Bölüm10

8.3K 224 47
                                    

Multi: Güneş ve Demir 🖤

Bugün günlerden cumaydı yani düğünden iki gün sonra,bu aralıkta sürekli ders çalışmış tamamen eksiklerimi kapatmıştım.

Ek olarak da nerede staj yapacağım belli olmuştu babamla gidip dün halletmiştik Eylül de başlıyacaktım okulla birlikte yürütecektim iki gün okul üç gün staj şeklinde sonunda doktor olmak için en büyük adımımı atıyordum.Saha çalışması bizim için çok önemliydi ve ben de hastanedeki önemli bir cerrahın grubundaydım.

En güzel haber ise bugün ayın 6 sıydı ve biz 12 sinde tatile gidiyorduk hemde bizim grup olarak.Sonunda bi tarihe karar kılmıştık ve hepimize uygun oluncaya ailelerimiz zaten böyle bir planımız olduğunu bildiği için gitme olayımız kesinleşmişti.

Demirle ilişkimize gelecek olursak iki gündür onu görmüyordum yine proje nedeniyle sabah evden çıkıyor gece geç saatlerde dönüyordu.Bu rutin bu 6 gün boyunca da devam edecekti çünkü tatili projeyi tamamen hallettikleri güne koymuştuk.Sabahları uyandığımda Demir mesaj atmış oluyordu gece yatmadan önce de ben ona yazıyordum.Konuşmamız da bundan ibaretti iki gün olmuştu ama özlemiştim.Bundan dolayıdır ki bende tamamile derse gömülmüş kafamı dağıtmadan ders çalışıyordum.

Şimdi odamın penceresinden yağan yağmuru izliyordum.Loş ve sakin ortamlari sevdiğim için odamın ışığını kapatmış küçük kokulu mumlarımı yakmış kendime kahve yakmış ve penceremin önünde küçük pufumun üstünde yağmuru izleyerek düşünüyordum.Saat 23.10 olmuştu ve sokak bomboştu.

Demir'i düşünüyordum şuan aramızda bir sıkıntı yoktu ama ya bir şey çıkarsa ve aramız bozulursa diye panik oluyordum.Aslında Demirle sevgili olmadan önce sık sık tartışır ve barışırdık ama artık tartışırsak sanki tekrar barışamayız gibi geliyordu.Bi nedeni yoktu aslında sadece öyle düşünüyordum.Telefonumun sesiyle telefona döndüm.Demir yazmıştı.

Kalbim hızlandı midem düğüm düğüm oldu heyecanla yerimde dikleştim.Mesajı açtım.

Gönderen:Demir🖤

Şemsiyen yoksa
Ve yağmura yakalanacağın,
Biri varsa yanında
Hayat ıslanmaya değerdir.Şemsiyem yok çıksana biraz, ıslanmama değsin.

2dk mesaja baktım yeni bir mesaj gelince kendime geldim.

Gönderen:Demir🖤

Hadi ama güzelim pencere önünde oturarak beni göremezsin.

Ay ciddiydi bu dışardaydı resmen.DIŞARIDA VE BENİ Mİ İZLİYOR???

Tamam sakin.Dışarı baktığımda Demir'i evin önünde ki ışık direğinin altında elleri ceplerinde pencereme bakarken gördüm.Saat 23.40 olmuştu ve annemler yatmıştı.Elimi bir dakika şeklinde kaldırıp odama döndüm.Üstümde pijamalarım vardı zaten hava da çok sıcaktı yağmur yaz yağmuruydu zaten.

Üstümde pijamalarım vardı zaten hava da çok sıcaktı yağmur yaz yağmuruydu zaten

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
AŞK-I NÂZENİN (Mahalle Aşkları1) TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now