Asa se simte iubirea pierduta?♡16♡

644 36 4
                                    

Harry's point of view:

M-am ridicat lenes din pat facandu-mi rutina de dimineata apoi verificandu-mi telefonul. Avream vreo cinci apeluri pierdute si doua mesaje. Am deschis prima data nesajele vazand bineinteles ca sunt de la Rose.

Rose♥:

Hei Harry, am vazut ca nu raspunzi la telefon asa ca m-am decis saiti las acest mesaj, voiam sa te intreb daca vrei sa ne vedem azi la o cafenea. Mai exact pe la 12 la Buzz, okay?

Rose x

Normal ca vreau dupa ce am mancat m-am imbract lejer cu o pereche de pantaloni bleomarin si cu un triclu negru apoi am plecat spre cafenea fiind aproape ora douasprezece.

Ajuns acolo am intrat unde am vazuto pe Rose butonand telefonul stand la fel la o masa mai in spate. Era imbracata simplu cu o pereche de tenesi rosii, un maiou negru, niste blugii deschisi la culoare stil boyfriend si o bandana rosie care sa se asorteze cu tenesii.

-Hei Rose. O salut eu zambind.

-Neata, ce faci? Spune ea si imi pot da seama pe chipul ei ca e bine dispusa.

-Bine.

-Iti dau o veste?

-Okay, te ascult. Spun eu devenind interesat.

-E vorba de Angie, o sa se marite cu unul Russel.

In momentul in care am auzit acele cuvinte ma simteam distrus dar in acelasi timp eloberat. Nu puteam sa arat faptul ca ma simt groaznic din cazua asta asa ca m-am prefacut bucuros pentru ea. In alte doua ore de vorbit tot ce ne-a trecut prin cap.

Am hotarat sa nu o mai lungesc si sa o intreb pe Rose...

-Ahm..Rose spun eu ezitand.

-Da, spune ea devenind interesata de ceea ce aveam sa ii marturisesc.

-Rose, uite eu te plac, mult si voiam sa te intreb daca sentimentul e reciproc. A ramas vizibil socata la afirmatia mea dar dupa cateva secunde in care a digerat informatia a raspuns.

-Uite Harry, tu esti un tip minubat doar ca se vede ca esti atras de Angie si ca nu te bucuro de faptul ca ea o sa se marite...imi pare chiar rau, tu nu meriti asta si nu e vina ta deloc doar ca eu nu simt nimic Harry. Spune si se ridica de la masa lasandu-ma cu ochii in soare. Si dezamagindu-ma complet.

⇨⇨⇨⇨⇨⇦⇦⇦⇦⇦
Deeeci, asta e capitolul, nu va asteptati la asta nu e asa? Dar daca viata te enerveaza..injur-o! :)) urmeaza epilogul. Omggg nu pot sa cred ca o sa inchei carte. Sa imi spuneti va rog parerile voastre. ♥KISS♥VOT♥COMMENT

She is...my teacherWhere stories live. Discover now