43#👶🏻

514 26 27
                                    


Alaçatı - 19:00

Ebru'dan

Hotel'e gelmiştik. Daha doğrusu eve, Akın bir villa tutmuştu. Hotel'in 20'ye kadar villası vardı, bizde içlerinden birinde kalıyorduk. Gelir gelmez Alaçatı beni büyülemişti. Harika bir yerdi. Bugün dinlenecektik, yarın'da denize girecektik. Aslında hemen girecektik denize ama benim midem uçakta yine bulanmıştı ve hala da bulanıyordu. Akın'a fazla belli etmemeye çalışıyordum, sonra endişeleniyordu. İllaha seni hastaneye götürecem diyordu. Bende ufak bir mide bulantısı olduğunu söyledim. O da tamam dedi. Aç olduğumuz için eve yemek sipariş edecektik ama sonra vazgeçtik çünkü midem hala ağrıyordu. Bende kıyafetleri dolaplara yerleştirmeye karar verdim. Ah ya şimdi aklıma gelmişti. Ben kaç gündür ilaçlarımı almıyordum, midem o yüzden bulanıyordu kesin. Ama doktorum hastalığı nerdeyse atlattığımı söylemişti. Tam olarak geçmediği için yinede ilaçlarımı almam lazımdı. O yüzden dışarı çıkıp bir eczaneye gitmeye karar verdim. İlk önce Akın'a haber vermem gerekiyordu tabikide. Salona gittim.

-Akın ben gidiyorum. (Ebru)
-Nereye? (Akın)
-Eczaneye. (Ebru)
-Neden ki? (Akın)
-İlaçlarımı alıcam. (Ebru)
-Bende seninle geleyim. Dışarıyı görmüş oluruz hem. (Akın)
-Gel tabi. Hatta markete de uğrayalım, evde hiç bir şey yok. (Ebru)
-Olur canım. (Akın)

Evden çıkıp yürümeye başladık.

-Beğendin mi? Çok güzel değil mi? (Akın)
-Mükemmel. Ne diyebilirim ki? (Ebru)
-Sen mutluysan bende mutluyum. (Akın)
-Şimdi bakıyorum da, biz neler atlattık, nelerin üstesinden geldik yinede beraberiz. Biz her şeye rağmen birbirimizi seviyoruz. Bu çok güzel bir şey... (Ebru)
-Harika ilişki buna denir işte. (Akın)
-Hahahahaha. (Ebru)
-Yarın denize girelim bence. Biraz magazine poz verelim. (Akın)
-Magazine poz mu verelim? Sen deli misin? (Ebru)
-Hayır deli değilim. Gayet ciddiyim. Şunların ağızlarını kapatalım. Boş konuşmasınlar. (Akın)
-İyi fikir aslında. Gerçekten hala Cedi Osman'la birlikte olduğumu zannediyorlar. Bilmiyorlar tabi benim evli bir kadın olduğumu. (Ebru)
-Bak kulağa çok hoş geliyor. "Evli kadın." Biz ciddi ciddi evliyiz. Bir gün böylesine harika bir kadınla evleneceğim aklıma hiç gelmezdi. (Akın)
-Biz büyük bir aile olucaz. Göreceksin. (Ebru)
-Birde küçük bir kızımız olsa, ne güzel olur. (Akın)
-Sen hep kız istiyorsun ama. Belki bir oğlumuz olur. (Ebru)
-En önemlisi tabikide sağlık ama bir kızımız olsa, sana benzeyen. Böyle saçları kıvırcık. Ruhu, güzelliği, naifliği ve tabikide içi. (Akın)
-Sen çok fenasın ya. Her seferinde duygulanıyorum sen öyle yapınca. Bir dk, bir dk. Sen beni unutup kızımıza aşık olursun şimdi. Bence oğlumuz olsun. (Ebru)
-Bak şimdi planlarım suya düştü😂😂. (Akın)
-Hıhh küstüm seninle. Ben eczaneden ilaçlarımı alırım. Sen kapının önünde bekleyebilirsin. (Ebru)
-Küsme ya, sen benimle küsersen ben sensiz ne yaparım. (Akın)
-Çokta güzel olur😅. (Ebru)

Akın'dan

Eczanenin önünde Ebru'yu bekliyordum. Şu tatil yapma fikri iyiki aklıma gelmişti. Umarım mahvolmazdı. Boş boş ileri geri yürüyordum. Ta ki birisi bana çarpana kadar. Bu kişi tanıdığım bir kişiydi.

-Akın. (Sandra)
-Sandra. (Akın)
-Sen ne yapıyorsun burda? (Sandra)
-Tatile geldim ben Ebru'yla. Sende tatile geldin galiba. (Akın)
-Evet. Bende biraz kafamı toplamaya geldim. Nasıl gidiyor? Ebru'yla mutlu musunuz? (Sandra)
-Evet mutluyuz. Biz evlendik hatta. (Akın)
-Hayırlı olsun. Umarım çok mutlu olursunuz. (Sandra)
-Sağol. Senin hayatın nasıl gidiyor?Ayrıldığımızdan beri ne yapıyorsun? (Akın)
-Kendime yeni bir hayat kurdum. Taksim'de bir giyim mağazası açtım. Bir erkek arkadaşım var. Yani çok mutluyum. Seni aklımdan çıkarttım. Yaptığım şeylerin ne kadar kötü şeyler olduğunu anladım. Bizim zaten hiç bir şekilde olurumuz yoktu onu anladım. Yanlış anlama ama sen gittiğinden beri yani sıfırdan başladığım andan beri kendimi çok daha iyi hissediyorum. Ama sen bu yaşadığımız ilişkide bana çok güzel şeyler öğrettin. Sevginin aşktan çok daha kuvvetli olduğunu öğrettin. İyi olmayı öğrettin. Bunu ancak iyi bir dost öğretebilir. Ayrıldığımızda onca yılın çöp olduğunu sanmıştım ama değilmiş. Sen bana gerçekten çok iyi bir dost oldun. Çok teşekkürler. (Sandra)
-Asıl ben teşekkür ederim böyle düşündüğün için. Sen hiç bir zaman kötü olmadın. Sadece hırslandığın için gözün döndü. Kötü bir insan değilsin. Sende bana çok şey öğrettin. Bir ilişkiye emek verilmesi gerektiğini çok iyi öğrettin. Biz dostuz bunu sakın unutma. (Akın)
-Unutmam tabikide. Sende Ebru'ya bunu söyle olur mu? Artık bana kötü gözle bakmasın. Olur da bir gün benden bahsedersen kötü düşünmesin. (Sandra)
-Tabikide söylerim. Demek ki bir erkek arkadaşın var. Nasıl biri? (Akın)
-Aynıyız resmen. Hani klişe bir laf vardır ya, ruh eşimi buldum diye. Gerçekten de ruh eşimi buldum. Birbirimizi çok seviyoruz. (Sandra)
-Senin adına sevindim. Umarım uzun ömürlü olur. (Akın)
-Çok teşekkürler. E o zaman ben kaçayım. Size iyi tatiller. Evliliğin içinde yine hayırlı olsun. (Sandra)
-Çok sağol. Görüşürüz. (Akın)
-Görüşürüz. (Sandra)

Aşkımız olay olacak-AkRu (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now