xxvi

4.1K 341 333
                                    

•

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




"Bu... bu söylediğin doğru mu?"

Omeganın ıslak ve titreyen dudaklarından bakışlarını çekip gözlerine şefkatle bakmaya başladı alfa. Ve yanılmadığını bilse bile tekrardan omegasının boynuna yaklaşıp derin bir nefesi karaladı göğüs kafesine.

Emindi. Hiç olmadığı kadar hem de.

"Evet doğru, pub kokusunu çok net alıyorum omega."

Taehyung işittikleri ile alfasına sardığı bacaklarını indirdi ama elleri hâlâ omuzlarında kilitli bir vaziyetteydi.

"İyi misin?"

Seokjin bakışlarıyla ay ışığı altında parlayan tene bakarken mırıldandı sessizce.

"E-evet iyiyim... sadece biraz soğuk oldu."

Omega bir yandan cevap vermeye çalışıp bir yandan da titreyen bedenini saklarken havanın gündüzlere nazaran esintili olduğunu yeni fark edebildi alfa. Tabii ki omegası burada suyun içinde üşüyebilirdi. Hava gittikçe soğumuştu zaten.

"Gel, çadıra geri dönelim."

Alfa, esmer olanı belinden tutup kendisiyle beraber nehrin kıyısına doğru ilerletirken oldukça suçlu hissetti Taehyung. Özellikle kurdu uzun zamandan sonra alfasına kavuşabilmenin enerjisiyle taşıp, nefes alamaz hale gelmişken onun ne halde olduğunu tahmin bile edemiyordu.

Onu incitmek istemezdi. Kendisinin alfaya sürekli ihtiyaç duyması gibi o da sürekli kendisine ihtiyaç duyuyor olmalıydı. Ama aptallık edip bedenine söz geçirememiş ve suyun içinde kaldıkça üşümeye devam etmişti. Üstelik aldığı şoke edici mutluluk dolu habere rağmen.

Her şeyi mahvetmişti işte.

Alfa bir koluyla omegayı belinden tutup kenara doğru ilerletirken ikisinin bedenini de sudan çıkardı ve Taehyung'u bırakmadan hızlıca kıyafetlerini bıraktıkları yere doğru ilerlediler.

"Gel bakalım,"

Seokjin hâlâ titremeye devam eden küçük bebeğine seslenirken onu iyice kendisine doğru çevirip kıyafetlerini giydirmeye başlayacakken omeganın kendini saklamasıyla eğdiği gövdesini düzeltmenden kafasını kaldırıp yüzüne bakmaya başladı.

"Taehyung, benden utanıyor musun cidden? Hâlâ!"

Keskin ve bir o kadar da eğlenceye bulanmış tını kulaklarına ulaştığında titreyen çenesine rağmen konuşmak istedi omega.

is there somewhere. ✓Where stories live. Discover now