Baby x Golden Freddy

43 3 2
                                    

N-am auzit de shipul ăsta în viața mea, dar ok.

Mă rog, dacă stai să te gândești, îi un fel de Elizabeth x Cassidy, dar o Să vorbesc despre asta mai târziu.

Motive de ce îmi place shipul :

1. Creativitate

Pentru un ship cu două caractere din două jocuri diferite, but yet, din aceeași franciză, ca să creezi un plot care trebuie să fie logic, îți trebuie creativitate.

O să dau un exemplu de AU. Să zicem că Golden Freddy era de fapt un animatron Funtime și se trezește în Afton Robotics, locul unde sunt ținuți acei animatroni. Se plimbă pe acolo și dă de Baby. Baby o ajută să se obișnuiască cu locul. După un timp, ele două devin prietene bune și încep să se placă și da, ship. Mă rog, asta e doar o idee, nu o să scriu un întreg ff într-un capitol. Dacă vreți, puteți folosi idea, nu trebuie să dați credit.

2. Elizabeth x Cassidy

Știm bine că Baby e posedată de Elizabeth, iar Golden Freddy de Cassidy. Bun, se zice că Golden Freddy are mai multe spirite de copii în el, dar încă nu e sigur, deci mă bazez pe faza cum Cassidy îl posedă pe Golden Freddy.

Bun, deci, să trecem la subiect. Și aici, dacă vă bazați pe ideea că Elizabeth e Baby, Cassidy e Golden Freddy, vă trebuie creativitate.

E greu să creezi un AU, mai ales când caracterele pot fi luate din perspective diferite.

Anyways, dacă vreți ideea, citiți în continuare, dacă nu, dați skip la partea asta. Să zicem că Elizabeth și Cassidy sunt prietene de mici, iar amândouă au murit în animatronii Baby, respectiv Golden Freddy. Ele se întâlnesc în Afton Robotics sau chiar într-una dintre pizzerii. La început, nu se recunosc, dar după ceva timp, și-au dat seama amândouă și este cealaltă și da. După un timp au început să se placă și ship. Puteți folosi și ideea asta dacă vreți, nu mă deranjează.

Motive de ce nu-mi place shipul :

1. Amândouă sunt copii

La cât de ciudat sună să shipuiesti doi copii, atât de rău e. Dacă faceți că animatronii nu sunt posedați sau că sunt deja adolescente astea două, e ok, dar dacă încă sunt copii. Mai bine nu.

2. Sunt din jocuri diferite

Baby e din fnaf sl, iar Golden Freddy e din fnaf 1 sau chiar 2, depinde.

Concluzie : Destul de ok shipul, dar nu e unul dintre preferatele mele

Notă : 79/100

Ship sugerat de : Darkside_Chan

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 27, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Opinia mea pe shipurile fnafWhere stories live. Discover now