XII. fejezet

262 21 0
                                    


Másnap reggel a reggelinél valahogy automatikusan bekéretőzött a griffendélesek közé, Potter mellé ült le és velük evett. Luna is ott volt, ő Draco mellé ült. Draco azon kapta magát, hogy mosolyog a fura megjegyzései vagy elméletein, mert tetszenek neki. Kezdte tényleg megkedvelni a lányt. Nagyon. Hálás volt Harry-nek, mert ha nem beszélik meg a dolgot, talán magától soha nem nyitott volna Luna felé. És hát, be kell vallja saját magának, hogy az nagyon nagy kár lett volna.

Aztán mire a reggeli vége felé értek egyszer csak megjelent egy kicsit fura bagoly, és ledobott egy piros borítékot Ron elé.

-Te szent Merlin, ez egy rivalló. - kapott mindenki a szájához. -Vajon mit csinálhatott Ron már az első 2 nap, hogy rivalló jön neki? találgattak a többiek.

Ron remegő kézzel nyitotta ki a borítékot, ami hirtelen egy szájjá alakult és elkezdte felolvasni magát az apja hangján:

„Ronald Bilius Weasley, elment az eszed te gyerek? Így ránk hozni a frászt? Anyád két napja nincs magánál a sokktól. Lehettél volna kíméletesebb is. Azért remélem jól vagytok és beszéltetek azzal az átokfajzat kísértettel azóta. Mond meg neki, hogy szeretjük, és amint lehet odautazunk, hogy beszéljünk vele mi is egy kicsit. Ginny, drágám, remélem nem ütötted be a fejedet nagyon. Puszillak, Apád" - majd a levél összetépte magát.

-Hu, ez nem is volt olyan vészes. Azt hittem egyből ideutaznak. - kommentálta Ron.

Majd mindenki szétszéledt az órájára.

-Órák után találkozunk? - kérdezte Harry Draco-t.

-Igen, ha szeretnél. Vacsora előtt? Vagy inkább utána?

-Is? - tettel fel a kérdést Harry, kissé bátortalanul.

-Jól van, Potter. Akkor az utolsó óra után a bejáratnál? Egy kis séta nem fog megártani vacsora előtt.

Harry bólintott, és úgy ment el a másik fiú mellett az első órájának tanterme felé, hogy összeért a kezük. Draco kissé megborzongott. Legszívesebben utánakapott volna, hogy visszarántsa egy csókra, de itt még nem tartottak, hogy ennyire nyilvánosan enyelegjenek.

Majd.

Remélte, hogy fognak.

Elcserélt életek (drarry AU)  - BEFEJEZETT -Where stories live. Discover now