/42/-EVDE-/42/

443 28 17
                                    

Devam Ediyor...

....O da Philip'i kullanmıştı bunun için ve işe yaramıştı.Haftalardır bu olayı çözmeye çalışıyorduk, inanamıyorum

Rusya bana her şeyi anlattı ve söyledikleri karşısında donup kalmıştım.Uzun bir süre daha konuştuk.Daha sonra biraz sarhoşluğu geçmeye başladı.Zaten uyumuştu, uyandığında karşısında ilk beni gördü.

Rusya: Noldu bana böyle ? *kalkmaya çalışır* Ahhh, boynum çok acıyor

Ben: Şeyyy onun nedenine sonra geliriz

Rusya: Ne ? Bi dakka en son noldu-

Ben: Sen şu Philip olayını anlatmak için beni evine davet ettin.Eve gittik, sonra seç içtin ve bana her şeyi anlattın.Sonra da uyudun

Rusya: Bana anlatmadığın bir şey var mı peki bu süreçte ?

Ben: Evet var ama boşver

Rusmer: hehehe seni uyurken siktim demiyoda shuıgjkbdsf

Rusya: N-nasıl yani, ben şimdi sana her şeyi anlattım mı

Ben: Evet...Ve bende sana

Rusya: Ama ben hiçbirini hatırlamıyorum, şimdi anlatsan ?

Ben: Ş-şey Rusya bak benim gitmem gerek zamanım yok 

dedim ve ordan ayrıldım.Sanırım Rusya ona dediğim veya onun bana dediği şeylerden hiçbirini hatırlamıyordu.Aslında bu iyi bir şeydi.Ben ona sarhoş olduğu için onu sevdiğimi söylemiştim.Yani unutucağını düşnümüştüm ve unuttu da, bu iyi bir şeydi.

Rusya'nın Gözünden

Ame'ye orda ne dediğim hakkında bir fikrim yok ve olmasını da istemiyorum zaten.Kim bilir ona neler anlattım, neler dedim.Kin bilir ne kadar utanç verici şeyler yaptım bunlar hakkında gerçekten bir bilgim yok.Olsa bile unutmak isterdim herhalde.Ona Philip ile beraber onu çıldırtmak için yaptığımız planı söylediysem eğer...Aklıma sokim

Ame'nin Gözünden

Eve gittim ve her zaman ki gibi Rusya ve benim konuşmam için sürekli bize takılmaya gelen Rusmer, Kazakistan, Ukrayna ve Belarus'u gördüm.Bu arada evet,Rusmer Rusya'larla kalıyordu.

Neyse eve girdiğim zaman herkes ne olduğunu anlatmamı istedi başıma üşüştüler falan.Daha sonra ben tam onlara neler olduğunu anlatacakken annemler bizim oturduğumuz salona geldi.Yavaş yavaş havada iyice kararmıştı zaten.Bir parka gidip her şeyi orda anlatmayı teklif ettim.

Onlarda kabul etti hepimiz beraber bir parkta oturduk ve ben olanları anlattım.Rusya'nın bana anlattıklarını,sonrasında içip Philip ile yaptığı planları anlatmasını ve benim onu sevdiğimi söyleyinde onunda "Bende seni" demesini.Hepsini anlattım, onlardan bir şey saklayamazdım.

İlk başta onlara bazı şeyleri anlatmamayı düşündüm ama daha sonra dediğim gibi onlardan bir şey saklayamayacağım aklıma geldi.Ve bu iyi bir şeydi.Her şeyi anlatabileceğim arkadaşlarım vardı.

Rusmer: Yalnız sende varyaaa, ben olsaydım Rusya hazır sarhoşken-

Ben: Yaptım zaten

Rusmer:ehhe

Devam Edecek..

Gençler biliyorum bölümleri aşırı az kelime ile yayınlıyorum ama yani bu bile 300 kelime falan oldu ve dersler falan da araya giriyor şu zamanlarda soktumun online dersleri öküz gibi zaten bir günde ard arda 5 ders oluyor.Hatta benim şuan bile dersim var ama bölümleri yetiştirmeye çalışıyorum lütfen beni anlayın ;(((



COUNTRYHUMANS OKULU =TAMAMLANDI=Where stories live. Discover now