Sentimente false ♡13♡

824 42 6
                                    

Ma trezesc inca gandindu-ma la Angie si la partida buna de aseara. A fost buna, buna  rau. Apoi observ ca sunt singur in pat. Angie plecase deja lasand in urma sa un mic biletel. Apuc bucata de hartie alba si incep sa o citesc.

Neata Harry, eu am plecat pe la 10 pentru ca asa incep orele doar ca aratai mega dragut si dulce in timp ce dormeai asa ca nu te-am trezit. Acum cand citesti tu asta probabil e 12. Voiam sa iti mai zic si ca ai fost bun aseara, tu nebunule. Poate lasi lenea si vii totusi azi la scoala. Te iubesc mult. Pa.
~Angie.

Las biletelul la o parte si merg in bucatarie facandu-mi cafeaua si luand micul dejun singur ca deobicei. Mi-ar placea sa fie cineva cu mine. Mi-ar placea sa fie Rose. E atat de dulce si simpatica. E o persoana buna si iubitoare. Vocea ei blanda asemenea unui cantec de vioara. Fiecare conversatie telefonica cu ea. Fiecare mesaj primit de la ea ma face sa zambesc dar fara un motiv anume. Poate pur si simplu faptul ca este de la ea. Cred ca sunt indragostit. Oare asa se simte iubirea cu adevarat?

Ca un fel de drog, un sentiment neconditonat. Ei bine asa sunt si eu. Sunt dependent de zambetul ei. De vocea ei suava. De aspectul ei de printesa. Printesa mea. Rose a mea, suna perfect, la fel de perfect ca si ea. Decid sa ma imbrac si sa merg la scoala. Si singurul motiv pentru care o fac este pentru a o vedea pe printesa mea.

Am ajuns la scoala unde toate priviriile au fost intoarse asupra mea. Asta e putin ciudaaat.

Am intrat in clasa de data aceasta neintarziând,si m-am.asezat direct in banca.

-Heii Rose. Spun zambind.

-Heii Harry, ce mai faci? Ma intreaba ea zambind la randul ei.

-Pai, destul de bine tu?

-Bine..

-Ca fapt divers,de ce se holbeaza lumea la noi?

-N-nu stiu, doar ignorai. E clar ca nu au o viata prea interesanta. Spune ea calma.

-Okay.

***

Orele au decurs ca deobicei normal si acum trebuia sa plecam.

Am iesit impreuna cu Rose inca vorbind de lucruri nu tocmai interesante.

Ne-am asezat lanaga usa clasei atunci cand toata lumea plecase. Si chiar nu stiu ce a fost in capul meu dar am facuto si mi-a placut la nebunie.

Rose's point of view:

Ne-am asezat impreuna langa usa clasei,iar Harry se apropia de mine, pana cand fruntiile ni s-au unit, il priveam in ochii sai de un verde infinit apoi, mi-am dat seama ce avea sa se intample dar nu voiam sa intervin asupra sortii asa ca mi-am inchis ochii lasandu-ma dusa de val. Am simtit niste buze moi si catifelate cum.se preseaza de ale mele si le framanta usor. L-am tras mai aproape adancind sarutul. A vrut sa patrunda in gura meea, eu permitandu-i si acum cautand disperat limba mea. Dupa ce a gasito nu-i mai dadea drumul. In guriile noastre se dadea o lupta pentru suprematie si asta nu imi displacea de loc. La un moment dat am auzit niste tocuri , si ne-am dat seama c vin spre noi. Fara sa ne uitam cine este, am fugit pana la iesirea din scoala.

-Ahm, pai eu...trebuie sa plec dar mai vorbim. Am spus zambind.

-Okay, pa.

-Pa..Asta era un moment foarte jenant, dar la naiba saruta asa de bine.

Angie's point of view:

Oare asa se simte cand ai inima franta,cand iti pui tiate sperantele intr-o singura persoana, iar ea? Ea ce face?Da cu piciorul la tot.

Il iubeam, si el imi spune ca  m iubea, dar era o mare diferenta, ceea ce simteam eu era adevarat, ceea ce simtea el? Ceea ce simtea el erau numai minciuni. Totul a fist doar un joc stupid. Lacrimile au inceput sa imi curga pe obraji nestingerite asa ca am plecat de la ultima ora pe care o mai aveam in program direct spre casa.

Trebuie sa aflu ce se intampla defapt neaparat. Pentru ca am ceva banuieli inlegatura cu toate cele intamplate in ultimele luni. Si singura persoana care imi poate confirma banuielile e Louis. Asa ca m-am decis sa il sun.

*Convorbire telefonica*

-Buna ziua!

-Buna Louis.

-Ahm...cu ce va pot ajuta.

-Am nevoie sa vii urgent pana la mine acasa.

-Dar eu nu stiu unde locuiti...

-Iti trimit adresa intr-un mesaj, tu doar vino, bine?

-Okay..

-Bine, pa Louis.

-La revedere.

♪♩♬♪♩♬♪♩♬♪♩♬♪♩♬♪♩♬♪♩♬♪♩♬
Okay, stiu ca va las cam in pom cu capitolul asta...si ca e cam stupid dar mno..dupa cum vedeti Angie se cam apropie de adevar cea ce inseamna ca...si aici spuneti voi.
La media aveti o poza cu Rose.
♥Vot♥Comment♥Kisses

She is...my teacherOù les histoires vivent. Découvrez maintenant