı. Kral Loong şaşkınlıkla

"Bu, bu imkansız. 9 siyah altın bu gezegende böylesine zengin kimse yok. Ben bu hediyeyi kabul edemem bu yalnızca krallığımı felakete sürükler. Herkes bu siyah altınları almak için krallığıma savaş açar. Bir krallıkla mücadele ederiz. İki krallıkla mücadele ederiz ama bu gezegende Kara Gül hariç 22 Krallık 2 İmparatorluk var. Hepsiyle mücadele etmemiz imkansız. Ben 1 tane siyah altını elimde tutabilirim ama 9 tanesini elimde tutacak kadar güçlü değilim ve o bu 9 siyah altını hediye olarak öylece verdi mi?"

Alvin devam etmiş
"Eğer rededersek bu bizi daha kötü bir duruma sokacak. Ayrıca zor duruma düşersek bize daha fazla altın desteği yapabileceğini söyledi."

Kral Loong
"Ben buna bile fazla diyorum, sen... Ahh neyse... Kara Gül bize destek mi olacakmış? Bu iyi ama şu anda bu 9 siyah altın dediğim gibi bizi yalnızca felakete götürür...."

Alvin depolama yüzüğünden bir taş çıkarmış ve Kral Loong ne yapıyorsun demeye kalmadan Alvin taşı kırmıştı. O anda odanın içinde bir girdap halinde kapı çıkmıştı.

Raiden 2Onde histórias criam vida. Descubra agora