1. Søgen & fake kæreste

4.7K 70 98
                                    

You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth. ― William W. Purkey

23 dage igen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

23 dage igen.

23 dage til at det er juleaften.

20 dage til, at jeg skal have en kæreste med til juleballet. Som elsker mig. Hvordan kan jeg få en kæreste som elsker mig på 20 dage? Ingen vil være med mig. Ingen vil efter James. Og vil jeg selv? Nej, det tænker jeg ikke. Shit. Kan jeg trække mig ud? Nej, så vil hun fortsætte. Hvis jeg får en kæreste, lyver, får ham til at sige, at han elsker mig – jeg kan betale ham, og så siger at jeg har været sammen med ham, også slår op efter nytår, vil hun måske lade mig være indtil sommerferien? Måske er det det hele værd? Nej, hvad snakker jeg om, som om det er det værd. Hvorfor er jeg også så stor i munden?! Det er jeg ikke normalt, så hvad gik der af mig? I dag ville være perfekt til at introducere min nye kæreste. Hvis jeg altså havde nogen. Hver første december er der en lille kom sammen på min high school, jeg deltager hver år, for at være støttende. Jeg deltager faktisk til alt.

Vent. Hvem ville gøre alt, for at såre James? En som ville gå med til mit forslag, uden at ville være sammen foreviget og få mig til at føde sine børn? Jeg kender kun en, og ham er jeg rædselsslagen for. Men hvorfor er du det Audrey? Han har aldrig gjort dig noget. Men han gjorder James noget.

Hver gang de var på issen sammen. Hver gang truede han med, at han ville gøre et eller andet mod mig, indtil James mistede overblikket.

Og det gør han stadig.

Jeg kan få fat i ham. Han har noget at vinde ved det her. Jeg er genial.

Men han ville aldrig sige, at han elskede mig. Aldrig.

Så må du få ham til at elske dig.

Jeg springer ud af min seng, ud på badeværelset for at vaske mit ødelagte ansigt. Jeg forstår ikke, hvordan folk kan stå op og ligne engle, der er faldet ned fra himlen, jeg ligner noget som er blevet ramt af en lastbil. Jeg finder min makeup frem og begynder. Jeg er ret sikker på, at Nathan aldrig ville date et egern der var blevet ramt af en lastbil. Men det er også bare en ide, jeg har. Måske er han mega sød? Klart, lige så sød som de brugte kondomer der lå i James og drengenes omklædning.

Jeg stryger ind på mit værelse og roder min tøjskuffe igennem. Jul, jul, jul. Der! Endnu mere jul. Jeg finder min top med Rudolf frem og trækker den over hovedet, efterfulgt af et par neglenstrømper. Når nej, ikke ned over hovedet med dem. Jeg trækker dem på, og glider ned i en sort nederdel. Så er jeg klar. Jeg griber min jakke og løber ud. "Hvorfor så tidligt oppe?" Valentina kigger op fra sin bog, "jeg skal finde kæreste," Otis kigger forvirret op på mig, "jeg kan sagtens s-"

"En kæreste som min fortid ikke går ud over. Det kan godt være, James er for sød til at slå dig, men hans venner er bæster." Hvilket de virkelig er, først efter at have druknet mig halvt, var jeg en del af teamet. Eller velkommen til omklædningsrummet. James vidste det selvfølgelig ikke, så havde han fået et flip. Vi havde det virkelig godt sammen.

A Boyfriend Before Christmas|✓Where stories live. Discover now