She is...my teacher

871 40 9
                                    

Deci asa se simte sa ai o inima franta sa iubesti..si sa nu primesti aceste sentimente inapoi, e ca un cutit infipt si rasucit in inima. Dar asa e viata, asa e iubirea te impinge de pe nor in momentele in care te asteptai mai putin. Stii acel moment cand iubesti doua persoane? Dar nu stii pe cine iubesti mai mult. E, e un paradox urasc paradoxurile sa iubesti dar sa nu stii pe cine iubesti defapt. Angie era o femeie intradevar frumoasa , sexi , inteligenta , intelegatoare dar si o fire jucausa si foarte copilaroasa, acel gen de femeie pe care orice barbat o vrea langa el.

Iar Rose, Rose e o fata speciala , frumoasa, energica, amuzanta , inteligenta acel gen de femeie de care un barbat are nevoie. Dar stii ce e cel mai ciudat? Ca, atunci cand am aflat ca Angie se va casatori cu Russel m-am simtit pe de-o parte eliberat, dar pe de-o parte daramat. Nu stiu ce am simtit pentru Angie, nu stiu ce am simtit pentru Rose in inima mea era un vartej de sentimente. Intre mine si Rose a fost iubire la prima vedere, nu iubire cu atractie fizica mai bine spus. O vedeam mai mult ca pe o provocare. Nici pentru Angie nu stiu exact ce simteam, dar stiu ca asa cum le-am iubit pe ele doua, nu voi mai putea iubi nici o femeie in viata mea.

Sunt in barul asta de vreo doua ore si am baut in continuu, stiu ca nu e sanatos sa iti ineci amarul in alcool dar asta ma face sa ma simt bine. Vreau sa beau pana raman inconstient, oricum nu merita sa traiesc. I-am cerut barmanului si a cincea sticla de whiskey, se uita ingrijorat la mine. Dar nu ar trebui sa ii pese,el sa isi vada de viata lui si sa imi aduca alcoolul ala odata. In timp ce beam a cincea si probabil ultima sticla in mintea mea se derulau tot felul de imagini atat cu mine si Angie cat si cu mine si Rose, prima data cand am vazut-o, apoi in club, transportul, excursia momentele cand tineam corpul ei firav in bratele mele noaptea, si bineinteles prima noapte de sex cu ea, intalnirea noastra. Si imaginile cu Rose, in prima zi de scoala, in fiecare noapte cand stateam pana tarziu vorbind la telefon despre toate porcariile care ne veneau in minte. Atatea momente frumoase. Risipite.

Tot ce a fost. S-a dus, a pierit, toata dragostea, ea impreuna cu inima mea.

THE END

Dragilor aceasta a fost cartea, buna si rea, momente naspa momente frumoase. Vreau sa va multumesc celor care ati fost alaturi de mine pe tot parcursul cartii. Fara voi nu as mai fii facut nimic. Va multumesc pentru suportul vostru. ♥♥♥

~Kisses from iMarrie~

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 18, 2023 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

She is...my teacherWhere stories live. Discover now