10. rész

167 12 2
                                    

Egyszercsak a nevem hallottam magam mögül.
- Rave.
- Igen?- fordultam hátra
- Milyen érzés nem érezni semmit?- kérdezte Gézengúz kíváncsi arckifejezéssel.
- Nem tudom, az az igazság, hogy nem sikerült minden érzést bezárni. A szorongás, a kétségbeesés, az aggodalom, és a szomorúság maradt.- nem tudtam megítélni az arckifejezéséről, hogy meglepett vagy szomorú-e, vagy talán mindkettő, de azt tudom, hogy a következő pillanatban a nyakam köré fonta a kezeit, én pedig visszaöleltem.
- Az elején nem volt nagy nehézség, hiszen nem volt valami jó családom, az igazat megvallva egyáltalán nem volt családom. Ha féltem nem volt aki a kezemet fogta, ha elvesztem a labirintusban nem volt aki kivezetett, ha nem láttam a sötétben nem volt aki fényt gyújtott az alagút végén, ha lecsúsztam az ösvényről nem volt kéz ami visszarántott, ha szomorú voltam senki vállán nem tudtam sírni, nekem senki nem olvasott esti mesét, senki se nézte meg az ágyam alatt bújkáló szörnyet. És akkor egyszercsak jöttetek ti, és hirtelen fogtátok a kezem, kirepítettetek a labirintusból, felrobbantottátok az alagutat, megbotlani se engedtetek úgy vigyáztatok rám, és négy vállon is kisírhattam volna magam. És ami a legfontosabb megtanítottatok érezni. Ti vagytok a családom, ezért volt itt olyan nehéz érzések nélkül, mert viszonozni akartam a szeretetet, a bizalmat, a barátságot, de nem tudtam.- teljesen bekönnyeztem mire befejeztem, de már megelőztek, Gézengúz halkan pityergett, de továbbra is szorosan tartott a karjaiban.
Egyszercsak valami mást is hallottam rajta kívül. Felnéztem, és magam mögött láttam az egész csapatot, elvörösödtem és berohantam a szobámba. Ezt nem akartam mindenkivel megosztani, még nem.
Halk kopogást hallottam az ajtón.
- Raven.
Kinyitottam az ajtót Gézengúznak, majd lefeküdtem az ágyra, ezzel jelezve, hogy gyorsan mondja a mondandóját, mert aludni szeretnék. Félálomban még érzékeltem ahogy betakart, majd egy óriási farkas telepedett le mellém. Átöleltem, és végleg az álmok világába süppedtem.

Teen Titans (original) How it sould have beenWhere stories live. Discover now