Jocul abea acum incepe ♡9♡

1.7K 64 14
                                    

Dupa ca am pus arme peste tot prin masina am pornit spre sediu. Am o vaga banuire ca Angie stie despre ce e vorba. Drumul a fost tacut si nici unul dintre noi nu spunea nimic.Pana am ajuns la sediu. Am ramas relativ socat la imaginea.din fata mea erau aproape zece oameni. Zece oameni morti din cauza unor nenoriciti. Ies din masina impreuna cu Angie si intram pe portile din fier ale sediului. Tot ce am vazut a fost măcel, sange peste tot si echipa mea ce se chinuia sa curete.

-E-eu...woah.

-Buna ziua, sefu' avti vreo idee cine ar fi putut face una ca asta.

-Ah..nu. Uite Axel vreau sa ii aduni pe toti pentru ca o sa ne luam marfa inapoi. Aici e vorba de o cantitate foarte mare de heroina si nu pot permite sa pierd asa ceva.

-Da'cum sefu'? De unde stim cine le-a luat? Camerele nu arata nimic si nu e nici pic de amprenta.

-Tu doar aduna-i pe toti. De restul ma ocup eu. In timpul asta Angie doar a stat incremenita si a privit totul cu o expresie total socata.

-Uite Angie daca vrei sa pleci acasa eu..nu o sa te opresc e ok.

-Sa plec acasa? Si sa ratez un super jaf? Nici nu ma gandesc. Spune aceasta hotarata.

-Angie, pleaca e foarte periculos.

-Nu Harry. Te rog.

-Angie asta e ca un joc "scapa cine poate" tu realizezi macar ca poti fii impuscata in orice secunda?

-Harry, eu nu plec.

-Bine , fie cum vrei tu. In alte cinci minute cei sapte fantastici erau in fata mea. Sunt cei mai buni si mai capabili sa faca asta, oameni pecare ii cunosc, Jason, Dylan, Andrew , Lucas, Harriet , Maddie si Talia.

-Ok. Ma bucur ca ati venit.

-Wow aici s-a intamplat ceva. Comenteaza roscata Maddie.

-Da oricum, trebuie sa ii prindem cu orice pret. Daca nu fac rost de marfa aia o sa fiu macelarit lafel ca si ei.

-Geniule si de unde stim noi care sunt hotii? Ha?

-Uite o sa ii ademenim ok? Nu aveau cum sa fure tot acum doua noptii. Seara urmatoare nu au venit pentru ca riscau sa fie prinsi de politie, si cel mai probabil e un atac in seara asta.

-Aha sigur da' peste o saptamana ce are?

-Cu cat intarzie mai mult.cu atat risca mai mult sa se dea de gol si sa ii prinda politia.

-Ahaa.

-Ok toata lumea planul e urmatorul: Toti vom sta jos inarmati ,cu lumina stinsa bineinteles si atuncu cand intra atacati din toate partile.

-Harry si daca pleaca.

-Jocul nu se incheie aici. Abea atunci o sa inceapa. Duceti-va si scoate-ti toate masinile din garaj pana nu e prea tarziu.

Cand totul era prgatit. Planul a inceput. Toti eram pe pozitii cu pistoalele in mana si gata sa atacam. Usa s-a deschis si a inceput o ploaie de focuri de arme. Dar ceva era in neregula nu erau de la noi ci de la ei. Imi puteam observa echipa cum se apropia usor de fiecare dintre ei. Erau trei mai exact trei dar , doar atat puteam distinge in lumina slaba a lunii. Am decis sa aprind lumina si am ramas socat. De cea ce am vaziut cred ca si echipa mea era lafel de socata ca si mine. Erau Louis, David si John si Melisa.

Era Louis cel mai bun prieten al meu. Dar acum nu mai e nimic, a fost un nenorocit. Cum a putut sa faca asta, cum?!

-Louis!

-Harry!

-Cine te-a pus sa faci asa ceva?

-Nu am degand sa iti zic.

She is...my teacherWhere stories live. Discover now