Bölüm 6

2K 75 37
                                    

Çünkü içeriye giren kişi Emirdi. Ama sizi görmemişti. Sen hemen yerinden fırladın ve Taeye "hemen buradan gitmeliyiz"dedin. Tae "neden?" diye sordu sende "gidince anlatırım." dedin ve hemen kafeden çıktınız. Kafenin arkasında bir yere gittiniz ve konuşmaya başladınız.

Sen: Bak Tae, Emir benden hoşlanıyor ve ben ondan nefret ediyorum.

Tae: Nee senden hoşlanıyomu! Eğer sana bir şey yaparsa hemen bana söylüyorsun!

Sen: Tamam Tae, şimdi ne yapıcaz?

Tae: Bir yerlere gidebiliriz.

Taenin telefonu çalmaya başlar.(arayan babası.)

Tae: Efendim Baba.

Tae telefon konuşması bitince sana döndü ve "annem hastalanmış bir tanem gitmem lazım" dedi. Sende"peki" dedin.

Taeyle bir taksiye bindiniz ve evinize gittiniz. Evinizin yakınındaki taksi durağına gelince taksiden indiniz ve konuşmaya başladınız.

Tae: Sana bir şey yapabilir miyim? ama bana kızma.

Sen: ne yapıcaksın?!

Tae: Merak etme kötü bir şey değil.

Tae yavaşça sana döndü ve bir elini senin beline bir elini ise yanağına koyarak seni kendine iyice bastırdı. Senin nefeslerin hızlanmaya başladığında yüzünü senin yüzüne yaklaştırdı ve birden dudaklarında bir sıcaklık hissettin. Tae seni öpüyordu! gözlerin senden habersiz kapanmıştı, Tae seni çok nazik öpüyordu ve bu duygu eşsiz bir duyguydu. Kalp atışların çok hızlanmıştı Taeye iyice sarılmış tın ve öpüşüyor dunuz. Tae yavaşça senden ayrıldığında kalp atışların yavaşlamak istemiyordu, yanakların kıpkırmızı olmuştu Tae bunu görmesin diye kafanı aşağıya eğmiştin. Tae eliyle senin çeneni kavradı ve ona bakmanı sağladı, kızarmış yanaklarını görünce "bana kızmadın değil mi?" diye sordu. Sen gülümsedin ve Taeye sarıldın kulağına "hayır kızmadım" diye fısıldadın. Taenin yüzünde sıcak bir tebessüm oluştu ve "artık gitmeliyiz" dedi kulağını okşayan sesiyle ve elini tuttu, eve doğru yürüdünüz o an eline lolipop verilmiş bir çocuk gibi mutluydun. Senin evine gelince Tae elini dudaklarına götürüp küçük bir öpücük kondurdu ve "yarın görüşürüz güzel kız dedi" sende ona"görüşürüz" dedin ve orada ayrıldınız. Eve girdin, yüzündeki gülümseme asla kaybolmuyordu çünkü çok mutluydun. Hemen odana gittin ve kendini yatağa atıp Taeyi düşünmeye başladın, Taenin seni öpmesi aklına geldikçe dahada gülümsüyordun ve birden odana annen girdi.

Annen: kız ne gülüyosun kendi kendine yine ne yaşadın bakıyım?

Sen: Ya anne bir şey yok gülemez miyim Allah Allah.

Annen: Peki, yemek hazır hadi gel artık.

sen: ben gelirim birazdan.

Annen gitti ve boynundaki kolyeye bakıp gülümsedin. Bu, Taenin sana aldığı kolyeydi. onu boynundan hiç çıkarmıyor dun. Sonra mutfağa gittin ve yemeğini yedin, akşam olunca pijamalarını giydin ve tam yatıcakken Taeden mesaj geldi.

Tae: İyi geceler bir tanem;)

Sen: İyi geceler canım.

Ve uyudun.

Taehyung ile hayal etWhere stories live. Discover now