17.Bölüm- Yeni Aile -

165 11 6
                                    

Draco'nun Ağızından

Ginny ve diğerleri gideli iki koca gün olmuştu ama onu şimdiden özlemiştim. Dumbledore endişelenecek bir şey olmadığını söylemişti ama bu onun için kolaydı. İki gündür üçümüzde evin içinde bir o yana bir bu yana gidip geliyorduk. Sanki lanet olası bir hapishanenin içinde mahsur kalmıştık. Yataktan kalkıp üzerimi giyinirken bir 'şak' sesiyle Kreacher belirdiğinde şaşkınca ona bakıyordum. "Ne oldu Kreacher? Bir haber mi var?" dediğimde başını olumsuzca salladı. "Salonda bir misafiriniz var efendi Malfoy." deyip tekrar bir 'şak' sesiyle ortadan kaybolduğunda hızla odamdan çıkıp merdivenleri koşarak inmeye başladım. Son basamağı da inip kendimi salona attığımda karşımda yüzü tanıdık gelen bir kadın vardı. Kahverengi dalgalı saçlar, kemikli bir yüz ve kavisli kaşlar. Bu yüzü eski albümlerde görmüştüm.

Kadın bana içtenlikle gülümseyip "Merhaba Draco

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Kadın bana içtenlikle gülümseyip "Merhaba Draco." dediğinde onun kim olduğunu biliyordum. "Merhaba Bayan Tonks." dediğimde kaşları hafiften çatılmıştı. "Bana teyze yada en azından şimdilik Andromeda demeni tercih ederim." dediğinde "Peki Andromeda." diyerek karşılık verdim. Gülümsemesi tekrar yüzüne yerleşirken tekli koltuklardan birine oturdu ve bana da oturmamı işaret etti. Bende karşısına oturduğumda elini çırpmıştı ve Kreacher hemen yanında belirmişti. "Efendi Andromeda ne emretmiştiniz?" dediğinde bana bir bakış attıktan sonra tekrar Kreacher'a döndü. "Lütfen kahvaltıyı hazırla ama konuşmamız bitmeden kimseyi uyandırma. İşin bittiğinde ise ilk önce misafir odalarını ardından da diğer odaları temizle lütfen. Dobby'yi de çağırabilirsin, sana yardım etmeyi isteyeceğini düşünüyorum." dediğinde Kreacher onun önünde eğildi ve koşarak salondan çıktı. Şimdi ikimizde baş başa kalmıştık. 

Aklıma takılan sorularla ona döndüm. "Siz geldiğinize göre annem de mi gelecek? O yüzden mi odaları temizletiyorsunuz?" dediğimde beni başıyla onayladı. "Biraz önce ST Mungo'daydım ve Narcissa'nın şifacısı ile konuştum. İstirahatine evde devam edebileceğini söyledi. Nymphadora onu bir kaç saate buraya getirecek." dediğinde içime dolan rahatlamayla gülmeye başlamıştım. Andromeda'nın beni izlediğini fark ettiğimde gülüşüm son buldu. "Ona siz mi bakacaksınız yoksa bir şifacı gelecek mi?" diye sorduğumda olumsuzca başını salladı. "Şifacının ilgilenmesi gerekecek kadar kötü durumda değil. Sadece bir kaç gün yataktan çıkmamalı o kadar. Ayrıca sizli bizli konuşmayı da bırak Draco, ben senin teyzenim." dediğinde ofladım. 

 

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
Bir Hansy HikayesiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora