GECE'miz an itibariyle yayınlanmıştır :)

6.5K 154 0
                                    

Yeni bölüm sanmayın en geç carsamba yayınlayacağım yeni bölümü  :) Bildiğiniz üzere Gözyaşındayım benim ilk hikayem ilk göz nurum desem yeri. İLK yazmaya başladığım sıra kimse okumasa da yazacağım motivesyonuyla gaza gelerek başladım yazmaya :) Ama gün geçtikçe burada güzel insanlar tanıdım sevdim başta seh_naz olmak üzere. Hatta onun hikayelerini okyupta gaza gelmiş olabilirim çünkü fazla cesaretli biri değilimdir. İşin acıkcası zaman ayıramam korkusuda vardı hani ama yazmaya başladığım andan itibaren ne zaman sıkıntısı çekiyorum ne de istek. Yazdıkça mutlu oluyorum açıkçası.

Küçük bir sırdaha :) Benim buraya yazdıklarım hikaye değil hayallerim, hayal dünyamın küçük bir kapısı. Beni burada yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim :) yeni gelen okuyucularıma da teşekkür :)

Ve bildiğiniz üzere ikinci hikayem GECE bu gün itibariyle başladı. Tanıtımı su an atmış bulunmaktayım bölümler de yakın zaman da gelecek:) Gözyaşındayım da ki desteğinizi GECE  de de bekliyorum hepinizi seviyorum :) Beni yalnız bırakmazsanız sevinirim zira üzülünce pek çirkin oluyorum benden söylemesi :))))))))))))))))) 

Gözyaşındayım( YUVASIZ KUŞ/UM)  KİTAP OLDUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin