Elizabeth x Charlotte

63 4 12
                                    

Îmi place shipul, dar sincer, îmi place mai mult Elizabeth x Charlie x Cassidy -^-

Motive de ce îmi place shipul :

1. E într-un fel posibil.

Adică, cam au aceeași vârstă dacă stau să mă gândesc, doar că sunt moarte amândouă și o să vorbesc mai în detaliu despre asta mai târziul.

Plus, tații lor sunt prieteni buni, deci ele două s-ar putea să se înțeleagă bine de mici, deci dacă aveți un au așa mai creativ, puteți face cum ele două sunt prietene de mici, au mers la aceași școală și liceu, se plăceau între ele, dar una dintre ele a devenit populară și îi e frică să fie într-o relație cu cealaltă pentru că pOpUlArItAtE și puteți face și dramă și da. Dacă careva vrea să folosească ideea asta pentru o carte, poate, nu mă deranjează.

2. E cute

Adică, chiar ar fi cute, mai ales dacă sunt prietene de mici și au fost acolo una pentru alta.

Motive de ce nu-mi place shipul :

1. Sunt amândouă moarte

Știți bine că Charlie a murit din cauza lui William că a devenit cam nebun și chestii, Elizabeth a murit din cauza lui Baby și acum amândouă sunt animatroni. Now, înainte să ziceți ceva că "Da e bine că sunt amândouă animatroni, că așa pot fi împreună" să nu uităm de cărți.

In cele trei cărți (The Silver Eyes, Twisted Ones și The Forth Closet) ne este prezentat cum, Charlie, a fost reconstruită în formă de robot de Henry aka tatăl ei. Iar, în ultima carte, Baby, parcă s-a prefăcut că e Charlie și a stat cu John și în timpul ăla a dezactivat-o pe Charlie adevărată.

Deci, uhhh, ar fi puțin ciudat dacă m-aș lua după logica cărților, dar în rest e ok.

Concluzie : E cute shipul, dar vă rog, din tot sufletul meu, dacă faceți un au în care astea două sunt împreună, nu vă luați după cărți, ms.

Notă : 90/100

Ship sugerat de : ImmaVeryGay

Opinia mea pe shipurile fnafWhere stories live. Discover now