B52

392 47 6
                                    

Raiden ve tam karşısında 8 ölümsüz vardı. 2 tanesinin gücü boyut 10, diğerleri boyut 9-3 arasındaydı. Boyut 3ün ölümsüzünü daha önce öldürdüğü için boyut 4ün gücüne ulaşan bir ölümsüz yoktu ama bu kişi açılığı Raiden'in gözünde düşük seviye ölümsüz olduğundan dolayı pek işine yaramayacaktı.

Raiden her ne kadar B3 gücüne ulaşan Boyut 2nin ölümsüzüne saldırıya geçse de 2 B10 gücüne ulaşan ölümsüz tarafından sürekli engelleniyordu. Biraz daha zorlarsa Boyut 2nin ölümsüzünü öldürebilecekti.

Raiden tekrar Boyut 2nin ölümsüzüne yukarıdan kılıcıyla saldırdığında tekrar 2tane B10 seviye ölümsüz tarafından kendi kılıçlarıyla Raiden'in kılıcını engellenmişlerdi ama Raiden risk alıp zıplamış 2 ölümsüzün de tepesinde baş aşağı bir şekilde dururken aynı zamanda 2 ölümsüze de baskı uyguluyordu. Raiden sol elini Boyut 2nin ölümsüzüne uzatmış
"Bunu kullanmayacaktım ama beni mecbur bıraktınız."
karanlık elementi elinde toplayıp küçültmüş ve boyut 2nin ölümsüzüne fırlatmıştı.

O küçücük element topu o kadar hızlı ilerlemişti ki boyut imparatoru bile görememişti. Ama onun gördüğü tek bir şey vardı. Boyut 2 ölümsüzün başına isabet etmiş ama diğer taraftan çıkmamıştı.

Doğru da görmüştü Raiden sol elini yumruk yaptığı anda element topu büyük bir şok dalgasıyla patlamış ve ölümsüzün belden yukarısını hiçliğe karıştırmıştı.

Raiden şaşkınlıkla bakan 2 B10 ölümsüzün arkasına indiğinde sağındaki ölümsüzün başını yakalamış ve YAN demişti. B10 gücündeki ölümsüzlerin biri cayır cayır simsiyah alevler içinde yanmaya başlamıştı.

Raiden ani bir hareketle geri çekilmiş tam önünden bir kılıç geçmişti bu diğer B10 gücündeki ölümsüzdü.

Boyut İmparatoru şaşkınlıkla 2 ölümsüzü aradan çıkaran Raiden'e bakarken içinden
"Doğru o aynı zamanda büyücüydü. Dışarıdan Raiden zorlanıyor gibi görülse de büyücü olduğu gerçeğiyle hala alan saldırısı kullanmadı....." derken tahtını bile 1metre geriye savuracak büyük bir patlama meydana gelmişti. Boyut İmparatorunun gözleri fal taşı gibi açılmıştı, tahtı özel materyallerden yapılmıştı ve fiziksel olarak kıpırdatılması imkansızdı ancak sahibi düşünceleriyle kontrol edebilirdi. Ama öyle bir patlama yaşanmıştı ki şok dalgaları tahtını geriye savurmuştu.

Hala ölümsüzleri mi merak ediyorsunuz? Tabi ki de bu patlamadan hiçbir ölümsüz sağ çıkmamıştı.

Boyut imparatoru tam karşısından koşarak gelen Raiden'i net bir şekilde görüyordu ama birden kaybolmuş ve tam karşısında belirmişti.
Raiden göğü inletecek bir sesle
"Sıra sende ailemi altüst eden velet." derken boyut İmparatorunun kafasından tutmuş ve yüzüğüne doğru enerjisini göndererek
"%100" demişti bu kısa kelime baskılanan bütün auranın dışarı fırlamasına olanak tanımıştı. Raiden'in gücünü baskılaması farklıydı, aurasını baskılaması farklıydı.
Raiden gözlerini kapatmış ve ki merkezine odaklanmıştı
"Şu güç sınırlamasını kaldırayım artık az önce boyut 3'te Jina'ya S seviye var mı diye sormuştum ama onlar saldırıyla karşılık verince belki denk olurum düşüncesiyle gücümü yarı yarıya 18 milyara düşürmüştüm ama o güçle bile o ölümsüz ancak 3 darbeme dayanabildi. 36ya tekrar çıkartırsam ne olur acaba?" derken kısıtı kaldırmıştı.

Bu süreç birkaç saliseden bile kısa sürmüştü.

Boyut İmparatoru hala Raiden'in elindeydi çırpınırken tam kurtulacağı sırada dışarı yayılan auranın baskıcı havası 2 kat artmış zaten zar zor kıpırdayabiliyorken şimdi hiç kıpırdayamıyordu.

Raiden 2Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang