Lucas Shane! (Lucy)

881 46 3
                                    


Nuotio "juhlissa" oli aika tylsää. Opettajat yrittivät saada oppilaita tanssimaan ja paistamaan vaahtokarkkea, mutta ketään ei kiinnostanut kaikki vain (ainakin) tytöistä puhuivat ketä he haluisivat panna leirin aikana.

"Joo mä haluisin sen kokee täällä" joku ympärilläni tytöistä sanoi "eikä haittaiskaan jos se olis Jayden Colt" sama tyttö jatkoi.

jopa pojan nimi sai haavani sydämessäni aukaisemaan. Tunsin pahalta sisälläni, sillä Jayden luuli että haluaisin olla väleissä hänen kanssaan. Huomasin sen järkytyksen hänen kasvoillaan kun kerroin etten halua olla väleissä. Olin todella lähellä sanovan nopeasti "ei oikeestaan mä haluun olla väleissä" luojan kiitos Layla tuli ja keskeytti tyhmät ajatukseni. En saa ajatella hänen oikeasti muuttuvan. Ja vielä minun takia. Tämä ei ole mikään saatanan rakkaus elokuva missä ihmiset muuttuvat ja kaikki elävät elämänsä loppuun asti iloisina.

En halunnut edes vilkaista poikaa, sillä muuten alkaisin ajattelemaan että tein väärin ja....

"mä kuulin mun kaverilta et Diego oli kertonu et Jayden ei oo ollu oma ittensä jonku muijan takii" joku ympäriltä sanoi ja se sai huomioni.

Kyllähän se voi olla minä tai Tasha tai Ama tai vaikka Layla se voi vittu soikoon olla kuka vaan ja sitä vihaan hänessä. Kukaan ei ikinä tiedä oikeasti mitä tapahtuu sen pojan päässä. Jayden vain hautoo tunteensa jonnekkin syvälle ja sitten purkaa sen vihan muihin. Haluisin edes kerran hänen katsovan silmiini ja näyttävän tunteensa. Kertovan mitä hän on kokenut ja miten se on muuttanut häntä. Haluaisin hänen vetävän minut halaukseen ja kuiskaavan jotain söpöä. Haluisin tietää kuinka rikki poika on, jotta tiätäisin paljon pitäisi korjata.

"Okei menkääs kaikki mökkiinne, valot kiinni ja nukkumaan" nenäkäs opettajaa huusi kaikille. Pian koko sakki käveli pihalta pois kavereitensa kanssa. Silloin annoin silmäni levähtää Jaydenin selkää katsoen. Hän käveli Diegon kanssa poikien mökkiin. Poika ei sanonut mitään, mutta Diego selvästi puhui hänelle. Pian kuitenkin hyppäsin takaisin oikeaan elämään kun Layla tarttui olkapäästäni.

"Kuulema jatko bileet! Mennä valmistautuu ja mennää niihi" tyttö kertoi innostuneesti. Annoin vastaukseksi vain pienen hymyn.
Sen jälkeen Layla lähti harpomaan jo tyttöjen mökkiä päin ja itse käänsin katseeni vielä kerran Jaydeniin, joka puhui liilahiuksisen tytön kanssa.
Päässäni alkaa jo kiehumaan.

"Lopeta. Sä et oo vittu näi heikko" mutisin itselleni vihaisesti ja lähdin itsekin mökkiin.

*****

Pari kymmentä minuuttia myöhemmin olimme valmiita Laylan kanssa ja koska se oli metsässä laitoin päälle rennommat vaatteet kuin yleensä juhliin. Päälläni oli valkoinen iso t-paita, siniset pilli farkut ja tennarit. Hiukseni jätin auki ja korjasin meikkiäni.

"Kuulemma sinne tulee siitä toisesta koulusta ykkösiä ja kakkosia" Layla selitti nopeasti iloisena, kun olimme avanneet mökin oven päästääkseen ulos.

Puhuimme niitä näitä kunnes olimme perillä. Musiikki soi ja ihmisillä oli selvästi hauskaa. Näin paljon ihmisiä ketä en ollut ennen edes nähnyt. Ne olivat luultavasti toisesta koulusta.

"Omg tääl on nii söpöi jätkii!" Layla sanoi ja veti minut hänen perässään sisälle mökkiin pitäen käsivarrestani kiinni.

"Okei okei hidasta vähän" sanoin naurahtaen ja pysäytin hänet ottamalla kädestä kiinni.

"Joo jää sä tänne nii mä käyn hakee juomat" hän vastasi ja pian tyttö olikin pois näkökulmastani.

Katselin ympärilleni. Mökki oli suht pieni. Siellä oli yksi iso huone ja sitten vessa eteisen vieressä. En edes tiennyt kuka omisti höskän vai oliko se vain löytö. Kyllä se ainakin näytti ihan siltä kuin joku asuisi täällä.

"Voi vittu Lucy Harris!" Kuulin vierestäni ja käänsin katseen blondiin poikaan, joka hymyili.
Yritin hetken laittaa kasvomuistini käyntiin ja yrittää hyvin kovasti saada mielessäni selville kuka hitto toi on.

Pienen mietiskelyn jälkeen päätin vain kysyä suoraan.

"Sori tunnetaaks me?"

"Hah joo Lucas Shane" poika sanoi ja se saikin pääni pyörälle.

Lucas Shane. Poika joka rikkoi sydämeni ensimmäisenä. Hän oli muuttunut todella paljon. Nyt kun mietin minkä takia pidin hänestä silloin, kun nyt selvästi olisi ollut parempi aika. Lucas oli tosiaan yksi suosituimmista ja samaan aikaan täysi kusipää. Niin kusipää että jopa entinen kaverini kiinnostui hänestä.

"Ai Lucas! Voi luoja sä oot muuttunu" naurahdin ja halasin poikaa, joka vastasi siihen. Sen jälkeen hän hymyili, vilkaisi minua ja sanoi

"Niin säkin"

"Jos mä oisin sä et ois tunnistanu mua" naurahdin
"Noh mitä....miten menee?" Jatkoin sillä en tiennyt mitä muutakaan olisi pitänyt tehdä, vaikka kuinka olisin halunnut kävellä pois en voinut en ollut niin ilkeä.

"Ihan hyvin. Entä sulla? Oot näköjään takasin italiast" hän vastasi siemaisten olut purkistaan juomaa.

"Joo pitkä juttu"

"Niin pitkä ettet ees ehtiny ilmottaa" poika vastasi ja hymyili virkeää hymyään. En tiennyt mitä vastata sillä luulin hänen tienneen etten varmasi olisikaan ilmoittanut hänelle iki päivänäkään että olisin palannut.

Ennen kuin ehdin mitään sanoakaan tunsin lämpimän käden hartioillani. Nostin katseeni Jaydeniin, joka katsoi minua pienesti hymyillen.

"Moi muru"

Confusing love~finnishWhere stories live. Discover now