Night with you ♡15♡

712 39 3
                                    

Harry's point of view:

A inceput weekend-ul insfarsit si m-am gandit sa o chem pe Rose la mine. Dupa ce am vorbit cu ea. M-am apucat sa fac popcorn si niste milkshake-uri voiam sa vedem un fil si dupa vedem ce mai facem. Dupa ce aproximativ tototul era pregatit se aude soneria.

Stiind ca e Rose am deschis usa imediat.

-Hei Rose, arati minunat.

-Heii,multumesc, frumoasa casa ai. Spune ea uitandu-se prin jur.

-Multumesc, intra spun danduma la o parte din usa.

-Miroase a floricele, spune ea zambind cu subanteles.

-Paaaai..ma gandeam sa ne uitam la un film, si ce e un film fara floricele cu cascavval si floricele in caramel si ciocolata nu?! Spun aducand cele doua boluri in sufragerie.

Am adus si milkshake-urile si si am pornit filmul The Notebook. Stateam imbratisati infulecand mancarea si privind filmul siropos ce derula pe ecran. Dupa ce s-a terminat. Ne-am mai uitat si la niste comedii. Apoi am inchis proiectorul.

"Si, vrei sa iti fac un tur al casei?" Intreb ranjind pervers.

"Sigur." Spune si ea ranjind la randul ei.

"Bucataria, baia ,sufrageria, living-ul si..." Apoi am luat-o in brate lipindo de perere si sarutand-o salbatic, s-a conformat rapid stilului meu jucanduse cu limba mea si infugandu-si unghiile in parul meu adancind saruturile. Si-a incolacit picioarele in jurul meu,iar eu am mers pana la bara si am asezat-o cu fundul pe bara lata din lemn. Mi-a apucat marginiile tricoului ridecandu-l si scapand de el. Am trerupt sarutul.

"Sex, pe bara? Eu nu am mai incercat pana acum." Spune ea ranjind incontinuare pervers uitanduse in ochii mei.

" Vei face acum. " Spun ranjind si eu. Si scapand de tricoul ei. Si-a plimbat mainile pe abdomenul ajungand la masculinitatea mea incordata din cauza ei. Si a apucato frecand prin materialul pantalonilor. Apoi a incetat sa ma chinuir cu atingeriile ei excitante si si-a urcat mainile la cureaua mea scapand si de ea si de pantalonii mei. Am observat ca era incinsa din comportamentul ei salbatic si miscariile rapide cu care ma dezbraca. Am scapat si eu de hainele ei. Ramanand amandoi in lenjerie intima, in timpul sarutului mi-am dus mana in spatele ei cautand cu disperare capsa sutienului o data ce am gasito i-am dat drumul lasand la vedere sanii ei rotunzi perfecti.

Am scapat rapid si de chilotii ei, si ea de boxerii mei. Acum eram amandoi goi si excitatii in timpul sarutului imi apucasem pantalonii de jos luand prezervativul si rulandumi-l pe penis. Am coborat cu sarutarile pe gat apoi pe clitorisul ei. In timp ce o patrundeam ma miscam incet dar adanc si asta ne facea pe amandoi sa gemem. A ineput si ea sa ma sarute pe gat si apoi am simtit o intepatura mica, durerea s-a oprit imbinanduse cu adrenlina maream treptat ritnul in timp ce incrpusem sa ma joc cu sanii ei. Ii lingeam sfarcuriile intarite vazand cum se alungesc sub atungeriile mele tandre. Simream ca e aproape de orgasm si eu la fel. Apoi am incheiat totul eliberandu-ne strigatele noastre animalica impanzind toata camera.

Ne-am imbract dinnou. Apoi Rose s-a scuzat spunand ca nu poate ramane peste noapte la mine, dar e ok.

Apoi a plecat lasandu-ma dinnou singur intr-o liniste ca de mormant.
⇨⇨⇨⇨⇨⇦⇦⇦⇦⇦
Deci dragilor doar un capitol si apoi epilogul...voi nu sunteti nerabdatori, caci eu sunt. :))
♥♥Kiss♥♥Vot♥♥Comment

She is...my teacherWhere stories live. Discover now