Bölüm 7

1.9K 72 52
                                    

Merhaba arkadaşlar sonunda geri döndüm. Evet biliyorum bölüm çok geç geldi ama ben 8. sınıf öğrencisiyim bu yüzden yazmaya pek vaktim olmuyor, lütfen beni anlayın. bazen Bölümler çok geç gelebilir şimdiden söyliyim neyse şimdi hikayeye geçelim.

Sabah uyandın ve yataktan kalkıp tuvalete gittin. Orada işlerini halledip üstünü giyindin.

Üstüne bunları giydikten sonra kahvaltını yemek için mutfağa gittin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Üstüne bunları giydikten sonra kahvaltını yemek için mutfağa gittin. Kahvaltını yedikten sonra çantanı tek omzuna taktın ve evden çıkıp Taeye mesaj attın.

Sen: Tae nerdesin?

Tae: Geliyorum canım, sen evin önünde bekle.

Sen: Tamam.

Yaklaşık 1 dakika sonra Tae geldi ve sana sarılıp alnından öptü. Bu, seni heyecanlandırmıştı.

Tae: Seni çok özledim!

Sen: Bende!

Tae senin elini tuttu ve okula yürümeye başladınız. Okula gelince her zamanki gibi emir kapıdaydı. Sizi el ele görünce çok kıskanmıştı. Tae ile sınıfa girdiniz ve yerinize oturdunuz. Sonra Melek yanına geldi ve "konuşucaktık" dedi. Sende Taeye dönerek "ben birazdan geliyorum" dedin ve kalktın, Melekle kızlar tuvaletine gittiniz ve konuşmaya başladınız.

Sen: Biz Taeyle sevgili olduk.

Melek: Neee!?

Sen Taeyle yaşadığın her şeyi Meleğe anlattın ve Melek şok oldu. Sonra sınıfa girdiniz ve Taeyle Emir kavga ediyordu hayır kavga etmiyordu dövüşüyorlardı. Tae Emiri yere yatırmış ve üstüne çıkmış, onu öldürürcesine yumrukluyordu. Sen hemen Taenin yanına gidip onu durdurdun yoksa Emir hastanelik olucaktı zaten olmuştuda, Emir umrunda bile değildi ama Tae ceza almasın diye onu durdurdun.

Sen: SİZ NE YAPIYORSUNUZ?!

Tae: Mal mal konuşuyordu bende dayanamadım ona yumruk attım.

Sen: Biri bana burada ne olduğunu anlatabilir mi?

Sınıfta yakın bir arkadaşın olan Yağmur yanına gelip her şeyi sana anlattı.

Melekle sen sınıftan çıkınca Emir Taenin yanına gelip "Y/N bir gün seni unutucak ve bana gelicek benim olucak kendisi istemese bile ben onu benim yapıcam. Y/N benim olana kadar bekle o zaman çok üzüleceksin ve onunla çıktığına pişman olucaksın!" demiş ve Tae "ne diyosun sen lan!" diye bağırmış sonra Emir pis pis kahkaha atmaya başlayınca daha fazla dayanamamış ve Emire yumruk atmış.

Sen bunları duyunca şok oldun ve hemen Taenin yanına gidip ona sarıldın ve "merak etme, seni asla bırakmicam" dedin. Tae gülümseyerek sana sıkıca sarıldı ve o sırada Emir in en iyi arkadaşı olan Yiğit geldi ve Emiri yerden kaldırdı. Emirin dudağı patlamıştı ve burnu kanıyordu bir de gözü morarmıştı, Tae onu bayağı sağlam dövmüştü. Yiğit emiri kaldırdı ve revire götürdü. O sırada hoca sınıfa girdi ve ders başladı, Taeyle yerinize oturdunuz. Dersin bitmesine 15 dakika kala Tae sana küçük bir kağıt verdi, içinde şöyle yazıyordu:

Sen Taeye gülümseyerek baktın ve hoca arkasını döndüğünde Taenin yanağına kocaman bir öpücük bıraktın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sen Taeye gülümseyerek baktın ve hoca arkasını döndüğünde Taenin yanağına kocaman bir öpücük bıraktın. Herkes size bakıyordu sende onlara ne bakıyorsunuz bakışı attın ve herkes önüne döndü. Tae kulağına eğilerek "seni dünya kadar çok seviyorum" dedi. Sen, gülümsedin ve onun kulağına "bende seni uzay kadar çok seviyorum" dedin. İkinizde gülmeye başladınız, hoca sizi fark edince "SUSUN!" diye bağırdı, ikinizin de suratındaki gülümseme kayboldu ve derse odaklandınız. yaklaşık 10 dakika sonra ders bitti ve yemek tenefüsüne çıktınız Tae, sen ve Melek üçünüz yan yana oturdunuz ve sohpet ederek yemeğinizi yediniz. Sonra bir kaç derse daha girip okuldan çıktınız. Taeyle birlikte eve yürüdünüz ve orada ayrıldınız, vedalaşıp evlerinize girdiniz ve annen yanına gelip sana şunları söyledi:

Annen: kızım, sabah evin önündeki oğlan kimdi?

Annen ve baban sabah Tae seni alnından öperken görmüşler ve işte şimdi s**tın.



İşte bir bölümün daha sonuna geldik. bir şey sorucam neden yorum atmıyorsunuz? siz benim hikayemi okuyorsunuz ve ben de sizin yorumlarınızı okumak istiyorum. lütfen kitap kötüyse ya da güzelse yorumlara yazarmısınız? yorumlarınızı beklicem bir daha ki bölümde görüşürüz. unutmayın sizi seviyorum. buraya kalp koyucaktım ama koyamadım bu yüzden bende yazıyorum, kalp kalp kalp.

Taehyung ile hayal etWhere stories live. Discover now