Mike și Vincent

304 13 48
                                    

Yay, gay shipuri :")) Îs singura care adoră gay shipurile? Da, ok :") Mă rog, ar trebui să trec la subiect.

Shipul e foarte cute, în opinia mea. Adică imaginati-vă un scenariu gen : Vincent se angajează că și nightguart, iar Mike lucra acolo de mult timp. El trebuia să îl învețe pe William toate chestiile. Și în a doua noapte, Mike îi spune la Will să închidă ușa la Foxy, dar o Închide prea târziu, animatronul îl atacă pe Vincent și Mike îl salvează. Ăsta îi numa un scenariu, nu mă judecați, ok?

Mai întâi motivele de ce îmi place shipul :

1. Îi cute.

Am citit câteva cărți cu shipul ăsta și efectiv îl ador. Îi mult prea cute, mai ales când pe Vincent îl apucă să se dea la Mike și ăsta face pe un tsundere că na. Se pare că lui Mike nu îi place atenția. F in the chat for William. 

2. Are destul de mult potențial.

Îmi pot imagina multe idei cu shipul. Una ar fi aia care am spus-o la introducere. Alta ar putea putea fi că Mike se angajează, Vincent trebuie să îi zică toate mecanicile și începe să flirteze cu el și chestii.

Motive de ce nu îmi place shipul :

1. 18+

Deci zic din prima, știu că două fete, nu o să zic nume au făcut din astea pe privat și nu o să vă judec că am făcut și eu:")). Dar ăia care postează chestiile astea. Nu, numai nu. M-au marcat pe viață:")). Atât îmi place că de ce mai multe ori Mike îi bottom.

2. Relația tată-fiu.

Bun, chestia asta îi pur și simplu foarte greșită. Dacă faceți o carte cu PurpleMike sau cum se numea vă rog nu faceți ca Mike și Vincent/William să fie tată-fiu. Doar nu.

Bwa, shipul îi cute și dacă ai imaginație chiar poți să faci ceva din el.

Notă : 100/100

Ship sugerat de : TheRedFox5

Opinia mea pe shipurile fnafDonde viven las historias. Descúbrelo ahora