Prolog

4.4K 68 67
                                    

Christmas only comes once a year. The love that I have for you comes only once in a life time.

 The love that I have for you comes only once in a life time

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

En dag til jul. En dag!

En dag til at folk ikke vil grine af mig, når jeg sidder og nynner til julesange, eller når jeg har købt pebernødder, en dag til min yndlings måned!

Jeg springer ud af min seng, for at iføre mig nogle jeans og en lyseblå hoodie, jeg reder mit hår og løber ud i stuen. "Hey jeg har prøvet igen, jeg tror virkelig, at de her lykkes!" Valentina kigger begejstret hen på mig, "tag en alle sammen, jeg lover, ingen opkast denne gang, og jeg har ikke puttet ost i," jeg tager imod min med et smil, Cass og Otis tager også en, vi smager på dem.

Og får straks lyst til at kaste op.

Cass spytter det ud i håndvasken, Otis skriger halvkvalt og styrter ud på badeværelset, imens jeg tygger videre med et falskt smil. "Hvordan smager de?" Spørg Valentina usikkert, "fantastisk" lyver jeg, inden jeg langsomt synker det, "mega godt, seriøst, meget bedre end før. Jeg har tidlige timer, så jeg bliver nød til at gå om senest et kvarter."

Min stakkels mave.

"Hvad med jer dr-" hun stopper op, da det går op for hende, at ingen af dem er her, "hvad skete der med dem?" "Jeg tror ikke, at de kan lide chili," Valentina kigger forvirret hen på mig, "hvem kan ikke lide stærk mad?" Til morgenmad? Kun hende. "Dem, jeg elskede det, du bør lave det til aftensmad en dag." Jeg klemmer blidt hendes skulder, inden jeg skynder mig ud på badeværelset, hvor jeg børster mine tænder. Grundigt. Prøver at skrubbe smagen af chili og gær ud af min mund.

Jeg når lige at få min lyseblå taske med, inden jeg er ude af døren. Jeg binder min jakke på vejen og snor halstørklædet om min hals.

"Hej Audrey!" Hilser en gruppe, "hej!" Jeg smiler til dem og går videre. "Godmorgen"

"Hej"

"Du ser godt ud." "Tak, i lige måde"

Jeg hilser glad på folk, indtil jeg når skolen. Jeg skynder mig hen til mit skab, jeg har kun et minut til at finde mine ting og komme til time. Jeg burde have taget bussen.

Jeg når det på sekundet. Lige at flytte min numse hen på sædet, inden læreren lukker og låser døren. "Godmorgen" hilser han, "godmorgen" svare vi i kor. "Jeg har slet ikke forberedt mig, så hvad med, at i lige gør jeg helt klar, imens jeg finder på noget," nogle drenge griner i baggrunden, vi andre nikker. "Hey Audrey" jeg kigger hen på Viola, "Lola!" Hun griner og sætter sig ved mig.

"Vil du med til fest?" "Nej tak... jeg har øh," jeg bider mig i læben og kigger ned, "kom nu Audrey, det er snart et helt år siden, kom nu videre." Hvad hvis jeg ikke kan? "Nej Viola" jeg ryster på hovedet, "kom nu, helt ærligt, ik'? Det er virkelig irriterende, hvorfor kan du ikke bare komme videre?"

"Jeg er videre!" lyver jeg forarget, "stop med at lyve for mig." 

"Jamen det er jeg," fortsætter jeg. "Bevis det" hvordan? "Hvad skal jeg gøre?"

"Få en kæreste før julearrangementet den 21'ende, en som elsker dig." Jamen. Det kan jeg ikke, jeg kan ikke efter James. "Super, klart, det kan jeg godt. Intet problem." Hvorfor sagde jeg nu det? Hvad laver du Audrey? "Godt, og det skal ikke være en eller anden tilfældig, han skal elske dig." Shit, hvorfor var det, at jeg gik ind til det her? Jeg vil ikke have en kæreste. Ingen vil være kærester med mig efter James, og alt det her er dumt. Jeg skal ikke i byen.

Men hvem kan jeg så få fat i?

•••

Skkkk

Julen nærmer sig. Og jeg stresser kun sådan VOLDER MEGET

Shit. Også glæder jeg mig bare virkelig til at høre julemusik 24/7. Har en aftale med en veninde om, at vi ikke må høre julemusik før den 1. december. Såæh

Spørgsmål: Hvornår begynder/begyndte du at høre julemusik??

Udgivet; 28/11-19

A Boyfriend Before Christmas|✓Where stories live. Discover now