7.Bölüm- Beklenmeyen İtiraflar -

254 13 13
                                    

Ginny'nin Ağızından

Ortak salonda Hermione ile birlikte çocukları beklerken aklımda yine Malfoy vardı. Neden o gece öyle söylediğini merak ediyordum ama karşıma çıkarsa sormaya cesaret edebilir miydim bilmiyorum. Hermione'nin beni dürtmesiyle kendime geldiğimde çocukların aşağıya inmiş olduklarını gördüm. Harry "Günaydın kızlar." dediğinde onu "Günaydın." diyerek selamladık ve tabloya ilerleyip koridora çıktık. Herm koluma girip adımlarını hızlandırdığında Harry'ler arkamızda kalmıştı. Meraklı bakışlarını bana çevirdiğinde ne soracağını biliyordum. "Malfoy karşına çıkarsa ne yapacaksın Gin?" diye sorduğunda "Bilmiyorum Mione. Umarım çıkmaz." dediğim sırada karşı koridordan gelen Malfoy'u görmemle umutlarım ortadan kaybolmuştu. Ben içimden Büyük Salon'a girmesi için Merlin'e yalvarırken O direkt bize doğru geliyordu. 

Yanımdan öfkeyle geçip gittiğinde rahatlamıştım ama bu kısa sürdü

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yanımdan öfkeyle geçip gittiğinde rahatlamıştım ama bu kısa sürdü. Arkamızdaki Ron ve Harry'nin seslerini duyduğumda Herm ile kısa bir bakışmanın ardından hemen o tarafa koşmaya başlamıştık. Malfoy asasını onlara doğrultmuş ardı ardına uğursuzluk büyüleri gönderiyordu. Ron'un asası elinden fırladığında Harry onun önüne geçti ve Malfoy'a bir Dawod büyüsü fırlattı. Büyü Malfoy'a çarptığında istemsiz bir çığlık atmıştım. Malfoy acı içinde çığlıklar atarken ben daha ne yaptığımı fark edemeden kendimi onun yanına attım ve kafasını kucağıma koydum. Harry ve Ron "Sen ne yapıyorsun?" gibi şeyler söylerken onları duymuyordum bile. Asamı Malfoy'a doğrultup büyüyü üzerinden kaldırdım.

O rahat bir nefes aldığında ben terden ıslanmış sarı saçlarını anlından çekiyordum. "Geçti Malfoy, geçti." dediğimde o hala hızla soluk alıp veriyordu. Attı çığlıklardan kısılmış sesiyle "Ateş?" dediğinde gülümsedim. "Buradayım Buz." dediğimde şimdi O da gülümsemişti. Herm'in "Gin?" diyen imalı sesiyle kendime geldiğimde ellerimi onun saçlarından çektim ve yerden kalktım. Malfoy bana hala gülümsediğinden yanaklarımın kızardığını hissediyordum. Arkamı döndüğümde ise bana şaşkınca bakan Harry ve Ron ile karşılaşmak iyice kızarmama neden olmuştu. Ben koşarak oradan uzaklaşırken Herm'in bana seslendiğini duyuyordum ama arkama bakmadım. Nefes nefese şatonun çıkışına geldiğimde biraz soluklandım ve bu sefer Karagöl'ün oraya ilerledim. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Bir Hansy HikayesiWhere stories live. Discover now