🌹~18. Fejezet~🌹

890 20 2
                                    

Emily szemszöge:
________________________

Már fordultam volna meg hogy bemenyek a házba mert Jake elment és amúgy nagyon hálás vagyok neki hogy haza kísért, ha már az a barom Dalton otthagyott a parton, ohogy baszodna meg ahol van.
Hirtelen egy szoritást éreztem a csuklomon és elkezdet befelé húzni a házba, azt sem tudtam hogy most ki is az de hirtelen ránéztem és Dalton volt az.
Elkeztem rángatozni hogy engedjen már el de ő nem engedett a szoritásából inkább még jobban szorította a csuklom de már olyan szinten hogy már fájt.
-Engedj már el! - mondtam neki de ő úgy csinált mint ha meg sem hallodta volna tovább huzzot egészen fel az ő szobájába.
Kinyitota az ajtót és belökőt a szobájaba én meg rá estem az ágyára de olyan szinten hogy azt hittem le is esek róla.
Ránéztem arra a baromra de ő csak csak járkált össze-vissza, nem tudom mi lehet a baja de biztos hogy nem százas ez a barom.
-Elmondanád nekem hogy ki volt ez a fasz veled ott kint és mit nyulkál hozzád amikor te az enyém vagy! - mondta idegesen én meg nagy szemekkel nézek rá, de mi a fasz közé is van hozzá hogy ki az, meg mi az hogy az övé vagyok amikor semmi közünk egymáshoz és nem is lesz, inkább még halok mint hogy vele legyek.
-Neked mi a szár bajod van Dalton! Normális vagy hogy csak úgy berángatsz ide és úgy eldobsz mint egy rongyot! Meg mi az hogy a tiéd vagyok, én senki sem vagyok ezt jól jegyezd meg! - álltam fel az ágyárol és már mentem volna ki de ő vissza rántott és a falnak csalódtam. Szerintem is is ütőtem a fejem mert nagyon elkezdet fájni de nem mutatam ki nem kell tudnia róla.
-Még egyszer megkérdezek drága Em ki a faszom volt az a fasz fej veled!!! - nagyon közel volt az arca az enyémhez de én csak elfoditotam az arcom és halgatam semmi köze nincs hozzá szerintem.
-Adig innen úgy sem mész el amíg nem mondod el ki az! - kiabált tovább én meg a vissza fordultam felé és lögtem rajta egyet és most egy kicsit arrébb is ment és vissza tért a bátorságom is.
-Mi közöd van hozzá! Hagy engem békén te fasz és képzeld ő legálább haza kísért nem úgy mint te aki ott hagyott a semmi közepén mert te a nagy Logan Dalton félti a hirnevét azal hogy egy olyan lányal smárolt mint velem! - már én is kiabáltam vele és most nem szólt semmit így kihasználva az alkalmat ki is mentem a szobából és egyből egymentem az enyémba amit be is zártam.

Mit képzel ez magáról, még neki ál feljebb nem hiszem el komolyan.
Lefeküdtem az ágyamra és csak néztem ki a fejemből, elegem van ebből az egész életből, jah meg Daltonból is nincs semmi köze hogy én kivel vagyok még amúgy is annyi lányal volt már miért engem akar vagy miért csókolt meg, basszus miért is gondolok ilyenekre amikor utálom kezdek megörülni.
El kell innen tünőm mert ha nem még fogok bolondulna ha ő a közelembe van.
Elővettem a telom és már hívtam is Lisát, második csörgésnél fel is vette.
-Szia Em. Minden rendben van? - kérdezte de én csak ennyit tudtam mondani.
-Nálatoj vagyok 10 perc múlva. - meg sem vártam hogy válaszoljon kinyomtam és összeszetem pár cuccom egy táskába és már mentem is le a motoromhoz.

Kinyitotan az ajtom de észre vettem hogy Logan ott ál az ajtom előtt és már éppen kopogni akart, már megint mi a szart akar.
-Mit akarsz még? Nem volt elég hogy az előbb csak úgy behajitotál a szobádba! - néztem bele a szemébe de ő nem figyelt rám hanem a táskámat nézte.
-Hová mész!? - kérdezte egy kicsit megemelve a hangját de én csak megforgatam a szemem és mentem tovább a garázs felé de nem jutottam mesze mert vissza rántott de olyan közel hogy a szánk majdnem egymáshoz ért, ohh basszus.
-Kérdeztem valamit Em! - mondja de engem ez nem nagyon izgat inkább az jobban hogy a szánk majdnem egymáshoz ér, mi a szár ez a fura érzés nem lehet ilyen érzésem iránta te jo isten.
-Engedj már el te barom, semmi közöd hozzá és most léptem na csá. - kikerülve őt mentem tovább le a garázsba.
Leértem és már vettem fel a sisakom és már beinditotam a motorom és Lisáékig meg sem álltam.

~Oohh te jo isten mi a szar volt ez a fura érzés amikor a közelébe voltam.
Nem lehet ilyen érzésem főleg nem ez a barom iránt. ~

🌹Az enyém leszel!🌹Where stories live. Discover now