1#İlk Tanışma

2.1K 52 3
                                    

Ebru'dan
Uyandım saat 9 du ve benim 10 da Mia yapım ile bir dizi için görüşmem vardı.Hala hazırlanmamıştım ışık hızıyla hazırlanmaya başladım hemen bir taksi çağırdım ve evden çıktım,çok heyecanlıydım çünkü duyduğuma göre İstanbul dışında olacak olan bir işti.
Görüşmeye gittim,çok güzel geçti ve senaryoyu  da çok beğendim,teklifi kabul ettim ve sözleşmeyi imzaladık.Diğer oyuncularla tanışmak için sabırsızlanıyordum en çokta partnerimi merak ediyordum,yarın bütün oyuncularla  bir araya gelecektik haftaya da çekimler başlıyordu.

Akın'dan
Nerdeyse 1 yıldır dizilerde oynamıyordum aslında teklif geliyordu ama ben geri çeviriyordum çünkü dinlenmek istiyordum ama bu teklif bana çok sıcak geldi ve kabul ettim.Nişanlım da çok sevindi,evet nişanlıyım bir sorun çıkmazsa seneye evlenicez ama hala içimde bir şüphe var doğru insan Sandra mı gerçekten?
Yarın
Ebru'dan
Bugün set ekibi ve oyuncularla tanışıcaz onları tanımak için sabırsızlanıyorum ama gerçeği söylemek gerekirse partnerimi hepsinden çok merak ediyordum.Oyuncularla tanışacağımız yere geldim,ilk ben gelmiştim sanırım çünkü ortalıkta kimsecikler yoktu bende masaya oturdum.2 dk sonra bir adam geldi masaya oturdu kimdi ki acaba?
Elini uzattı ve adını söyledi adını söyledikten sonra kim olduğunu anladım.
-Merhaba ben Akın yani Akın Akınözü.
-Ahh bende Ebru Şahin,sanırım partnerim sizsiniz.
-Evet banada öyle dediler hihihi memnun oldum Ebru hanım.
-Bende memnun oldum bu arada bana Ebru diyebilirsin sonuçta önümüzde uzun bir yol var hep hanım diyecek değilsin ya.
-Tamam Ebru o zaman sende bana Akın de olur mu.
- Tamam Akın 😅😅

El sıkıştık,gerçekten  Akın mı partnerim olacaktı çok  kibar dı yalan söylemicem gerçekten çok yakışıklıydı etkilenmedim değil.

Akın'dan
-Tanışalım o zaman,kaç yaşındasın,ne zamandan beri oyuncusun,sevgilin var mı?
-Tanışalım tabi,26 yaşındayım nerdeyse 5 yıldır oyuncuyum ve sevgilim yok ya senin.
-Bende 29 yaşındayım bende 5 yıldır oyuncuyum nişanlım var seneye evlenicez.
Ebru'dan
Nişanlıymış şaşırdım açıkçası,şaşırılıcak birşey değil aslında neden bu kadar taktım ki kafaya, ne yani sanki nişanlanırken bana soracaktı.
Tanıştıktan sonra diğer oyuncular da geldi onlar la da tanıştık hepsini çok sevdim ama içimi kemiren birşey vardı,Akın nın nişanlı olması hala aklımdaydı neden bu kadar düşünüyordum onu bilmiyorum daha yeni tanıştık sonuçta.1 saat sonra içeriye bir kadın geldi ve Akın nın yanına oturdu,kim olduğunu şimdi anladım büyük ihtimal ile nişanlısıydı,
tahminlerim doğru çıktı Akın onu bizimle tanıştırdı;
-Merhaba ben Akın'nın nişanlısıyım sizinle tanışmak istedim ben Sandra.
Hepimiz Sandra ile tanıştık,bir şey fark ettim Sandra'nın gözü hep bendeydi çok değişik bakıyordu,sanırım Akın la partner olacağımızdan biraz kıskanmıştı.
Nerdeyse 3 saattir ordaydık sanırım baya iyi kaynaştık en çokta Oya ve Tansuyu sevdim onlarda önceden nişanlıydılar ama düğüne 1 ay kala ayrılmışlar onlar adına gerçekten çok üzüldüm çünkü hala birbirlerine aşk ile bakıyorlardı.Umarım barışırlar ben onların aralarını yaparım hihihiiii.
1 hafta sonra çekimler başlıyordu yeni bir yolculuğa çıkıyordum ve önüme ne çıkacağını bilmiyordum ama hissediyordum güzel şeyler olacak.

Selam arkadaşlar hikayemin 1.bölümünü beğenmişsinizdir umarım birdahaki bölüm bomba gibi söyliyeyim!!

Aşkımız olay olacak-AkRu (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now