48#SON(Final)

524 21 8
                                    


Dinlenme istasyonu - Diyarbakır

Akın'dan

Oya'nın söylediği şey beni deli etmişti. Bu adam ölmeyi hak ediyordu.

-Ulan şerefsiz! Senin var ya... (Akın)
-Akın dur! (Oya)
-Ne dur Oya?! Bu şerefsizin ölmesi lazım! (Akın)
-Dur artık Akın! Dur! (Ebru)
-Ebru... (Akın)
-Onun cezasını biz değil adalet verecek! (Ebru)
-Abla ne oluyor burda? Birisi bir şey söylesin! (Kerem)
-Bu adam bana tecavüz etmeye kalkıştı😭. (Ebru)
-Ne?! Ben öldürürüm bunu! Sen benim ablama nasıl dokunursun?! Şerefsiz! (Kerem)

Keremde bir kaç tekme attı. Adam'ın gözleri yarım açıktı. Hali yoktu.

-Yeter diyorum! Anlamıyor musunuz?! (Ebru)
-Kerem dur! (Özge)
-Nasıl durayım? Bu adam benim ablama nasıl dokunur?! Aklım almıyor! (Kerem)

Son anda polisler geldi.

-Ne oluyor burda?! (Polis)
-Bu adam benim hamile eşime tecavüz etmeye kalkıştı ve iki yıl önce arkadaşıma tecavüz etti. Bunu tutuklayın, hapiste çürüsün! (Akın)
-Doğru mu söylüyor? (Polis)
-Evet doğru söylüyor! Lütfen onu tutuklayın. (Ebru)
-Beni iki yıl önce evimde tecavüz etti. Onu çok iyi hatırlıyorum, lütfen tutuklayın! (Oya)
-Tamamdır, halledicez. (Polis)

Polisler adamı alıp götürdü, bizide ifade almaya çağırdılar ama biz hala tuvalette şoklar içindeydik.

Tansu'dan

İçimden o adamı öldürmek geldi ama yapamadım. Artık bende güç falan kalmamıştı, öylece yere yığılmıştım. Herkes bana bakıyordu.

-Siz bunları hak etmediniz. Bu kadar kötülüğü Oya'da Ebru'da hak etmedi. Bir adam bunu bir kadına nasıl yapar? Aklım hala almıyor. Yeterince kötülük yok mu zaten bu dünyada? (Tansu)

Ebru'dan

Tansu'nun bu söyledikleri kalbimi paramparça etmişti. Sevdiği kadının tecavüzcüsü 2 yıl sonra önündeydi ama o hiç bir şey yapmıyordu. Sadece elimi yüzümü yıkamak için girdiğim yerden paramparça çıkıyordum. Buradaki havayı biraz daha solumak istemiyordum. Koşarak çıktım ama nereye gideceğimi bilmiyordum. Zaten çok da uzaklaşamazdım, durdum ve hiç bir şey yapmadım. Bir kaç saniye sonra Akın yanımdaydı bile.

-Akın biz çocuğumuzu nasıl koruyacaz? Bizimle yaşayabilecek mi? O kadar dert ve tasanın içinde biz ona nasıl iyi bakıcaz? Ben iyi bir anne olamam. (Ebru)
-Sen dünyanın en iyi annesi olacaksın, bir daha böyle bir şey asla ama asla başına gelmeyecek. Sen benim her şeyimsin. Sana zarar gelmeyecek bundan sonra, sana dokunanların o pis ellerini kırarım. (Akın)
-Ya bir gün bunlar yüzünden ölürsek. Sen söyle bana. Ölümü engelleyebilir misin? (Ebru)
-Ebru ben ölürüm, senin benden önce ölmene izin vermem. Senin hayatta kalman için gerekirse kendimi feda ederim ama şimdi bunları düşünmeyelim. Bizim bir çocuğumuz var, onu düşünelim. Bir dk sen iyi misin? Hadi çabuk hastaneye gidelim. (Akın)
-Akın şu an iyiyim, bir şey olsaydı hissederdim. Az önce korktuğumdan dolayı bir şey olacağını zannettim. Sen ölme, hep yanımda kal, asla ayrılmayalım. (Ebru)
-Gerçekler bu, eninde sonunda ölecez. O zamana kadar sizi koruyacam. İkinizde canımdan ötesiniz. (Akın)

Akına sıkı sıkı sarıldım. Sarılmak iyi geliyordu. Rahatlatıyordu. Ama bu sadece bir kaç dakikalık bir rahatlamaydı, bundan sonra ne olacağını bilmiyorduk.

7,5 ay sonra

Hamileliğimin son ayına yaklaşıyordum. Ağrılarım vardı ama sancı gibi değildi. Dizimiz iyi bir kapanışla final yapmıştı. Oya ve Tansu'da artık yeniden birlikteydi. Tansu Oya ile evlenmek istiyordu ama Oya biraz zaman istemişti. Özge ve Kerem'de birlikteydi. Onlarda çok mutluydu. Özge tam gidecekken vazgeçmişti. Yakında onlarda Amerika'ya gidecekti, benim doğumumu bekliyorlardı gitmek için. Ve tabikide Akın'ın annesi ve babasına her şeyi anlatmıştık. Manevi babam ve anneme de her şeyi anlatmıştım. Kendimize 2 katlı büyük bir ev almıştık. O adama ne olduğunu merak etmiş olabilirsiniz. Tecavüzden ve tecavüze teşebbüsten müebbet hapse çarpıtıldı. Şu an hapiste çürüyor. Evimizde huzur içinde yaşıyorduk. Bunları geçecek olursak şu an koltuğumda uzanıp keyfime bakıyordum. Akın bana dondurma almaya gitmişti. Onu bekliyordum. Masadaki kumandayı alacaktım ki telefonum çalmaya başladı, avukatım olan Alper bey arıyordu. Avukatım uzun zamandır beni aramıyordu. Neden aramıştı ki şimdi? Hemde durduk yere. Hemen açtım.

Aşkımız olay olacak-AkRu (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now