SpringtrapxMangle

240 12 42
                                    

Doamne ajută cu capitolul ăsta...

Deci, acum câteva zile am văzut un videoclip gacha cu chestia asta, deci am zis că îi momentul perfect pentru a scrie capitolul ăsta. No, bun, de unde să încep... În opinia mea shipul ăsta îi cam eh... Deci imaginați-vă un veolator în serie și cu un câine formând un cuplu. Fain, nu? Bun, am zis asta din perspectiva jocului. Dacă o luăm așa în general ar veni doi animatroni stricați care ar veni destul de cute... Dar meh... Nu mă dau în vânt după el...

O să încep cu motive de ce îmi place shipul, ca de obicei :

1. Gender fluid

Cam toată lumea știe că Mangle nu are gender... Mă rog are dacă "yes" se pune ca unul. Deci Mangle poate fi băiat sau fată cea ce îi destul de bine că poți fi creativ... Dar te rog eu frumos nu îl/o pune pe Mangle să fie și băiat și fată, aia îi deja prea mult.

2. Creativitatea

Știu că la aproape toate shipurile pun chestia asta, dar aia e. Logic vorbind Mangle îi în locația din Fnaf 2 care îi cu mult înainte de Fazbear Fright unde se află Springtrap, deci îi cam complicat, dar poți să-ți imaginezi diferite schenarii, na in exemplu : Mangle se plimba prin pizzerie și vede o ușă pe care scrie Exit. Fiind curioasă merge pe ușa aia și o dă în Back Alley. Acolo găsește un animatron iepure, distrus, de o culoare verde închis. Se apropie de el, acesta activându-se. Vorbesc ei așa frumos, devenind prieteni buni. Când Mangle îl prezintă pe Springtrap la ceilalți, ăia logic că nu-l acceptă că el i-a omorât pe toți și îl dau afară din pizzerie. Mangle se duce după el și devin din ce în ce mai buni prieteni, după se combină și bam, gata shipul. Nu-i cea mai bună idee, dar am dat un exemplu.

Motive de ce nu-mi place shipul :

1. Povestea

Dacă ne luăm după poveste Springtrap îi ăla care a creat-o pe Mangle, iar sufletul care îl posedă pe Mangle este al unui câine. Relație om-caine, minunat, nu?

2. Time line-ul

Dacă ne gândim logic, Mangle Îi în pizzeria din Fnaf 2, poate chiar la Juniors,care îi înainte de anul 2000 iar Springtrap îi la pizzeria din îi după anul 2000... Mă rog știm că SpringBonnie îi unul dintre cei mai vechi animatroni, iar ăsta o ajuns posedat în 1993, iar după o rămas închis într-o cameră, nush cum se numea și blah, blah, blah... Doar că pur și simplu nu are logică pentru că dacă vorbim despre Springtrap, acesta a ajuns posedat în 1993, iar după arde și o ajuns închis într-o cameră până în 2023. Iar în 2023 nu a mai fost Mangle, deci nu se puteau întâlni.

Concluzie : Shipul e ok (să zicem), dar nu prea are logică lore base.

Nota 34/100

Persoana care mi-a dat shipul : TheRedFox5

Opinia mea pe shipurile fnafजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें