Update

1.2K 14 13
                                    

Lieve lezers,

Ik moet jullie helaas vertellen dat ik zal stoppen met het schrijven van dit verhaal. Ik zal het nog ongeveer een week online laten staan, voor het geval sommigen van jullie het nog een keertje willen lezen. Daarna zal ik het verwijderen van Wattpad, omdat ik geen incomplete verhalen op mijn account wil hebben staan. 

De reden hiervoor is als volgt: 

Er hebben grote veranderingen plaatsgehad in mijn leven de afgelopen maanden. Ik ga stoppen met werken als docent aan het einde van dit schooljaar en me volledig focussen om te proberen om daadwerkelijk schrijver te worden, met een uitgegeven boek, en te kijken of ik daar van kan leven. 

Ik ben me hier inmiddels voorzichtig op aan het voorbereiden - de ontwikkelingen van een nieuw boek, een professionele aanpak om mijn geschreven boek uitgegeven te krijgen, het inrichten van een kantoorruimte in huis. En natuurlijk schrijf en schrijf en schrijf ik. 

Schrijven wordt dus mijn werk. Fanfictie schrijven is altijd mijn hobby geweest. En een hobby moet leuk blijven. Maar ik moet bekennen dat het schrijven van dit verhaal, nachtmerries en botbreuken, ook steeds meer werk werd. Omdat mijn leven in zo'n stroomversnelling terecht is gekomen, ben ik veel minder gefocust op (en obsessed met) Flikken Maastricht. Ik kijk nog wel elke vrijdagavond, maar ook gezien het niveau en de inhoud van de afleveringen (twee jaar geleden een huwelijksaanzoek, en nu nog steeds niks, kom op zeg!) merk ik dat het me een stuk minder interesseert. Zo gaat dat soms in het leven en dat is oké. 

Wat niet oké is dat ik mezelf echt moet zetten tot het schrijven van nieuwe hoofdstukken van dit verhaal. Ik doe het meer als een klusje dat 'even moet' dan als hobby waar ik vrolijk van word en energie van krijg. Dat zorgt er automatisch ook voor dat ik niet mijn hele ziel en zaligheid erin stop en dat vind ik lastig. Jullie als lezers verdienen dat wel. 

En dus heb ik de moeilijke beslissing genomen om er halverwege mee op te houden. Ik hoop dat jullie dat respecteren. 

Anne 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 26, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Nachtmerries & botbreukenWhere stories live. Discover now