/11/-OÇ PHILIP-/11/

784 41 21
                                    

DEVAM...

Ukrayna'nın Gözünden

Abimin yüzünden Kanada'dan ayrılmak zorunda kaldım, ondan nefret ediyorum ! Ben ağlayarak sınıfa doğru giderken Kanada ve Amerika'nın WC'ye girdiğini gördüm, peşlerinden Rusya'da gitti.Ne olucağını merak ediyordum o yüzden bekledim, içerden bağırma sesleri geliyordu ve Rusya sonunda çıktı.Ama beni farketmedi ve diğer merdivenden yukarıya çıkıp sınıfa gitti.

Ben ise WC'den Kanada'nın veya Amerika'nın çıkıp benimle konuşmasını bekliyordum.Ve beklediğim şey de oldu zaten, Amerika WC'den çıktı ve bende hiçbirşey bilmiyormuş ve görmüyormuş gibi o beni farketmeden önüme dönüp yürümeye başladım.Ama o sırada arkamdan bağırdı.

Amerika: Heeey ! Ukrayna, bekle !

Amerika'nın bağırması tüm okulda yankı yapmıştı resmen, herkes duymuştu.Gerçi okula çok erken gelmiştik.Okulun koridorlarında dolaşan bir kaç kişi vardı, artık duyan duyana.Herneyse bende gözümdeki yaşları silip Amerika'nın yanına gittim.

Amerika: Bak, Rusya'nın zoruyla Kanada'dan ayrıldığını biliyoruz Ukrayna, ve gerçektende Kanada çok üzülüyor, sende üzülüyorsun biliyorum...Bu yüzden Rusya'dan gizli bir şekilde sen ve Kanada'nın yeniden ilişkinize devam etmenizi sağlamak için yapabileceğim birşey varsa, söyle bana.Onu geri istediğini biliyorum Ukrayna...

Amerika aynı böyle söylemişti.Ve haklıydı da...Bu yüzden sanırım ondan yardım isteyecektim...

Ben: S-sağol Amerika...*gözündeki yaşları siler* Ama abimden gizli bir şekilde ilişkimize devam edemeyiz...

Tam ben bunu söylediğim zaman birisinin bizi dinlediği anlamamıştım bile.Ve anlaşılan o kişi ben ve Amerika'nın Rusya'dan gizli sevgili olduğunu zannetmişti.Tanrıımm, bir de bununla uğraşmamız gerekiyordu, ve işler daha da çığrından çıktı.Ve o kişi yine herşeyi yanlış anladı 

Amerika: Herşeyi yapıcam, sen ve kardeşimi çok seviyorum tamam mı ? Kimse üzülsün istemem

Ben yine üzülmüştüm ve ağlıyordum ve Amerika'ya sarıldım.

Amerika: Herşey iyi olucak, merak etme Ukrayna...*başını okşar*

Veee, tahmin edin bakalım bizi dinleyen kişi kimdi ? Sınıfın hatta okulun en şerefsiz, manyak ve dedikoducusu PHILIPPENLER

Rusmer araya girer: Evveet, bu hikayemizde de şerefsiz Philip, gene şerefsiz Philip.Ama bu defa erkek değil kız.Veee Amerika'ya yavşıyo haberiniz olsun, o yüzden Amerika ve Ukrayna'nın sevgili olduğunu zannedince bunu okulun bloğunda paylaşıyor ve işler çığrından çıkıyor.Ve ayrıca bunu kıskandığı içinde yapıyor, ama her ne olursa olsun Philip kız da olsa, erkek de olsa tam bir ŞEREFSİZ.Ve bu hikayede de yine ekibin peşini bırakmıyor gençler.Neyse devam.

Philip gerçektende tam bir gerizekalı.Okuldaki tüm herşeyi kendi açtığı bir blokta yazıyor ve herkes de ona inanıyor.Eğer bizim konuştuklarımızı duyarsa ve gerçektende bunları yazarsa çok ama çok kötü şeyler olur.Tabii bu bizim isteğimize bağlı değil, o GERİZEKALI arkadaşın isteğine bağlı.O yüzden maalesef ki bunu yapıcaktı, bekliyordum ondan.

Amerika'yla sarıldıktan sonra Amerika bana döndü ve:

-Rusya'ya bunların hiçbirinden bahsetme, duyarsa eğer kötü şeyler olabilir ,bir daha hiçbirimiz asla görüşemeyiz, tamam mı ?

Ben: P-beki....Teşekkürler Amerika..

Amerika: Ne demek...Neyse, benim gitmem gerekiyor

Ukrayna: Kanada'nın yanına mı ?

Amerika: Evet, görüşürüz..

Ukrayna: Görüşürüz

Amerika Kanada'nın yanına gitti, ve büyük ihtimalle ona herşeyi anlattı.Bende tam sınıfa gidiyordum ki birden karşıma Philip çıktı (Dediğim gibi Philip kız ona göre).Bana sırıtıyordu

Ben: Burda ne arıyorsun seni gerizekalı ?

Philip: Çok tatlısın Ukri'ciğim, Amerika'yla Rusya'dan gizli sevgili olmanız gibi,haha...

Ben: N-ne ?....

DEVAM EDECEK.......

460 Kelime

COUNTRYHUMANS OKULU =TAMAMLANDI=Where stories live. Discover now