Bölüm 12

1.2K 50 14
                                    

Taeyle sevgili oluşunuzun 5. yılı, artık 12. sınıftasınız ve aynı okuldasınız. ve ailen artık 18 yaşında olduğun için sevgili yapmana izin veriyor ve Taeyle senin sevgili olduğunuzu biliyorlar.

--------------------------------------------------------

Sabah alarmının çalmasıyla birlikte uyandın ve yataktan kalkıp işlerini hallettin.

Sabah alarmının çalmasıyla birlikte uyandın ve yataktan kalkıp işlerini hallettin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Üzerine bunları giydin ve kahvaltını yiyip evden çıktın. okula yine Taeyle birlikte gidiyordunuz, Tae seni evin önündeki bankta bekliyordu. onun yanına gittin ve yanağına bir öpücük bırakıp "merhaba" dedin.

Tae: Merhaba, bir daha öpsene.

Taeye yaklaştın, tam yanağını öpücekken Tae kafasını çevirdi ve dudaklarını öpmüş oldun.

Sen: Tae!

Tae: Ne?

Sen: (gülerek) Sen ne yaptın?

Tae: Ne yapmışım?

Gülerek ona sarıldın ve o da sana sarıldı. biraz sarıldıktan sonra Tae ayağa kalktı ve el ele tutuşarak okula doğru yürüdünüz. okulun kapısına gelince Emir, sana bakarak "burada güzel bir kız var" dedi. (Emir hala seninle aynı okulda ve hala sana aşık. sözünü tutmadı ve hala senin peşinde. ondan ne kadar kurtulmaya çalışsan da o seni bırakmıyor. ve Tae Emirden nefret ediyor.) Tae Emire bakarak "birisi fena kaşınıyor" dedi. sen Emiri umursamadan oradan gittin. Taeyle birlikte sıranıza oturdunuz ve ders başladı. ders bitiminde sınıftan çıktın ve koridorda gezmeye başladın. çok sıkılmıştın bu yüzden öylesine geziniyordun. bir koridora geldin burası bom boştu. orada öylece dikilirken belinde iki tane el hissettin. Onun Tae olabileceğini düşündün ve gülerek arkana döndün. ama karşında sırıtan bir Emir duruyordu.

Emir: Merhaba güzellik.

Sen: Git buradan!

Emir: Neden?

Sen: Git dedim!

Emir: Ama seninle bir işim var.

Sen: Ne işi!?

Emir seni omzuna aldı ve yürümeye başladı.

Sen: Ne yapıyorsun?! indir beni!!

Emir: İndiricem ama evde.

Sen: Evde mi, ne?! ben seninle hiç bir yere gelmiyorum!

Ve "imdaat" diye bağırmaya başladın.

Emir: Ağzını kapalı tut yoksa sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın!

Sen: Ne yaparsın ha?!

Emir: Seni herkesin önünde altımda inletirim.

Ağzını ellerinle kapattın ve yanağından sessiz göz yaşları süzülmeye başladı. Emir, seni bir arabaya bindirdi ve o da bindi. arabayı sürmeye başladı.

Sen: Nereye gidiyoruz!?

Emir:  Gidince görürsün.

Bir kaç dakika sonra Emir arabayı bir marketin önünde durdurdu ve "ihtiyacımız olanları alıp geliyorum, sen burada bekle" dedi ve arabadan indi. Çaresizce ağlamaya başladın sonra aklına bir fikir geldi. telefonunu çıkartıp hemen Taeye mesaj attın.

Sen: Tae, Emir beni bir yere götürüyor ve sanırım bana kötü bir şey yapıcak. onu engelleyemiyorum çünkü beni tehtid ediyor. lütfen yardım et.

Tae: Tamam sakin ol meleğim, sen konumunu açık tut, ben geliyorum.

Hemen konumunu açtın ve telefonu cebine soktun. sonra Emir geldi ve elindeki poşeti yanına koyup arabayı sürmeye başladı. Poşetin içinde ne olduğunu merak edip poşetin içine baktın ve poşetin içinde prezervatif vardı! bir evin önünde durdunuz ve Emir seni arabadan indirip yine omzuna aldı. inmeye çalışıyordun ama gücün ona yetmiyordu. evin içine girdiniz ve Emir seni bir odaya götürüp yatağa bıraktı. ağlayarak ona yalvarmaya başladın.

Sen: Nolur yapma lütfen, b-bırak beni!

Emir seni görmezden gelip üstüne doğru gelmeye başladı. sonra boynunu emmeye başladı. sen deli gibi ağlıyor ve bağırıyordun. Emir senin üstündeki tişörtü çıkarttı. artık sütyeninleydin. sana bakıp sırıtıyordu. sonra birden kapı kırıldı ve içeriye Tae girdi.

Taehyung ile hayal etWhere stories live. Discover now