Nightmare x Chris

124 8 4
                                    

So, shipul acesta mi se pare cam interesant și l-am văzut în multe povesti gacha. Îi puțin over-used, dar despre asta vorbim mai târziu.

Prima oară, motive de ce îmi place shipul :

1. E o idee destul de interesantă

De ce zic asta? Pentru că Nightmare e numai un coșmar (adică se poate deduce și din numele lui) care vrea să-l omoare pe Chris. Dar totuși ar fi destul de cute ca Nightmare să-și ceară scuze și să-l ajute pe Chris să treacă nopțile și chestii de genu. Și după să înceapă să se placă, blah, blah, blah, chestii normale ce se fac într-o relație.

Acum hai să trecem la partea mea preferată, motive de ce nu-mi olace shipul :

1. Over-used

Cum am zis și la început, am văzut o grămadă de povești gacha aka glm/glmm/glmv cu shipul acesta. După un timp devine plictisitor că na, acelaș plot, aceeași poveste, aceeași continuare. Cam toate persoanele fac la fel. Bun, mai există și persoane care își fac singure ideile și le mulțumesc foarte mult că nu trebuie sa văd același lucru de 100 de ori

2. Animatron+om

Deci, până acuma îl avem pe William zoofil (sau cum se zicea), William pedofil, ne mai lipsea numai fiul său să fie cu un animatron. Combinație perfectă, n-am ce zice. Cred că ați înțeles ideea, dacă nu, subliniez că relația asta îi animatron-om. Acum 100% v-ați dat seama ce e greșit cu shipul ăsta..

3. Nightmare este numai un coșmar

La punctul 2 am zis că îi relație animatron-om, dar nu se încheie aici. Nu, nu. Nightmare, adică animatronul îi numai în imaginația lui Chris. Numai îmi imaginez pe Chris adolescent cum se duce la tatăl său și îi spune că îi împreună cu un animatron din mintea lui... Spital de nebuni sau morgă scrie pe el...

Concluzie : Avem familia perfectă de zoofili și pedofili.

Ship sugerat de : Aniko_cookie_playz

Opinia mea pe shipurile fnafWhere stories live. Discover now