special part - ii

2.4K 208 227
                                    

bölüm şarkısı:Onlife & Deesmi - Влюбился в неё

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

bölüm şarkısı:
Onlife & Deesmi - Влюбился в неё

bölüm şarkısı:Onlife & Deesmi - Влюбился в неё

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


"Jonghyun, buraya gel bebeğim,"

Taehyung yeni yeni adım atmaya başlayan bebeğini kendi kucağına çağırırken onları çadırın bir köşesinden izleyen alfadan bihaberdi.

Yavrusu kendisine kocaman, siyah gözleriyle anlamsızca bakarken, aralık dudaklarının arasından kendisini belli eden küçücük yeni çıkmaya başlayan dişleri onu tamamen mahvediyordu.

Kim kendi bebeğini yemek isterdi ki?

Taehyung istiyordu. Onun tatlı bakışlarına ve küçük, anlamsız mırıldananlarına resmen eriyip bitiyor ve onu severken kendisine katmak istiyordu. Bunda kokusunun aldığı en rahatlatıcı alfa kokusu olmasının tabii ki bir rolü yoktu. Yani belki biraz etkili olabilirdi ama omega, içgüdüsel olarak yavrusunu sevebileceği en iyi şekilde sevmek istiyordu.

"Hadi bebeğim! Babana gel,"

Karşısındaki bebeğinin minik, dengesiz ve bir o kadar da tereddütlü adımlarına ek dengede durabilmek için havaya kaldırdığı ellerine kendisine doğru uzatmışken o da kollarını hafifçe ileriye uzatıp, küçük alfayı daha da cesaretlendirmek istedi.

Aralarında sadece birkaç küçük adım kalmışken dayanamayıp küçük bedenini kendi kollarının arasına aldığında kulağına değen küçük kıkırtılar ve yükselen okyanus kokusu onu sonsuza denk mutlu edebilirdi.

Şimdi boynuna sıkıca sarılmış ve hâlâ gülmeye devam eden küçük bedeni kucağına çekip gülümseyen suratını izlemeye koyuldu. Dolgun yanakları kahkahaları yüzünden daha da belirgin olmuşken küçücük ağzından görünen dişleri ve ıslak küçük dudakları...

Kıyafetiyle küçük alfanın ağzını sildikten sonra çıkardığı sevimli ses tonuyla konuşmaya başladı omega.

"Ba-ba, bunu söylemelisin tamam mı?"

is there somewhere. ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin