//Gerçek 46. Bölüm//-BALO GECESİ-//Gerçek 46. Bölüm//

504 34 112
                                    

Aslında ödevim var ama sizin için bu bölümü uzun yapıcam lan

(Bölümü yazarken cidden aşırı heyecanlandım elim ayağım titriyor hala sdgufhjsdbf)

//Rusya'nın Gözünden//

Hiç vaktim yoktu, Belarus'u dinleyecek halimde.Hemen oradan uzaklaştım.Tek istediğim eve gidip biraz oturmaktı.O sırada Ukrayna'dan mesaj geldiğini gördüm.

Mesaj: -Abi gelmesen bile yinede söylemek istedim, buranın sensiz tadı çıkmaz, belki gelirsin..

Hayır hayır,bu kalp burukucu sözler beni o baloya götürmeye yetmez kimse kusura bakmasın.

Ve kendi dediğim gibide yaptım.Ukrayna ve Kanada bir ara eve geldiler ama ben evde yokmuş gibi davrandım ve kendimi odama kilitledim.Sanırım hazırlanmak için gelmişlerdi.Ve sesler duydum ama o seslerin ne olduğu umurumda değildi büyük ihtimalle baloya hazırlanırken Kanada azdı aq

Herneyse, daha sonra o ikisi hazırlandıktan sonra çıktılar.Açıkcası sevdiğim kişinin abisinin benim kardeşimle sevgili olması biraz garipti ve abi olarak aslında sürekli Kanada'ya sataşmam falan gerekiyordu galiba ama meeeh, böyle şeyler bana göre değildi.

Herneyse saat akşam 8 olmuştu ve büyük ihtimalle balo başlamıştı.Herkes sürekli hikayesine fotoğraf ve videolar atıp duruyordu.Ama benim umurumda değildi, yinede herkes bana neden gelmediğimi sorup duruyordu, hemde herkes, tek bir kişi dışında...Ame

O bana neden gelip gelmediğimi sormamıştı.Sanırım artık onunda umurumda değlildi.Şey, aslında bu iyi bir şeydi biz birbirimiz için değildik zaten.Neyse ben salondaki koltukta oturmuş kendime film açmıştım.

Yanımada atıştırmalık bir şeyler almıştım ve arkadaşlarımın attıkları hikayelere bakıyordum, gözüm her fotoğrafta Ame ve Çin'i arıyordu.Ve gerçekten her fotoğrafta onlar vardı ve sürekli sarmaş dolaşlardı bu beni aşırı sinir ediyordu ama kendimi tutuyordum.

Hikayelerde gezerken en sonunda Çin'in hikayesine gelmiştim ve Çin Ame ile balodan bir fotoğrafını paylaşıp altına: "Sanırım bugün birileri gelmeyi unuttu" yazmıştı.Ahhh, bu çocuk beni o kadar sinir ediyordu ki, hala daha kendimi tutuyordum.Ama birazdan patlayacağımdan emindim.

Daha sonra telefona biraz daha baktım ve Ukrayna'nın Kanada ile bir fotoğrafına denk geldim, 2 dakika önce atmıştı.Şey, bunda bir gariplik yoktu ama arka planda Upa vardı !

Pekala, Upa gerçekten korkunç birisiydi ve sanırım oraya Kanada'yı öldürmeye falan gelmişti, yani gerçekten psikopattı.Ve bende bir an panikledim, ordaki herhangi birisine zarar verebilirdi özellikle de Kanada'ya.Bunu hemen ona söylemem gerekiyordu.Bu yüzden hemen onu aradım ve anlattım

Kanada: Ne ?

Ben: Kanada ciddiyim, fotoğrafa bak

Kanada: Pekala, bekle biraz....

Kanada hapörlere aldı ve fotoğrafa baktı.Ve arkadan Çin ile Ame'nin sesleri geliyordu, yani kulağım sadece Ame'nin sesini duyuyordu ama yanında Çin de vardı.

Kanada: Haa, o mu ya o şey ya, maskotumuz

Ben: Maskot mu ?

Kanada: Evet, korkunç birisi olmak istediğinden Upa'yı seçmiş.

Yandan Ukrayna'nın sesini duydum:

-İyi seçim bence

Kanada: Aynen

COUNTRYHUMANS OKULU =TAMAMLANDI=Kde žijí příběhy. Začni objevovat