Bölüm 5

2.3K 73 71
                                    

Arkadaşlar bölüm biraz geç geldi üzgünüm, okulum var bu yüzden uzun süredir yazamadım. sınav haftalarımdı bu haftalar bu yüzden geç geldi.

                                                            HİKAYE:

O sabah erkenden kalktın, üstünü değiştirmeden mutfağa gittin. Dün çok yorulmuştun bu yüzden hala çok uykun vardı. Buna rağmen erkenden kalktığına inanamadın. Mutfağa gittin ve annene uykulu bir şekilde"günaydın" dedin ve sofraya oturdun. Sen yemeğini yerken telefonuna bir mesaj geldi.(mesaj Tae den.)Sonra baban suratına anlamsıza bir bakış attı.

Baban: O kim kızım?

Sen: Hiiiiç arkadaşım sadece.

Baban: Ne yazmış bu saatte?

Sen: Bilmem bakmadım, hem saatte ne varmış? günaydın yazmıştır.

Baban: Bak bakıyim.

Sen korkarak telefonu açtın, eğer baban mesajın bir erkekten geldiğini görürse sana çok kızardı çünkü baban bu konularda çok sertti. Sen telefonu açtın ve bir yalan uydurdun.

Sen: Mesaj Melekten gelmiş baba, günaydın yazmış.

Baban: Tamam.

Aslında mesaj Taeden gelmişti ve sana günaydın canım yazmıştı. Sen yemeğini hızlıca yedin ve odana gidip Taeye mesaj attın.

Sen: Günaydın Tae!

Tae: Bu gün buluşalım mı?

Sen: Oluur, nereye gidelim?

Tae: kafeye ne dersin?

Sen: Bana uyar.

Tae: O zaman 1 saat sonra taksi durağında buluşalım, oradan kafeye gideriz.

Sen: Tamam bye!

Tae: Seni seviyorum, bye!

Sen hazırlanmaya başladın.

Üstüne bunları giydikten sonra saçını yapmaya başladın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Üstüne bunları giydikten sonra saçını yapmaya başladın.

Üstüne bunları giydikten sonra saçını yapmaya başladın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Buda saçın. Dudaklarına hafif pembe bir lip balm sürdün ve saate baktın, 15 dakikan kalmıştı! hemen çantanı toparladın ve babanın yanına gidip"ben Meleklere gidiyorum" dedin ve evden çıktın. Tam evin kapısını kapattığın sırada telefonun çalmaya başladı. Elini çantana sokup telefonu çıkarttın ve ekrana baktın, arayan Melekti.

Sen: Efendim kanka.

Melek: Ya Y/N biz neden kaç gündür buluşmuyoruz? özledim seni, bize gel bugün.

Sen: Ya Melek ben gelemem işim var bugün.

Melek: Ne işin var?

Sen: Yarın sana anlatırım, çok süper bir şey oldu!

Melek: Tamam ama yarın her şeyi anlat!

Sen: Tamam kanka bye!

Melek: Bye!

Taksi durağına yürümeye başladın ve yaklaşık 3 dakika sonra taksi durağına geldin. Taede oraya yeni gelmişti.

 Taede oraya yeni gelmişti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tae üzerine bunu giymişti. Tae seni gördü ve hemen yanına gelip seni belinden sararak sıkıca sarıldı. Ve o ipeksi sesiyle kulağına "seni özledim" diye fısıldadı. Gözlerini kocaman açtın ve "daha dün akşam görüştük"  dedin. Tae "olsun ben seni hep özlüyorum" dediğinde gülümsedin ve "bende seni özledim" dedin gülmeye başladınız sonra Tae yumuşacık elleriyle senin elini tuttu ve kafeye yürümeye başladınız. Yaklaşık 5 dakika sonra kafeye vardınız ve içeri girdiniz, boş bir masa bulup masaya karşılıklı oturdunuz. ikinizde birer milkshake aldınız ve içmeye başladınız.

Tae: Tanrım! çok şirin içiyorsun!

Sen kızarırsın ve ona "seni seviyorum" diye fısıldarsın. Taenin suratına kocaman bir gülümseme gelir ve ellerini tutarak"bende" diye fısıldar. O sırada kafeye biri girer ve sen kim olduğunu görmek için arkana bakarsın ama arkana bakmanla tekrar önüne dönmen bir olur çünkü içeriye giren kişi.....



Eveet bir bölüm daha sonuna geldik sizce içeri giren kişi kim? yorumlara tahminlerinizi yazın. yorum demişken hiç yorum gelmiyor ve ben buna üzülüyorum neden hiç yorum gelmiyor? neyse yorumlarınızı beklicem, sizi seviyorum.

Taehyung ile hayal etWhere stories live. Discover now