🌹~15. Fejezet~🌹

832 19 2
                                    

Logan szemszöge:

Iszonyatos fejfájásra ébretem, ennyire még soha nem fájt mint most pedig nem most ittam életembe először máskor volt olyan hogy a srácokal elmentünk ide oda iszogatni és akkor is nagyon K.O voltam de ennyire nem fájt a fejem meg nem voltam másnapos mint most, áh szét megy a fejem.
Megfordultam az ágyon és nyultam a telomért hogy megnézem mennyi az idő, megnyomtam oldat a gombot és már láttam is igaz még homályos volt minden de hirtelen kipatantak a szemeim, basza meg fél 11 van elkéstem a suliból basza meg már.
Áh igaz kit izgat már volt ilyen és majd anyut megkérem hogy irjon egy igazolást hogy ma nem tudtam menni mert rosszul lettem, egyszerű ez mit az egyszer egy.
Vissza akartam bújni még egy kicsit aludni ha már elkéstem a suliból de ezt megzavarta a telom csipogása, ki a faszom az ilyenkor..
Megnéztem és hát persze hogy James az de ő nem suliba van vagy ő is másnapos mint én, áh tudja a faszom semmire sem emlékszem a tegnapból még arra sem hogy hogyan is jutottam haza meg arra sem hogyan kerültem a szobámba, teljesen képszakadás van nálam.
Megnyitottam az üzit és csak nevetni tudtam rajta.

-King: Na mi az ki jozanotál már Logan vagy most halsz meg éppen? -olvastam és már a hasam is fájt a nevetéstől hogy lehet ilyen buzi én itt szenvedek ol meg jot szórakozik rajtam a suliba na várjál csak adok én neked.
-Boss: Képzeld James olyan jo nő van mellettem hogy azt nem hiszed el és képzeld nem emlékszek rá hogy kerültem haza meg semmi ilyesmire, jah és ne szorakoz annyira ne hogy véletlenül egyszer beverjem az orrod haver. -irtam le az üzit és el is kültem neki és már szakatam még jobban, amugy James is tudja hogy hülyülök mi igy szoktunk beszélni egymásal nálunk ez már egy nagyon régi fiú szokás de nem is baj ez jelképezi nálunk azt a nagy barátságot.
King: Kurva vicces vagy te buzi de ugy sem tudnád beverni az orrom mert én előbb ütnék minte úgyhogy bukta. Na de mindegy is majd felhívlak mert ma lemaratál valami nagyon király dologról, annyit elárulok hogy cicaharc volt. -jot is az üzi és én csak olvastam hogy mi volt na ne és én kihagytam ezt a nagy bunyot na jo nagy beszámolót kérek etől a baromtól.
-Na ne már lemaradtam eről is na jol van akkor majd hivsz... Csá... -irtam neki és már ki is Kapcsoltam a telom, aludni már ugy sem tudom igy felkeltem és mentem le keresni egy gyógyszert mert hamarosan szétromban a fejem.
Leérve anyával találkozok éppen ebédet készitet aminnek isteni illata volt, elmentem mellette és kinyitottam a szekrényt és ki vettem a gyógyszert és be is vettem, ránéztem anyára és oda mentem és nyomtam egy puszit az arcára.
-Jóreggelt kisfiam! Csoda hogy felkeltél azt hittem hogy átalszod a mai napot. Úgy láttom nagyon másnapos vagy, amúgy Em mondta hogy tegnap nagyon leittad magad és felkisért a szobába téged. -mondta én meg hirtelen nem jutott el az agyamig hogy anya mit is mondott de még is sikerült, hogy mi van Em felkisért a szobámba na ne ugye nem csináltunk semmi olyat amire nem emlékszem mert én emlékezni szeretnék ha akármi is történt is köztünk de nem emlékszek semmire.
-Hogy mi van!? Em kisért fel tegnap este? -kérdeztem anyutól ő csak bolintot egyett és csinálta tovább az ebédet én meg csak magam elé néztem, oohh istenem remélem nem csináltam olyat mert nem akarok olyat tenni amivel megbánthatom mert akkor még jobban nehezebb lesz becserkésznem.
Most azonnal meg kell tudjam de hogy basza meg már.
Rácsaptam az asztara és felmentem a szobámba vissza akartam emlékezni mi is volt tegnap este de csak még jobban fájt a fejem meg nagyon homájos minden egyszerűen nem megy basza már meg az ég.
Nagyon ideges voltam egyszerűen nem jutt eszembe semmi hogy mit us csináltam Emmel mert biztos hogy volt valami de nem tudom hogy mi.
Elővettem a telómat és irtam Lisanak, muszály megtudnom hogy mi is volt.
n: Szia! Tudom hogy most suliba vagy és bocs hogy zavarlak de nem beszélt neked semmit ma Em valami érdekes dologról? -irtam le az üzenetet és már kültem is el, nagyon ideges vagyok irj már vissza Lisa..
Lisa: Szia Logan! De mesélt de ezt nem velem kénne megbeszéld hanem vele baszki nagyon ideges rád meg most én is basza meg ezt nem kellet volna.. -irt vissza én meg nem értetem semmit mit nem kellet volna, na ugye nem fektetem meg.
-Én: Kérlek Lisa mond el mit mondott neked mert kurvára nem emlékszek semmire.. -kültem el és vártam tovább.
-Lisa: Komolyan nem emlékszel arra hogy megcsokoltad? -irta, hogy mit csináltam csokoloztam Emmel és én nem emlékszek rá na ne te jo isten basza meg már, faszomat.
Vissza sem irtam neki csak lecsaptam a telom az asztaral és bele ütötem a szekrénybe hogy lehetek ennyire barom hogy ezt tettem vele meg hogy nem emlékszek rá, azonnal beszélnem kell vele nem izgat hogy suliba van meg órán van de ezt meg kell vele dumáljam.

Gyorsan fel öltöztem és már mentem is a suli fele, leparkoltam és már futottam is be Em terméhez.
Odaérve be kopogtam és benyitottam körbe néztem és megláttam Emmet elindultam felé és felkaptam a vállamnák fogva és kivittem a teremből, halodtam hogy a tanár ordibál utánam de szartam rá ez most fontosabb mint az a geci tanulás.
Em csak ütöte a hátam de nem is éreztem olyan gyenge mint egy plüsmaci de nem baj nekem ez csak is jó.
-AZZONAL TEGYÉL LE DALTON AMÍG SZÉPEN MONDOM! -orditota de nem tettem le had szenvedjen egy kicsit még, ki értünk a kocsimhoz és beültetem Emmet és be kötötem és már száltam is be mellé és mentünk is valami csöndes helyre hogy ezt megtudjuk beszélni.

~Úgy érzem hogy ez fájdalmas meg hosszú beszélgetés lesz... ~

🌹Az enyém leszel!🌹Where stories live. Discover now