/20/-BU HALDEYKEN BİRBİRİMİZE NASIL BAKICAZ-/20/

660 39 11
                                    

Amerika'nın Gözünden

Bu konuyu uzun bir süre konuştuk.Ama sonunda Ukrayna,Belarus ve Kazakistan'ın Rusya'nın yanına dönmeleri gerekiyordu.Onlar gitmeden önce onlara Rusya'ya benim söylediklerimden bahsetmemelerini söyledim.Herneyse onlar gittiler.Evde sadece Kanada, ben ve anne ile babam klamıştı.3'ü de gitmişti.En sonunda Kanada ile yukarıya çıktık.Onun odasına gittik ve öylece oturup uzun bir süre konuşmadık.Ardından Kanada konuşmaya başladı.

Kanada: Eee, bundan sonra nasıl konuşucaksınız artık ?

Bu soruya nasıl yanıt vereceğimi bilemedim.Kesinlikle hiçbir fikrim yoktu.Ama bunu öğrenip de görücektik.O yüzden cevep vermedim.Ertesi gün okula gittiğimde birden Japonya yanıma geldi ve:

-Eee,Rusya ile konuşmaycak mısın ?

Ben yine ne cevap vereceğimi bilemedim.Kanada'ya cevao vermemiş olabilirim ama Japonya'ya cevap vermezsem eğer tüm gün benim peşimde dolaşacaktı.Bende bu yüzden ona cevap verdim.

Ben: Görücez Japonya.Ama konuşabileceğimizi zannetmiyorum.

Japonya: Neee ? Neden kiiiğ

Ben: Japonya biraz yanlız kalmaya ihtiyacım var beni rahat bırak lütfen.

Japonya: Oh, peki...*gider*

Japonya gittikten sonra saatin baya erken olduğunu farkettim.Her zaman ki gibi okula biraz erken gelmiştim.Bu yüzden okulda çok kişi yoktu.Bende yemekhaneye gidip biraz kafamı dinlemek için dinlenmeyi düşündüm.O yüzden yemekhaneye gittim ve bir tane sandalye çekip oturdum.Daha sonra kafamı masaya yasladım ve bir süre gözlerimi kapattım.Daha sonra arkamdan birinin geldiğini farkettim.Bir el omzuma dokundu.Başımı çevirdim, bu Rusya'ydı.

Rusya benim karşımda ki sandalyeye oturdu.

Rusya: Bak Ame, dün olan şey için özür dilerim-

Ben: Önemli değil, önemli değil.Anlık bir refleskle olduğunu biliyorum.Kim olsa böyle değişik yöntemler kullanırdı herhalde...

Rusya: Ama sen haklıydın, bunu haketmemiştim, gerçekten.

Ben: Bak baban öldüğü için böyle davrandığını biliyorum ve, ben sadece- neyse, boşver.Kısacası önemli değil.

Rusya: Sağol Ame, bu beni rahatlattı, görüşürüz.

Ben: Görüşürüz.

Rusya gittikten sonra bir süre az önce yaşananları düşündüm.Biraz, hatta fazla garipti.Rusya'nın babası öldüğü için onu teselli etmeye evine gidiyorum ama tam çekip gidicekken beni öpüyor, ve şimdi de özür diliyor ama halinde bir gariplik var.Daha önce böyle birşeyi başka hiç kimseye ama hiç kimseye yapmadığına dair yemin edebilirim ama kanıtlayamam.Çünkü Rusya böyle birisi değil.

Herneyse, okul Ukrayna ve benim sevgili olma haberim ile çalkalanıyordu.Yolda yürürken sürekli bizi aynı yerde görenler bizim fotoğrafımızı çekip okulun bloğunda paylaşması için Phılıp'e veriyordu, veya direkt kendileri paylaşıyorlardı.Ayrıca kendi aralarında şöyle bir analiz bile yapmışlar: "Kanada her zaman Amerika ve Ukrayna'nın yanında.Ukrayna ile büyük bir kavga ettiler ve ayrıldırlar.Ama arkadaş kalmak istedikleri için Kanada sürekli o ikisinin etrafında dolaşıyor."

Bunu söyleyenler kim mi ? Phılıp ve onu destekleyen kişiler ! Nefret ediyorum onlardan ! Ve bu olayın sahte olduğunu sadece ben,Ukrayna,Belarus, Kazakistan, Rusya ve Kanada biliyor.Onun dışında herkes bunun gerçek olduğunu sanıyor.

Ve Phılıp'te.Phılıp aslında bizim sevgili olmadığımızı biliyor, fakat sadece sırf şerefsizlik olsun ve ortalık karışsın diye ortaya böyle bir iddia ortaya attı.Ve Kanada bununla çok zor başa çıkıyor.Ben Kanada ile dolaşırken sürekli yanımıza birileri gelip Kanada'ya Ukrayna ile ilgili sorular sorup aynı zamanda bunu videoya alıyorlar.

Ayrıca bununla kalmayıp, ona "Kardeşin eski sevgilinle çıkıyor Kanada, kendini nasıl hissdiyorsun ?" diye saçma salak sorularda soranlar oluyor.Kanada ise onlara birşey demiyor ve bu sorulardan çok sinirlendiği zaman ya birilerini dövüyor, ya kameraya küfrediyor, ya da ağlayarak ordan uzaklaşıyor.

O gittikten sonra bi de sıra bana geliyor.Bana da aynı şekilde saçma salak sorular yöneltiyorlar.Kısacası bu sahte sevgili olayı işinden iyice sıkılmaya başladım.Ve bununla da yetmiyormuş gibi herkes Phılıp'e inandığı için bizi sevgili sanmalarının yanı sıra Ukrayna ile okulda sürekli el ele tutuşmak zorunda kalıyorum.Çünkü insanlar sürekli üzerimize gidip duruyorlar.Tek rahat olduğumuz ortam evimiz.Off,kısacası bununla beraber daha ne kadar yüzleşebileceğiz hiç ama hiç bilmiyorum.....

DEVAM EDECEK.....

COUNTRYHUMANS OKULU =TAMAMLANDI=Where stories live. Discover now