Funtime FreddyxFuntime Foxy,

218 12 7
                                    

Îi ciudat că, coperta de la carte îi cu shipul ăsta ;-;

Bună ziua, cmf? Vine școala, frumos, nu? Vai... Evaluarea națională... Mă rog, ar trebui să mă plâng mai puțin și să trec la capitol.

Deci, dacă mă cunoașteți îmi plac prea mult gay shipurile, mai ales în rp-uri (-_That_Girl_- știi tu bine). Deși ăsta nu-i fix un gay ship (o să vorbesc mai încolo de ce), totuși în unele situații poate fi considerat ca unul.

Când stau să mă gândesc la shipul ăsta îi destul de cute... Dar lore base..
Eh...

Motive de ce îmi place shipul :

1. Gender fluid (Parcă așa se numea)

Cum genderul lui Funtime Foxy este yes (logica lui Scott), shipul ăsta poate fi și straight și gay. CrEaTiViTaTe. Deci se pot crea diferite scenarii, depinde dacă Foxy e băiat sau fată.

2. Creativitatea

Ca și la celelalte capitole, îți trebuie creativitate ca să faci shipul ăsta. De ce? Că la orice carte/ship îți trebe CrEaTiViTaTe... Unde am rămas?... A,da! Știind că amândoi animatronii se află în Afton Robotics e destul de ușor să faci o bază de unde dezvolți shipul.

Motive de ce nu-mi place shipul :

1. Genderul lui Foxy

Știu că la motivele de ce îmi place shipul am scris că gender fluidul îi fain și chestii, dar unele persoane exagerează și îl fac pe Foxy să fie și băiat și fată (ca și în cazul lui Mangle). Și chestia asta îi cam ciudată...

2. Lore Base

Deci, în povestea jocului parcă Funtime Freddy avea spiritele a 5 copii în el, nu? 5 keys melted together cum zicea Candy Cadet. Dacă țin bine minte... Nu mai știu sigur... Mă rog rămânem la ideea asta. Ar veni 5 copii  (Funtime Freddy) împreună cu unul (Funtime Foxy). Hai că e dacă e.

Concluzie : Shipul e cute, dar când vine vorba de povestea jocului sau de genderul lui Foxy... Vai...

Notă : 87/100 (foarte rotunjit, nu?)

Ship sugerat de : Denisa_TheKiller

Opinia mea pe shipurile fnafDonde viven las historias. Descúbrelo ahora