xxvii

4.2K 333 358
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

bölüm şarkısı:
cigarettes after sex - apocalypse


Seokjin, olaylar karşısında nasıl davranabileceğini bilecek kadar tecrübeli bir alfa sayılmazdı. Bu yüzden son zamanlarda yaşadığı her şey ona, daha da derinleşen karanlık bir kuyuda gibi hissettiriyordu.

Taehyung olanlardan sonra birkaç kez kabus görerek uyanmıştı. Ve alfa bu kabusların geçmişiyle, hayatını değiştiren olayla, ilgili olduğunu biliyordu. Kabuslarına kimi zaman sadece ağlayıp vücuduyla reaksiyon gösterse de çoğunda onu bırakması için yalvararak sayıklıyordu.

Alfa, doğal olarak tüm bunların onun yüzünden gün ışığına çıktığını ve kendi hatası olduğunu biliyordu. Eğer böylesine aceleci davranmayıp, her şeyi akışına bıraksaydı bekli de omegası bu denli üzülüp, yaşadığı veya yaşamakta olduğu savaşını içine atmayacaktı.

Ama Seokjin, tecrübelerden yoksun ve toy bir alfaydı. Mutluluğu, daha doğrusu omeganın mutluluğu için her şeye çabucak ulaşmak istemişti. Fakat sonuçları istediği gibi olmamıştı. Hem kendilerinin kötü bir şekilde cezalanmasına hem de Taehyung'un silip atmak istediği hatıraları yeniden hatırlamasına neden olmuştu.

Yaptığı bütün bu hatalardan içten içe pişmanlık duyuyor ve yaşadıkları acının birazcık bile olsa azalması için sürekli yalvarıp duruyordu. Özellikle omegayı üzgün ve çaresizlik içinde gördüğü her gece, kurdu içinde veryansın edip hırlıyor ve acı çekmesini önlemek istiyordu.

Tabii ki kötü şeylerin yanında iyi şeyler de çizilmiyor değildi hayatlarında. Kim ne derse desin alfaya göre hayatındaki en iyi şey güzel omegasının yanında olmasıydı. Sürekli onu görmek, onunla eğlenmek ve onunla hiç ayrılmadan konuşmak yaşadığı en iyi şeylerken bir mucize daha eklenivermişti aralarına.

Omeganın hamile olduğunu anladığında kurdunun gururla kabarıp, büyük bir tatminlikle memnun olmasını ihtiyatla izlemişti alfa. Ama bu habere kendisi de çok fazla sevinip mutluluktan içi içine sığamaz hale gelmişti.

Böylesi bir durumda akçası daha da korumacı olmuş, hem omegayı hem de yavrusunu korumak için bir saniye bile elini bırakmamıştı esmer olanın. Bu yüzden bütün gece uyuyan omeganın rahatlaması ve daha iyi uyuması için sürekli ensesindeki koku bezini öpmüş, çok hafif ısırıklarla alfa kokusunu üzerine yaymıştı Taehyung'un.

is there somewhere. ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin