🌹~4. Fejezet~🌹

1.2K 25 0
                                    

Logan szemszöge:

Hát ez a lány teljesen kikészit, mármint jó értelemben. Teljesen más mint a többi csaj, nem olyan mint a többi kurva a suliba, nem mászik rá az emberre meg nem játsza meg magát és ez tetszik is benne de ezt nem fogja megtudni hogy miket is gondolok róla, még nem.
Amikor oda hajolt hozzám és a fülembe suttogot azt hittem ott kapok szivbajt, éreztem az a kellemes puha ajkait a fülemhez érinteni de gondolom nem direkt csinálta mert ugy tünik nem jönnek be neki az ilyen fajta rossz fiúk mint én de az hogy lehet....
Én mindenkinek bejövők sőt oda vissza vannak értem a csajok és hát nem egy nővel volt már dolgom és nem egyszer tették szét a lábukat nekem hogy dugjam meg őket egyetlen északára is de Emily nem csinálja ezt sőt szinte az első pillantól amikor betetem a lábám ebbe a házba akkor már bunkó volt velem és meg is értem hogy miért...
De az nem felmentség rá hogy ne könyörögjön dérden álva hogy dugjam meg mert meg is fogom és nem érdekel hogy a tesom lesze mert kurvára leszarom nekem kell ez a csaj ha egy északára is de akkor is kell.

Nem lesz könnyű dolgom vele mert ahogy mondta nem jönn be a dumám neki és az ilyen rossz fiúk de se baj úgy is becserkézem magamnak és senki sem veheti le a kezemről Emilyt mert először nekem kell megdugnom nem másnak.

Amikor elhajot tőlem és berakta a popcort azt hittem meghalok, olyan jó segge van hogy azt hittem rácsapok neki de nem akartam még jobban megutáltatni magam vele így hagytam elmenni.
N

agyon nehéz volt uralkodnom magamon hogy ne mennyek utána és az ágyán megdugjam, nem fogom sokáig birni egyszerűen ő egy dögös csaj akit nem lehet csak úgy elnegedni amig nem sikerült becserkészni.

Nagy nehezen megindultam a lépcső felé hogy feljusak a szobámba és befeküdjek az ágyba hogy lehigadjak egy kicsit de amikor Emily szobája felé mentem hallodtam egy elég érdekes beszélgetést.
-Olyan egy beképzelt féreg ez a Dalton, nem hiszem el Lisa miért pint neki kell lennie a tesomnak egyserűen utálom őt nem fogom kibirni mellete főleg nem egy házban. -ohh szoval nem akarsz velem egy házba élni kis Emilym nem aggod nem sokáig fogod te igy gondolni enyém leszel majd megláttod.
-Jaj nyugi már Em, nem lehet olyan rossza velem lakni, amugy is örülnöd kénne hogy egy ilysn helyes palival foksz élni egy házba. -mondta a barátnője, oohh szoval ő oda meg vissza van értem na akkor megnézem magamnak őt is lehet hogy őt hamarabb ágyba visszem mint Emet nem is baj legálább adig nem esz hiányom.
-Lisa te normális vagy hogy ilyneket mondasz mi van csak ne tetszik neked? -kérdezte de ezt nem vártam meg mit mond Lisa mert tudom hogy bejövök neki ezt nem is kérdés én mindenkinek bejövök hála hogy apám géneit örököltem.
Elindultam tovább a szobám felé, beérve ledombtam magam az àgyra és elővettem a telom mert közben megcsörent, kivetten a zsebemből meg sem nézten hogy ki az minnek tudom ki az.

-Lökjed James. -szóltam be a teloba.
-Haver ma elkell jönnöd egy jo buliba jön egy csomó jó csaj és ezt nem hagyhatod ki. -mondta nagy izgalomba és én fel ültem az ágyba és röktön rávágtam.
-Ott leszek na csá.. -lettetem a telomat és ledobatam az ágyba és elmentem fürödni hogy felfrissüljek egy kicsit.
El is indultam a fürdő felé benyitota nem volt bent senki igy gyorsan lezuhanzok.
Beáltam a kabimba és csak engetem a vizet magamra olyan jo érzés volt éreztem hogy kezdek fel frissülni.
Elzártam a vizet és magamra csavartam a töröközöt és mentem kifele de ott összefutotam Emel.
Csak nézet rán nagy szemekel hogy csak egy törölközö van rajtam én csak mosolyogtam rá élvezten a helyzetet.
Szerinten észbe kapot mert eltakarta a szemét és el is fordult, a picsába már.
-Nem akarsz valamit fel venni esetleg Dalton? -kérdezte de én csak elindultam felé és megáltam elötte, felém forditotam a fejét az álánál fogva bele néztem a szemébe, olyan szép zöld szemei vannak hogy az nem igaz.
-Nem akarok még hagyom hogy néz egy kicsit tudom hogy szeretsz nézni főleg egy ilyen helyes palit mint engem. -Na most erre mit lépsz gyönyörüm de kár volt kimondanom ezeket a szavakat mert akkora pofont landolt az arcomon hogy az nem igaz.
-Hogy te mekkora egy holyag vagy! -mondta és ment is be a szobájába.

~Hàt ez nem lesz könnyű most megmondom de ugy is az enyém leszel Emily! ~

🌹Az enyém leszel!🌹Where stories live. Discover now