50.Rész -A nagy este

286 5 0
                                    

Végre eljött az én napom.

Mélyen beszívtam a levegőt, mielőtt a szekrényemhez indultam volna, hogy valami olyasmit keressek magamnak a partira ami divatos, viszont nem túl fullasztó.

Beletúrtam a ruhák sűrűjébe, és kidobáltam őket, hogy megtaláljam a nekem megfelelőt. Kezembe került az a kék ruha amit akkor viseltem, mikor a fiúk anyukájával vacsoráztunk, és egy kis cetli hullott ki belőle. Felvettem kíváncsian, és szinte arcon csapásként ötlött fel bennem annak az éjszakának az eseményei, a rendetlen kézírást bámulva. Jeremy, Harry és Louis ahogy izgattak a kocsiban, Niall nyugtatása, Harry és Louis ingerlése az asztal alatt, a dühös szex Harryvel mosdóban, majd a féltő Harry előbukkanása, a Jeremy-vel való flörtölés, a féltékeny One Direction és a csoportos szex.

Beleborzongtam az emlékekbe, majd a kis papírt Padgett mellé dobtam. Talán meg kellene hívnom Jeremyt, hogy védjen meg a fiúktól. Összegyűrtem a papírt és kidobtam a kukába, minden fiú egyforma, csak azt akarják, Jeremy sem különb náluk, azt hiszem, próbáltam magam meggyőzni.

Visszatértem a ruha vadászatomhoz, végül egy piros légáteresztő ruha mellett döntöttem. Tökéletes volt. Ehhez egy fekete sarkú piros magassarkút választottam.

A kiválasztott ruhával és cipővel igyekeztem a fürdőbe, hogy vegyek egy frissítő zuhanyt.

Szemem felragyogott ahogy megéreztem a vizet, ahogy végig siklott a bőrömön. Kellemes lelkiállapotba kerültem tőle. A szivacsra tusfürdőt nyomtam, majd lemostam magamról minden szörnyű és fájdalmas emléket.

Hangos kopogás zavart meg az álmodozásomban.

- Gyere ki a zuhany alól gyönyörű sellő. A vendégek már kezdenek szállingózni! - Louis csipogott az ajtó túl oldaláról boldogan.

- Adj még 10 percet - nyögtem annyira, hogy meghallja.

Nem kaptam választ, helyette csak a víz zuhogását és hangos légzést hallottam a hátam mögött.

- Louis? - kérdeztem óvatosan. Mikor megfordultam, hatalmasat sikítottam a sokktól. Világos barna haja piszkált engem a zuhany alatt. Kezeimet automatikusan intim testrészeimre kaptam.

- Ne most hercegnő, zárd el a vizet és menj le a földszintre - a kék szemű fiú énekelve utasított pajkos mosollyal az arcán. - És nem kell előlem elrejtened semmit, nincs olyan testrészed amit még nem láttam volna. Plusz, így a víz alatt még étvágygerjesztőbb vagy - nyalta meg a száját. - Talán meg kéne ennelek.

- M-menj k-k-ki - dadogtam. - Az nem jelenti azt, hogy ha te látsz valamit, az már a tiéd is legyen! - mondtam egy kicsit erőt véve magamon.

- A One Direction része vagy, és mikor megláttunk téged, megkaptunk és...

- Állj le! Nem akarom hallani! - vágtam közbe.

- Mi lenne ha valami mást játszanánk - javasolta.

- Ne! Kérlek hagyd el a fürdőmet Louis.

- Oké oké, csak azért, mert szépen kérted. Elvégre úriember vagyok - megforgattam a szemeimet mikor elhúzta a zuhany függönyt. - Zárd el a vizet mielőtt hallá változol! - szólt a függöny másik oldaláról.

- Jó, jó! - morogva fordultam a csap felé, és elzártam. Louis benyújtott egy törölközőt, amint kiléptem a szőnyegre, amit azonnal magamra is tekertem. De nem elég gyorsan, mert Louis így is végig mérte meztelen valómat.

- Köszönöm - mondta vigyorogva, majd kiment a fürdőből a folyosóra.

Miután teljesen megszáradtam, felvettem a ruhát. Bekentem a hajam egy speciális krémmel amit a szekrényben találtam. Nem lehet mérgező, és egyértelműen az üvegre volt írva : Azonnali göndörítés Harry Styles módra, hmmm... nem fogja bánni.

Prisoner of my own body - MagyarWhere stories live. Discover now