viii

4K 437 183
                                    

•

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


"Seokjin bak bu konu böyle ayaküstü konuşulmaz. Hadi seninle içeri geçelim ve detaylıca konuşalım şu konuyu."

"Asıl sen anlamıyorsun anne bu öyle üzerinden konuşarak fikrimi değiştirebileceğin bir şey değil. Onu mühürledim ve öylece bırakarak ölüme terk edemezdim. Mühürlenen bir omeganın alfası olmadan yaşayamayacağını bir omega olarak en iyi senin bilmen gerekiyor."

"Tamam, tamam bak sadece oturup iyice konuşalım diyorum. Hem daha eşleşeceğin kişiyi bile tanımıyoruz."

Alfa Seokjin, annesinin onu kolundan tutarak ısrarla ileriye doğru çekiştirmesinden çevik bir hareketle kurtuldu ve hemen yanında duran omegaya döndü.

Taehyung yanıbaşında olan bütün bu yüksek sesli konuşmayı büyüttüğü gözlerle izlerken tanımadığı yabancı kadının alfayı kolundan tutmasıyla eli havada boş bir şekilde bakınıyordu.

"Anne bize biraz izin verir misin?"

Alfanın yumuşak sesiyle mırıldandığı kelimelerle Taehyung seslendiği kadına kırpıştırdığı gözleriyle bakınca kendisine dönen keskin bakışları hissetti. Aynı anda bütün vücudundan geçen ürperti ile hafifçe titrerken kadın arkasını dönüp yanlarından uzaklaşmaya başladı.

"Taehyung,"

Seokjin, annesinin gitmesiyle onun arkasından bakan omeganın sessizce dikkatini çekmeye çalıştığında omega sanki bu seslenmeyi bekliyormuş gibi anında tepki verdi ve alfasına doğru kafasını çevirdi ve dudaklarından kelimelerin dökülmesini engelleyemedi.

"İyi misin?"

Taehyung kurumuş ve birbirine yapışmış dudaklarını zorlukla birbirinden ayırıp kurduğu cümleye içinden şaşkınlıkla bakakaldı. Ne yani aklına gelen ilk şey bu muydu? Kendisine şimdi ne olacağını merak etmiyor da alfanın iyi olup olmadığını mı soruyordu?

"Beni merak etme, ben iyiyim. Asıl sen iyi misin?"

Omega her iki dirseğinde hissettiği sıcak ellerle bir kez daha ne düşüneceğini şaşırdı ve konuşmadan dinlemeye karar verdi.

"Sana bizi burada neyin bekleyeceğini anlatmam gerekirdi. Hiç değilse kendini hazırlardın ama şimdi böyle ani bir şekilde tepki görmen seni şaşırtmış olmalı. Hepsi benim hatam,"

Alfanın kalın dudakları sürekli kıpırdanıp dururken Taehyung kulaklarına ulaşan sözcüklerin ne olduğunu bir türlü anlayamıyordu. Sadece işittiği tınının güzelliğini dinlemekle meşguldü.

"Taehyung, eşleşene kadar burada kalırsan senin için kötü olabilir. Bu önümüzdeki birkaç gün boyunca sana kalacak başka bir yer bulmalıyım."

Alfa kendisini tepkisizlik dinleyen omegaya baktıktan sonra konuşmasına devam etti.

"Başka bir yerde kalman senin için sorun olur mu? Hem merak etme birkaç gün sonra törenimiz olacak ve ben o zamana kadar her gün seni görmeye geleceğim."

is there somewhere. ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin