7. rész

187 11 4
                                    

Fura érzés volt valaki más szájából hallani a sorokat, amiket egész eddig féltve óvtam mindenkitől. Mikor a felolvasóest véget ért összehúzódtam a kanapé végébe, miközben éreztem hogy minden szempár rám szegeződik. Ami nem volt jó érzés, mert nem szeretem ha néznek.
- Raven....- kérdezte Gézengúz- Miért nem te olvasod fel?
- Mert kihagynám azokat a részeket, amiket nem akarok újra hallani.
   Gondoltam ezzel megválaszoltam a kérdést, de csak nem szállt le rólam, miután még fél órán keresztül nyaggatott, elegem lett és bezárkóztam a szobámba.
   Másnap reggel miután hatalmas erőfeszítések árán kimásztam az ágyból, és felaggattam magamra a ruhámat, szokás szerint a fürdőbe indultam zuhanyozni. Általában imádom ahogy a meleg víz végigcsorog a hátamon, megnyugtat, de most a seb iszonyatosan csípett, ezért ma hamar végeztem. Amikor kiléptem a kádból, és becsavartam magam egy törölközőbe szörnyű felfedezést tettem, és miután végigkutattam az egész fürdőt, megbizonyosodtam róla, hogy nem alaptalanul.
          ELTŰNT A KÖPENYEM!

Hú, rengeteget késtem ezzel a résszel, semmi mentségem nincs az írói válságomon kívül (ki mondta hogy író vagy XD). Legközelebb igyekszem betartani a határidőt.

Teen Titans (original) How it sould have beenWhere stories live. Discover now