15. Kortspil & fælles overnatning

2.7K 58 66
                                    

I knew the second i met you that there was something about you I needed. Turns out it wasn't something about you at all. It was just you. - Jami McGuire

"Hey I to, vi er ligeglade med, at I har for travlt med at overbevise jer selv om, at I fake dater, imens I er rigtigt sammen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Hey I to, vi er ligeglade med, at I har for travlt med at overbevise jer selv om, at I fake dater, imens I er rigtigt sammen. Kom med ud og spille Uno." Val kigger ind med et bredt smil. "Kom så." Nathan ignorerer hende og fortsætter med at kysse min hals. "Please Audrey, du er aldrig sammen med os mere." råber Cass inden fra stuen.

"Okay så." Skyldfølelse.

Nathan stønner opgivende. "Hvorfor er det, at du har venner?" Spørg han utilfreds, jeg griner og skubber ham væk. "Jeg er der om to." lover jeg. Val smiler og lukker døren efter sig.

"Kom" jeg taber nogle bukser på og retter på min trøje, som jeg har stjålet fra Nathan. "Vi kunne også bare blive her." han krammer mig bagfra. "Og gøre ting som..." han snurre mig rundt og kysser mig.

Væk Audrey. Ud til dine venner. Stop så Audrey. Stop med at lade ham skubbe dig op i væggen. Stop så for satan. Audrey come on.

Jeg skubber ham væk og skær en grimasse. "Seriøst Nate, det er mine venner, hvis du vil være her, kan du endte sove her eller spille med." Han sukker igen. "Fint... jeg går ud og spiller med." Jeg smiler, kysser ham og går glad ud.

Val får straks øje på Nathans bare overkrop. "Ser alle ishockeyspillere sådan ud?" Spørg hun halvt i drømmeland, Nathan klukker. "Det er svært at må mit niveau." svare han og smiler. "Kan du ikke tage en trøje på? Du bor her ikke engang." mumler Otis indebrændt. "Klap i." Val kigger koldt hen på ham. "Du er s-"

"Kan vi begynde?" Afbryder Cass dem, han blander kortene og begynder at dele dem ud. Også begynder spilet.

Det bliver min tur, og det eneste jeg kan lægge, er en 4+... og det er endda Cass der sidder efter mig, så det kan jeg ikke. Det har han jo ikke fortjent. Jeg trækker et op, det kan jeg ikke lægge.

Vi spiller Cass underlige version af Uno. Hvis man får over 15 kort på hånden, er man ude.

Kort tid efter dør jeg. Jeg kunne bare ikke få mig selv til at ligger kortet... De spiller videre, og der går ikke lang tid før Cass er ude. Val smiler bittert. Hun smider en blå 2'er ned, Nathan smider en blå 2+ ned. Otis samler fire kort op, han kigger på dem, bider tænderne sammen, smider dem på bordet og går. "Dårlig taber!" råber Val efter ham, han svare ikke, smækker blot sin dør. Nathan smider en 4+ ned og skifter til gul. Val samler dem op, de spiller videre.

Hver gang der er en af dem, som er ved at tabe, er de pludselig ikke længere ved at tabe.

Lige indtil Val smider to 4+ ned. Nathan griner og lægger sine kort. "Det tog fandme lang tid." Cass griner, Nathan trækker på skuldrene. "Amalie kom med kage, hun har rester fra sin familiefest i går, og vi er inviteret overmorgen, eller ikke dig Nathan, men hun sagde, at Audrey bare kunne tage sin fyr med." Jeg nikker. "Uh og det er den 15, så vi skal sove i stuen." En klagende lyd forlader Nathan, vi kigger alle over på ham. "Du kan bare skride, hvis vi andre er for langt under dit og Audreys niveau." Val kigger udfordrende på ham.

A Boyfriend Before Christmas|✓Where stories live. Discover now