Petrecere pana in zori ♡7♡

1.4K 78 4
                                    

Jocul a inceput , iar primul provocat a fost un tip al carui nume nu il cunosc apoi au mai urmat si altii pana cand Sharon trebuia sa o provoace pe Angie. Am tot vazut cum se uiata la ea cu ura.

-Doamna profesoara, spune Sharon plina de ura.

-Spune-mi Angie.

-Ok.

-Angie. Te provoc sa recunosti ca te-ai atasat de Styles in ultima vreme.

Ooo asta ia cam pus capac lui Angie dupa cum observ. A stat cateva secunde apoi, a rasouns uimindu-i pe toti, chiar si pe mine.

-Da. M-am atasat de Harry in ultima vreme. A raspuns ea calma si sugura pe ea. Zambind rautacios spre Sharon. Se pare ca cineva e mai copilaros de cat credeam.

-Bine! Spune Sharon, vizibil nervoasa.

-Randul meu. Spune Angie incantata. Au mai urmat si alti idioti pe care nu ii stiam. Pana la mine si sunt provocat de Louis, perfect.

-Harry, te provoc sa te culci cu Angie. Woah, a fost...direct. In momentul asta toate privirile erau atintite asupra noastra. M-am uitat la Angie, iar ea ma privea seducator parca dorindu-ma sau poate face asta doar pentru a intinde maxim nervii lui Sharon.

-Sa continuam, spune ea dupa aproximativ doua minute in care clasa s-a holbat la noi maxim.

Sticla sa invartit si a picat la Angie care a fost provocata sa bea trei shoturi. Zis si facut s-a intors inapoi sus cu trei shoturi pe o tava. Pe care le-a dat imediat pe gat. Spre surprinderea tuturor. Apoi a venit inapoi. Se tine lafel de bine pe platformele ei inalte ca deobicei. Dupa aceea un tip blond a provocato pe Sharon sa bea 4 shoturi si asa, totul s-a transformat intr-o competitie "cine bea mai mult" La un moment dat am coborat toti jos , iar Angie si Sharon s-au asezat la o masa fata in fata asteptand bautura. Au urmat 5-6-7-8-9-10-11-12-13 si cica sunt fete -14 la care Sharon s-a oprit.

-Ai castigat de data asta. Dar nu se va mai intampla si data viitoare. Apoi a plecat la ea in camera.

-15. A spus Angie si a dat pe gat si ultimul shot uitandu-se satisfacuta in urma dupa Sharon.

-Bun copii cred ca ar trebui sa va duce-ti in camere, este tarziu.

-Bine.

Majoritatea au plecat. M-ai ramasesem doar eu si Angie care se uita in gol.

-Vii?Imi fac curaj sa o intreb.

-Sigur.

S-a ridicat si a mers perfect drept spre luftul hotelului..nu inteleg Sharon abea a iesit din bar, iar Angie nici nu se cunoaste ca a baut. Eu nici nu cred ca as mai fi putut sa stau pe scaun.

Am ajuns in camera si Angie a inceput sa se dezbrace pana la maieu lasandu-mi o priveliste frumoasa spre sanii ei.
Angie's poin of view:

Nu stiu de ce am baut..pur si simplu fata aia m-a privocat . Ma doare putin capul dar in rest cred ca sunt ok. Harry nu spune nimic decand am intrat in camera. Nici eu nu o sa pornesc o conversatie. Am intrat in baie si am aruncat hainele mele tinta spre cosul de rufe. Apoi am intrat in cabina de dus, lasandu-ma prada senzatiilor mirifice ale stropilor fierbinti pe pielea mea.

*Ies din dus si il vad pe Harry stand intins pe tot patul , oh nu, uitasem de el. Isi ia privire de pe micul ecran al telefonului si si-o indreapta asupra mea si incepe sa zambeasca pervers. Micsorand distanta dintre mine si el. Dar nu am degand sa fac nici un pas in spate. Sa il vad ce poate. A ajuns in fata mea. Si...a inceput sa ma sarute, si eu ii raspund, de ce fac asta? Oh, are niste buze atat de moi si sarutabile. M-a ridicat in sus fara voia mea si s-a pus in pat, peste mine. Plimbadu-si rapid mainile pe corpul meu, de la coapse pana la "nodul" prosopului dar in acel moment am realizat ce faceam. Am pus mana pe mana lui si m-am desprins din sarut.

-Oh haide.

-Harold! Spun nervoasa.

-Eu nu iti spun tie Angelina.

-Harry! Ce faci?!

-Te ajutam sa te stergi mai bine de stropii de apa.

-Ah ok. Continua.

-Serios?

-Nu!

-Ah...spune el dezamagit. Si incep sa regret ca nu l-am lasat sa continuie.

M-am ridicat. Si..am stat cateva secunde privind imaginea trista a lui Harry.

-Dar era o provocare, de la Sharon. Stiu ca te zgarie pe creier si nu o suporti.

-Nu am nimic cu ea. Harry m-a privit amuzat.

-Serios?!

-Aah fie nu o suport. Simteam multe sentimente in preajma lui Harry, frica, bucurie, ciuda dar mai presus de tot simteam ca pot avea incredere in el. Poate suna paranoic, dar imi inspira incredere.

-Acum vii sa..cintinuam?

-Um, nu. Spun ducandu-ma sa ma imbrac.Ies din baie in pijamalele mele scurte si ma asez in pat langa Harry. Simt cum mana lui se infasoara in jurul taliei mele si nu e cel mai placut sentiment. Incerc sa il dau la o parte dar se pare ca deja s-a trezit.

-Te rog Angie. Tine-ma in brate.

-Dar eu..

-Te rog.

-Nu cred ca e o idee buna.

-Ba da, oh haide ce se poate intampla. O doamne vocea lui sexi ma coplesea.

-Pff..ok.M-am asezat mai aproape de el, si l-am luat in brate. E atat de cald si solid si buuuun.

-Noapte buna, Angie.

-Noapte buna, Harry.
_____________________________________Hei iubibililor ce mai faceti? Ati dat teze ceva? Eu am dat la romana, however sper ca, acest capitol e mai lung si poate va si place, cine stie? :D ♥Vot♥Comm♥
                             ~Kiss♥

She is...my teacherWhere stories live. Discover now