14. Indrømmelse & oversnak

2.5K 64 20
                                    

"And in her smile I see something more beautifull than the stars - Beth Revis

"And in her smile I see something more beautifull than the stars - Beth Revis

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg kigger op på ham.

Nathan.

Fyren jeg er ved at falde for.

"Stop med at glo på mig." mumler han lavt. "Harry Potter er din første bog i årevis." hvisker jeg. Han åbner straks sine øjne helt. "Hvad snakker du om?"

"Da du sov. I går. Kasper kom ind og fortalte mig alt. Undskyld, men han havde brug for en der lyttede. Du..." jeg ryster på hovedet. ""Du" hvad?"

"Du gav så nemt op og begyndte at læse dem. Bøgerne. Hvorfor?" Han trækker på sine skuldre. "Du kiggede på mig, med det der blik, som fik mig til at føle mig hel. Jeg kunne ikke sige nej." Indrømmer han, "og jeg har altså læst bøger i skolen, bare ikke uden for den." Han stryger en tot af mit uglede hår væk fra mit ansigt. "Men stadig, du læser hurtigt." Han fnyser. "Kas fortalte dig vel også om min PTSD?" Jeg nikker. "Jeg kan ikke sove de fleste nætter. Jeg er oppe, indtil jeg falder om." han trækker på sine skuldre. "Så jeg får læst en del, det hjælper mig med at holde mig vågen." tilføjer han.

Jeg stryger ham over kinden. "Hvis du har brug for at snakke om det, så er jeg her, okay?" Han ryster på hovedet. "Du skal ikke belemres med mine små t-"

"De er ikke små Nate." snapper jeg. "De er en vigtig og stor del af dig." Han ruller med øjnene. "Klart, de er mere end forhindring og belemring. En klods om benet."

"Undskyld mig," jeg sætter mig op, "havde du ikke snakket med en psykolog?"

"Dæmp dig" han kigger seriøst op på mig. Jeg kravler op på ham, griber fat i hans hænder og presser dem mod sengen. "Er det her en eller anden kinky sex le-"

"Fortalte psykologen dig aldrig, at du ikke er en klods om benet? At du er god nok?" Han fnyser. "Lad nu vær, jeg er super hot, selvfølgelig er jeg i-"

Jeg kysser ham. Jeg giver ham et af de kys, jeg elsker at han giver mig. Et af dem der giver mig følelsen af at være elsket. Han vrister sig blidt fri af mit greb og lægger sine hænder på min talje. "Du er ikke en klods om benet på nogen," mumler jeg og kysser ham igen, "det ikke en forhindring," jeg lægger en hånd på hans kind, "og du er god nok." Nathan presser sit hoved op efter endnu et kys, men jeg undviger.

Hvad sker der med mig? Jeg kunne aldrig finde på at kravle halvnøgen op på James. Eller afbryde ham. Hvad sker der?

"Er du pludselig blevet min psykolog?" Spørg han med et smil. "Jeg håber ikke, at hun? Kysser dig." Jeg griner og lægger mig ned på hans bryst.

"Der er morgenmad!" Døren bliver slået op. "Uh, kinky" Val griner. "Lola er kommet på besøg, hvis det er cool?" Jeg sætter mig hurtigt op og trækker t-shirten end over min numse. "Du ødelægger alt Val, jeg var så tæt på at få hende til at smide den." sukker Nathan. "Ik' når jeg er hjemme, så afbryder jeg jer med vilje." Hun peger truende sin finger mod os.

A Boyfriend Before Christmas|✓Where stories live. Discover now