Özel bölüm

1.5K 44 18
                                    

Bu bölümün hikayeyle hiç bir bağlantısı yoktur, bu bölüm tek bölümlük bir Taehyungla hayal et olucak. bu gün Taenin doğum günü yani çok özel bir gün bu yüzden bu bölümü yazıyorum, keyifli okumalar hepinize.


                                                                                             HİKAYE

Benim adım Soo Bin, 23 yaşındayım ve korede erkek arkadaşımla birlikte iki katlı bir evde yaşıyoruz. Erkek arkadaşımın ismi Taehyung ve 23 yaşında. onunla iki yıldır sevgiliyiz ve birbirimizi çok seviyoruz, bu gün onun doğum günü ve ona bir sürpriz hazırlamayı düşünüyorum.

O gün sabah erkenden uyandım. Tae hala uyuyordu ve arkamdan bana sıkıca sarılmıştı. onu uyandırmamaya çalışarak yataktan yavaşça kalktım ve Taenin üstünü örttüm. Taenin alnına bir buse kondurup geri çekildim ve tuvalete girip duşumu aldım. duştan çıktım ve saçımı kurutmaya başladım. saçımı kuruturken bu gün Taenin doğum günü olduğunu hatırladım ve kendi kendime heyecanlandım. Kafamda bir plan vardı. Önce Taeyi evden  kovucak sonrada hediye alıp evi hazırlicaktım ve Taeyi eve çağırıcaktım. Tae eve gelince çok şaşırıcaktı. Saçımı kuruttum ve banyodan çıkıp Taenin yanına gittim, hala uyuyordu. Bende aşağıya inip mutfağa girdim ve kahvaltı hazırlamaya başladım. kahvaltıyı hazırlarken belimde hissettiğim kollarla irkildim. Tae, uyanmıştı ve bana sarılıyordu.

SB:(Soo Bine kısaca SB dicem.) Günaydın Tae.

Tae: Günaydın canımın içi, ne yapıyorsun?

SB: kahvaltı hazırlıyorum.

Tae: O güzel ellerini yorma sen, ben hazırlarım kahvaltıyı.

SB:(gülümseyerek) Yok, ben hazırlicam bugün.

Tae: Peki, ama yardıma ihtiyacın olursa çağır beni. ben salondayım.

SB: Tamam canım.

Bir kaç dakika sonra kahvaltı hazırdı, Taeyi çağırdım ve sofraya oturup kahvaltımızı yedik. kahvaltımızı yerken ona şöyle dedim.

SB: Aşkım?

Tae: Efendim bir tanem?

SB: Hani senin bir arkadaş grubun vardı ya, hani şu yedi kişilik olan?

Tae: Evet?

SB: Sen bu gün onlarla takılsan olur mu?

Tae: Neden ki?

SB: Boş ver şimdi nedenini.

Tae: Sen şimdi beni evden mi kovuyosun?

SB: Yok canım ne kovması sadece gitmen gerekiyor akşam olunca nedenini görürsün.

Tae: Peki, umarım benden bir şey gizlemiyorsundur.

SB: Gizlemiyorum.

Tae: Sana güveniyorum.

SB: Saol.

Yemek bitince sofrayı birlikte topladık ve Tae hazırlanıp evden çıktı. Bende üstüme bir şeyler giyip evden çıktım ve hediyelik eşya dükkanlarına gittim. Ona kalpli bir resim çerçevesi aldım ve için de resmimizi koydurdum. 

(Resimdeki kızın kendin olduğunu düşün

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Resimdeki kızın kendin olduğunu düşün.)

Hediye paketi yaptırdıktan sonra dükkandan çıktım ve eve geldim. Taeye doğum günü pastası hazırladım.

 Taeye doğum günü pastası hazırladım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Ona bu pastayı yaptım.)

Taenin doğum günü için bir sürü yemek hazırladım ve hepsini sofraya koydum. Sonra aldığım led ışıklarla masanın arkasındaki duvara SENİ SEVİYORUM yazdım, altına ise İYİKİ DOĞDUN yazdım. akşam olmuştu ve hava kararmıştı, led ışıkları açtım ve etrafa çok hoş bir görüntü verdiler. her şey hazırdı ve Taeyi aradım.

SB: Alo, Tae nerede kaldın?

Tae: Yoldayım canım, beş dakikaya oradayım.

SB: Tamam canım bekliyorum bb.

Tae: Bb.

Beş dakika sonra kapı çaldı ve hemen kapıya koştum. Kapıyı açtım ve gelen kişi Taeydi.

SB: Hoş geldin canım.

Tae: Hoş buldum bir tanem.

Tae içeri geçince onun gözlerini bağladım.

Tae: Hey, Noldu?

SB: Gözlerini bağlamam gerekiyor.

Tae: Neden?

SB: Birazdan görürsün.

Tae: Tamam.

Taenin yumuşacık elinden tuttum ve onu mutfağa götürmeye başladım. mutfağın önünde durunca gözlerini açtım ve "iyi doğdun!!" diye bağırdım. Tae mutfağı görünce çok duygulanmış olucakki gözleri dolmaya başladı.

Tae: B-buna hiç gerek yoktu.*burnunu çeker*

Taenin yanına gidip ona sıkıca sarıldım ve "mutlu yıllar prensime" dedim. Taede bana sımsıkı sarıldı ve gözünden bir mutluluk damlası düştü. 

Tae: Teşekkürler prensesim, sen bu dünyadaki en güzel ve en iyi kalpli ve en güzel düşünen tek prensessin. seni gerçekten çok seviyorum.

SB: Bende seni çok ama çok seviyorum.

Taeyle birlikte masaya geçtik ve yemeğimizi yedik. sonra pastayı getirdim ve doğum günü şarkısını söyledim. Tae, mumları üfledi ve "sonsuza kadar prensesimle yaşamayı diliyorum" dedi. Ben çok duygulandım ve gözlerim dolmaya başladı, Taeye sarılıp yanağına kocaman bir öpücük bıraktım. Pastayı kestik ve yedik. pastayı yedikten sonra Taeye hediyesini verdim ve Tae bana sarıldı.

Tae: ne gerek vardı bir tanem, sen zaten benim için en güzel hediyesin.

Tae paketi açtı ve "çok güzel" dedi, bana teşekkür edip tekrar sarıldı ve dudaklarımdan öptü. saat iyice geç olunca yatmaya karar verdik ve odamıza gittik. Tae, aldığım çerçeveyi yatağının yanındaki komidinin üstüne koydu ve yatağımıza yattık. Tae bana arkandan sarılıp saçlarımı kokladı ve boynuma ufak ama sevgi dolu bir öpücük kondurdu.

Tae: İyi geceler prensesim.

SB: İyi geceler prensim.


Eveeet özel bölümümüz burada bitti. Bu gün gerçekten de önemli bir gün bence. Sevgili Taemiz artık 24 yaşında! tekrar yazıyim, İYİKİ DOĞDUN TAE. Ve hepinize iyi geceler, sizi seviyorum ve yılbaşınız şimdiden kutlu olsun canlarım.

Taehyung ile hayal etWhere stories live. Discover now